Effectief leiderschap vanuit authenticiteit

Business Leadership/Embodied Leadership

Soort
Zakelijk
Duur
12 dagen
Prijs
€ 3.850,-
Inschrijven

In het kort

“If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader.”

Simon Sinek

 

Elke organisatie, groot of klein, vraagt om leiderschap. Waar bij het oude leiderschap de focus ligt op het resultaat en het managen van processen vanuit controle, ligt de focus bij het nieuwe leiderschap op verbinden, coachen en faciliteren. De mens staat meer en meer centraal en dat vraagt van de leiders van nu om een passende aanpak: leiderschap vanuit authenticiteit, vanuit je persoonlijkheid met joùw unieke kwaliteiten.

 

In de training Business Leadership, voorheen Embodied Leadership, gaan we diep in op dat wat de nieuwe tijd vraagt van iedereen die de leider in zichzelf wil (her)ontdekken en inzetten in zijn/haar (werkend) leven. Het is een stevige procestraining met transformatie als resultaat. De opleiding Business Leadership staat voor duurzame verandering, van binnen naar buiten.

 

Voor wie is deze training?

Van leidinggevende, manager of consultant tot docent, ervaringsdeskundige of zelfstandige, van young professional tot senior: Business Leadership is dé transformerende stap naar de nieuwe leider in jou.

Programma

Om 09.30 uur start het programma en het duurt tot ca. 17.30 uur. Dit unieke trainingsprogramma kenmerkt zich door de hoofdmethodiek NLP, gecombineerd met Systemisch Werken, KATA-coaching en diverse body-based technieken. De focus ligt op meer bewustzijn van wat er voor jou werkelijk toe doet, wat je belangrijk vindt en hoe je dit in persoonlijk of zakelijk leiderschap gestalte geeft.

 

De volgende de NLP-onderwerpen komen aan bod: interne en externe communicatie; NLP-communicatiemodel, neurologische niveaus, LifePurpose, NLP-vooronderstellingen, representatiesystemen, rapport, overtuigingen, waarden, waarneemposities, herkaderen, taal, submodaliteiten, strategieën en ankeren. Daarnaast wordt er met opstellingen gewerkt en zijn er diverse lichaamsgerichte onderdelen. Tijdens en na afloop van de training vinden er drie gesprekken plaats met de trainers.

Extra informatie

De leiders van nu zorgen voor een sterke verbinding met hun team. Dit vanuit wederzijds vertrouwen, normen, waarden én plezier. Daarnaast heb je als leider steeds meer verantwoordelijkheden; zowel op je werk als in je privéleven. Om je persoonlijke en zakelijke doelen te halen is investeren in je persoonlijk leiderschap een must.

 

Hoe functioneer jij en hoe wil jij van waarde zijn voor je organisatie, voor jezelf en voor anderen? Tijdens de opleiding Business Leadership (her)ontdek je je eigen kwaliteiten, valkuilen en krijg je inzicht in je handelen. Je wordt meer en meer bewuster van wie jij bent en jouw unieke kwaliteiten, welke je nog meer in kunt zetten in je persoonlijke en werkleven. Je gaat aan de slag op diverse vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Een complete training voor de leiders van nu.

 

Nieuw leiderschap start van binnenuit; vanuit jouw identiteit en je persoonlijke missie. Vanuit je hoofd, je hart, je lijf en je hele ziel en zaligheid in relatie tot anderen en tot de organisatie. Want ambitie, effectiviteit en innerlijke rust gaan prima samen. Sterker nog: het blijkt de beste preventie tegen burn-out.

 

Mensen die het nieuwe leiderschap geïncorporeerd hebben, herken je van een afstand. Zonder een woord uit te spreken, ervaar je dat ze leider ‘zijn’. Aanwezig en voelbaar; zichtbaar zonder op te vallen. Ze zijn als een baken van vertrouwen en bieden houvast zonder afhankelijkheid te creëren, waardoor zelfredzaamheid van anderen kan groeien. Nieuwe leiders zijn ‘gecenterd’ en blijven zichzelf, ook als het ‘stormt’… Want flexibel zijn, is iets anders dan meebewegen. Ze hebben een breed perspectief en een perifere blik. Ze weten niet alleen wat zichtbaar is aan de oppervlakte maar hebben ook feeling met de onderstroom en kunnen op een verbindende manier hierop anticiperen.

 

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met de trainers Bouke, Louis, of Jorien, of met Klantsupport.

 • 12 trainingsdagen waarvan dag 1 van blok 5 tot 19.00 uur (incl. snacks) en dag 1 van blok 6 tot 23.00 uur (incl. dinerbuffet)
 • intake gesprek (indien gewenst)
 • supervisiegesprek (na blok 3)
 • training van gecertificeerde trainers en assistent-trainers opgeleid in NLP, Systemisch Werken, Oplossingsgericht Werken
 • uitgebreide, gezonde lunch en de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers
 • trainingsmanual
 • inspiratieboek
 • gratis parkeergelegenheid
 • trainingen in een groene, rustgevende omgeving
 • na het volgen van de NLP Practitioner ben je automatisch een half jaar gratis ‘vriend’ van de NTI NLP Community

 

 • Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.
 • MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.
 • Na het volgen van deze training ontvangt de cursist een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/Hypnosis.
 • Het afronden van deze training geeft ook toegang tot de NLP Master Practitioner.
 • Naast onze trainingslocatie in Limmen wordt deze training ook in Veldhoven gegeven.

NTI NLP @WORK – Eigen vermogen van mensen en organisaties vergroten

 

Gelukkige werknemers zijn de beste werknemers… maar hoe zorg je ervoor dat ze gelukkig zijn én blijven? Aandacht hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling kan een groot verschil maken. Niet alleen door te focussen op de hard skills zodat zij nog beter worden in hun vak, maar ook door hen te laten kijken naar wie zij écht zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Meer over incompany trainingen

Inschrijven

 • Start 31 augustus 2023
  Business Leadership/Embodied Leadership

   STAP-subsidie
   ja
   Ik wil gebruikmaken van STAP-subsidie. Meer informatie over STAP? Klik hier
   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Business Leadership start 1 juni 2023 

  Blok 1   do 31 augustus en vr 1 september 2023

  Blok 2  ma 25 en di 26 september 2023

  Blok 3  do 26 en vr 27 oktober 2023

  Blok 4   do 23 en vr 24 november 2023

  Blok 5   do 25 en vr 26 januari 2024

  Blok 6   ma 26 en di 27 februari 2024

  Soort
  Zakelijk
  Duur
  12 dagen
  Prijs
  € 3.850,-

  Uitgelichte opleidingen