Wat zeggen onze ambassadeurs

Wil je jouw ervaring ook delen met ons?

Wieneke en Flora Partnertraining

De Partnertraining heeft ons betere coaches gemaakt; zowel voor onszelf als voor onze individuele processen. We hebben nog meer geleerd alles hardop te zeggen wat voorheen wel eens onuitgesproken bleef.

5/5
Wendy Verkooijen Opleiding NLP Practitioner

Ik heb geleerd milder naar mezelf te zijn en naar de rest van de wereld. Ik accepteer de vervelende momenten beter, simpelweg omdat je geen keuze hebt. Wat gebeurt gebeurt. Zeg er maar JA tegen, dan wordt het gemakkelijker. Nu ik goede handvatten heb gekregen om prettiger in het leven te staan, sta ik continue stil bij hoe ik er eigenlijk tegenaan WIL kijken. En vervolgens doe ik dat. Want het zat allang in me, het moest gewoon nog even in de praktijk gebracht worden. Dat vergt veel aandacht en ik ben bereid dat te geven. Ik gun dit iedereen die interesse heeft in de psyche van de mens, vastloopt in zijn of haar privéleven of zakelijke leven, antwoorden zoekt in zichzelf en ga zo maar door.

5/5
Sebastiaan en Daniëlle Partnertraining

De Partnertraining is het mooiste cadeau voor je relatie. Prachtig in beeld gebracht wat je eigen aandeel is in je relatie, en… hoe je dus ook je eigen aandeel kan inbrengen om samen naar een hoger en mooier energieveld te komen.

5/5
Rudmer Opstellingendag (deelnemer met thema)

De inzichten en hetgeen we tijdens de opstelling hebben gedaan, voelt als een kado: Verlossing, verlichting, berusting, acceptatie van hetgeen is, levensenergie dat weer volop stroomt en vooral levenslust om zonder belemmering het leven te gaan plukken. Dat is zo’n beetje in steekwoorden wat de opstelling mij heeft gebracht. En ik vermoed ook voor mijn vader en moeder. Terwijl die allebei al lang zijn overleden. Was het toch alsof met samen en met elkaar een healing hebben gehad. Heel bijzonder. En waardevol.

5/5
Roel Renette Oplossingsgericht Werken I

Een geweldig mooi verlengstuk van mijn Practitioner opleiding.

4/5
Rob van Loon Systemisch Werken Basis

De training heeft enorm veel waarde toegevoegd. De intieme setting in een klein gezelschap bracht veiligheid en een stuk energie waarin het prettig was om te werken.

5/5
Rob van Loon Jaartraining: een jaar met Bouke en Deepak

De Jaartraining heeft ervoor gezorgd dat ik beter en echter naar mijzelf, anderen, en de wereld kijk. Ik ben meer gegrond en heb mijzelf beter leren kennen, en dat ervaar ik als een godsgeschenk.

5/5
Rachid Abdallaoui Embodied Leadership

De training was boven verwachting, wat echt heeft gezorgd voor een change in mijn mindset en dat heeft me veel rust gegeven.

5/5
Peter Brunt mBIT

Inspirerend! Verrassend. Effectief in zo’n korte tijd. Heb veel geleerd.

5/5
Niels Ruijs Embodied Leadership

Wat een ervaring! Er heen gaan om een betere manager/leider te worden en eruit komen als een beter mens. Ik had mij geen betere opleiding kunnen wensen. Echt een ‘life-changing-experience’.

5/5
Niek Wierenga Systemisch Werken Basis

Systemisch werk lost dingen op op een ontzettend onbewuste diepe laag. Het hoofd mag uit, voelen mag aan. Het is niet nodig en ook bijna onmogelijk om precies te beschrijven wat er gebeurt tijdens een systemisch werken weekend. Het enige wat ik weet is dat ik een stuk volwassener, ronder, en wijzer ben na de training dan voor de training.

