NLP, Self-Connection en Systemisch Werken: pure synergie


Drie pijlers
Onze trainingen richten zich op je zuivere kern, je ZELF. Ze voeden je hoofd, je hart en je lichaam met bruikbare theorie, waardevolle ervaringsoefeningen en bewegen in het licht, waarbij duisternis en diepgang niet worden geschuwd maar geïntegreerd. Deze trainingen vallen alle onder de drie pijlers van NTI NLP: NLP, Self-Connection (SC) en Systemisch Werken (SW).


Heden, verleden en toekomst
Onze pijlers NLP, SC en SW richten zich alle drie op persoonlijke groei. Bij alle drie spelen heden, verleden en toekomst een eigen rol. Het uitgangspunt van NLP is meer toekomstgericht (doelgericht), SC meer op de gewaarwording in het hier en nu (zoals oriëntatie, grenzen, lichaamssensaties, reflexen, etc.) en SW meer gebaseerd op het verleden (de invloed van je familiegeschiedenis).Hoofd, hart, lichaam
Daarnaast zou je kunnen zeggen dat NLP meer het hoofd aanspreekt (een mentaal concept over bewust worden van onbewuste processen), SC het lichaam (hoe we – vaak onbewust – op signalen van ons lichaam reageren) en SW meer het hart (hoe we in ons gedrag worden gestuurd door liefde en loyaliteit). In de trainingen word je je ook bewust dat je heden, verleden en toekomst zowel ervaart in de lineaire tijd (gisteren, vandaag, morgen) als in de non-lineaire tijd (alles was er altijd al, is er en zal er altijd zijn).Banieren met de drie pijlers NLP, Systemisch Werken en Self-Connection op de oprijlaan van NTI NLP

NLP, SC en SW zijn complementair aan elkaar, versterken elkaar en verrijken elkaar. Weet je nog niet precies wat bij je past? Kijk dan eens naar onze tweedaagse instaptraining ; een laagdrempelige en voordelige instap tot de basistraining van de pijlers NLP en Systemisch Werken. Zo kun je eenvoudig ervaren welke pijler het beste bij je past.

Rondom de pijler NLP kun je de volgende trainingen en workshops volgen: NLP Practitioner, NLP Zomer Practitioner, NLP Practitioner voor Jongeren (18-25 jaar), Embodied LeadershipNLP Master Practitioner, Trainer/Coach Training, Op pad met Bouke en Dorien, Oplossingsgericht Werken I, Oplossingsgericht Werken II. Daarnaast kun je je certificeren tot Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. De Instaptraining NLP is het tweedaagse voorproefje op de basistraining van NLP: de 16-daagse training NLP Practitioner.

Momenteel zijn we bezig om deze pijler te vullen met een nieuw trainingsaanbod. Dit zullen kortdurende (van 1 tot ± 4 dagen) en goed toegankelijke trainingen/workshops zijn waarbij het lichaam steeds de basis is voor de ervaring; ons lichaam dat voortdurend prikkels ontvangt, ervaart, verwerkt en weer uitzendt. Rondom de pijler Self-Connection kun je de volgende trainingen volgen:

Rondom de pijler Systemisch Werken kun je de volgende trainingen en workshops volgen: Systemisch Werken Basis, Systemisch Werken Verdieping, Systemisch Begeleider, CODEROOD. Daarnaast bieden we maandelijks Opstellingendagen en -avonden aan en kun je de opleiding volgen tot gecertificeerd Systemisch Begeleider. De Instaptraining Systemisch Werken is het tweedaagse voorproefje op de basistraining van Systemisch Werken: de 9-daagse training Systemisch Werken Basis.

Instaptrainingen
NLP, SC en SW zijn complementair aan elkaar, versterken elkaar en verrijken elkaar. Weet je nog niet precies wat bij je past? Kijk dan eens naar onze tweedaagse instaptraining; een laagdrempelige en voordelige instap tot de basistraining van de pijlers NLP en Systemisch Werken. Zo kun je eenvoudig ervaren welke pijler het beste bij je past.NLP
Rondom de pijler NLP kun je de volgende trainingen en workshops volgen:
NLP Practitioner, NLP Zomer Practitioner, NLP Practitioner voor Jongeren (17-25 jaar), Embodied Leadership, NLP Master Practitioner, Trainer/Coach Training, Op pad met Bouke en Dorien, Oplossingsgericht Werken I, Oplossingsgericht Werken II. Daarnaast kun je je certificeren tot Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. De Instaptraining NLP  is het tweedaagse voorproefje op de basistraining van NLP: de 16-daagse training NLP Practitioner.Self-Connection
Momenteel zijn we bezig om deze pijler te vullen met een nieuw trainingsaanbod. Dit zullen kortdurende (van 1 tot ± 4 dagen) en goed toegankelijke trainingen/workshops zijn waarbij het lichaam steeds de basis is voor de ervaring; ons lichaam dat voortdurend prikkels ontvangt, ervaart, verwerkt en weer uitzendt.

Systemisch Werken
Rondom de pijler Systemisch Werken kun je de volgende trainingen en workshops volgen:
Systemisch Werken Basis, Systemisch Werken Verdieping, Systemisch BegeleiderCODEROOD
.
Daarnaast bieden we maandelijks Opstellingendagen en -avonden aan en kun je de opleiding volgen tot gecertificeerd Systemisch Begeleider. De Instaptraining Systemisch Werken is het tweedaagse voorproefje op de basistraining van Systemisch Werken: de 9-daagse training Systemisch Werken Basis.


Bouke de Boer en Dorien Groot leggen in dit filmpje uit wat de overeenkomsten en de verschillen tussen de drie pijlers zijn.