5/5
Niek Wierenga Opleiding NLP Practitioner

Als een setting waar alles mag zijn. Een setting waar ik volledig mezelf kan zijn. Bij NTI NLP kom ik tot rust en kan ik voelen wat er echt zit. Dit wordt gecreëerd door de ontzettend mooie trainers en oprichters die daar rondlopen! Bedankt!

5/5
Natasja van Maurik Opleiding NLP Master Practitioner

Het mooiste cadeau aan jezelf!!!!

5/5
Nancy Kooij Opstellingendag (deelnemer met thema)

Precies één jaar geleden in oktober 2019 kwam ik naar een Opstellingendag met thema. Nog nooit eerder bij het NTI NLP geweest nog nooit eerder van Bouke de Boer gehoord. Wat een dag! Deze dag is voor mij life changing geweest. Een opstelling biedt geen oplossingen, maar wel een richting. Ik blijf het NTI NLP en Bouke eeuwig dankbaar en natuurlijk mezelf. Ik heb die stap gezet en zij bieden mij richting.

5/5
Miranda Winters NLP Trainer-Coach opleiding

Trainen is een vak; daar zijn heel veel technieken, vaardigheden en werkvormen over te leren! Trainer ‘zijn’ is ervaren. Een professie die je overbrengt als hoofd, hart en lijf in balans zijn. Als je dat wilt leren, ben je bij NTI NLP op de goede plek.

4/5
Michiel Embodied Leadership

Zeer leerzaam. De training heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen gevoel, gedachten en gedrag. Hierdoor sta ik steviger in mijn schoenen, ben ik een betere leidinggevende en bovenal heb ik het gevoel dat ik meer uit mijn leven haal.

5/5
Mevr. Dijkman Dulkes Systemisch Werken Basis

Het was heel waardevol voor me. Ik ben heel blij dat ik de opleiding Systemisch Werken Basis gedaan heb en zou willen dat ik het veel eerder gedaan had.

5/5
Mevr. Dijkman Dulkes Instaptraining Systemisch Werken

Het was heel waardevol voor me. Ik ben heel blij dat ik de opleiding Systemisch Werken Basis gedaan heb en zou willen dat ik het veel eerder gedaan had.

5/5
Meerdere cursisten aan het woord Embodied Leadership

5/5
Meerdere cursisten aan het woord Opleiding NLP Practitioner

5/5
Martin IJskes Jaartraining: een jaar met Bouke en Deepak

Nog meer inzicht en wijzer geworden.

4/5
Martin Partnertraining

Bouke en Dorien: eerlijk, gepassioneerd, verbonden en veilig.

5/5
Marijs Partnertraining

Ik vind het zo bijzonder dat jullie een groep mensen die elkaar niet kent binnen no-time zover krijgt dat ze hun ego afwerpen en dat iedereen er helemaal mag zijn. Een warme en weldadige bubbel. Zo zou je altijd met elkaar om willen gaan.

5/5
Marco van Basten (Basta) Opleiding NLP Practitioner

Ik ben begonnen met een korte cursus, maar kreeg al snel de smaak te pakken. Ik heb vooral veel opgestoken van de communicatie-cursussen. Daardoor ging ik anders kijken naar hoe ik als trainer van Oranje en Ajax met spelers ben omgegaan. Het belang van non-verbale communicatie, wat iemand uitstraalt tegen wie je praat en bijvoorbeeld welk moment je kiest om een slechte boodschap over te brengen. Dat was allemaal enorm leerzaam.

5/5
Linda Koster Systemisch Werken Basis

Ik heb deze training ervaren als verrijkend en verdiepend. Het heeft me veel inzichten gegeven, nieuw gedrag, energie en open eindjes afgerond. Wat mij betreft zou iedereen deze training moeten volgen.”

5/5
Lenka Luhulima NLP Trainer-Coach opleiding

Een training waarbij je door middel van het trainersformat wordt klaargestoomd om een training te geven waarbij je al je deelnemers kunt inspireren.

5/5
Kathy Steenhuis Opstellingendag (deelnemer)

Bedankt weer voor de mooie, inspirerende dag gisteren. Wat ben jij een mooi, inspirerende ziel wat op een oprechte, eerlijke, duidelijke manier de vinger op de plek kan zetten wat bij iedereen zorgt voor een beweging in ons binnenste (van ziel tot ziel). Voor degene zelf maar ook bij iedereen erom heen. De dynamiek vd groep was bijzonder mooi. Nogmaals dank.

5/5
Jeroen en Ellen Partnertraining

Na meer dan 40 jaar samen, toch nog verdieping in onze relatie. Wat bijzonder…!

5/5
Jeroen Jonk Partnertraining

Bouke en Dorien: eerlijk, gepassioneerd, verbonden en veilig.

5/5
Irin Jongeren Power

Chill, emotioneel en ook heel erg fijn.

5/5
Ingrid Smit mBIT

Een verrijking en verdieping voor elke Coach en Trainer.

5/5
Ingrid Bijlmakers Systemisch Werken Basis

Ik heb ontdekt hoe ik ben gevormd. Hoe mijn systeem van herkomst invloed heeft gehad op de vragen en doelen die ik nu heb in mijn leven. Ik ben in mijn familiegeschiedenis gedoken en heb verrassende ontdekkingen gedaan. Ook in de context werk zijn er verschillende dingen op z’n plek gevallen. Ik heb inzicht gekregen in mijn strijd, mijn verlangen en gemis en op een diepere laag contact gemaakt met mijn persoonlijke bestemming. Ik ben enorm dankbaar voor deze persoonlijke verdieping.

5/5
Ingrid Opleiding NLP Master Practitioner

Ik heb deze training wederom als zeer als zeer waardevol ervaren. Het is altijd een veilige omgeving waarin je echt jezelf kan zijn, je kwetsbaarheden kan laten zien, kan verbinden en groeien.

5/5
Ineke Zijlstra Systemisch Werken Basis

Systemisch Werken heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik verbonden ben met mijn familie. Mijn grootste inzicht is dat ik teveel verbonden was met het lot van onze pleegkinderen. Door dit in een opstelling te zien, werd mij duidelijk dat ik meer aandacht mag geven aan mijn eigen leven. Thuis kan ik nu met meer geduld en rust met de kinderen omgaan.

5/5
Ina Oplossingsgericht Werken I

Nieuwe inzichten verkregen om verder te groeien in coaching en persoonlijke ontwikkeling door het toepassen van gesprekstechnieken in Oplossingsgericht Werken I.

5/5
Hans Gerritsma Opleiding NLP Master Practitioner

Ik heb de training ervaren als een krachtig hulpmiddel in het omgaan met frustratie, teleurstelling en conflicten. Ik voel me werkelijk gesterkt.

4/5
Gerda Brenkman Opleiding NLP Master Practitioner

Ik ben in 2020 gestart bij NTI NLP met de training NLP Practitioner. In deze periode ben ik mij bewust geworden van mijn beperkende overtuigingen en wat het met mij deed. Ik leerde ook te denken dat alles mogelijk is en te denken in onbeperkende overtuigingen. Hierdoor ben ik weer gaan leren, ik was op dat moment al 60 jaar. Het is zo gaaf, ik ben niet meer te stoppen. Hierna de NLP Master Practitioner gedaan, tijdens deze training meer verdieping en meer technieken geleerd.

5/5
Ellen Kragting Instaptraining Systemisch Werken

Ik heb in het voorjaar van 2019 de tweedaagse instaptraining Systemisch Werken gevolgd en ik ben daar super enthousiast over! Sowieso is de theorie van Systemisch Werken al interessant omdat je je bewust wordt wat gewoontes en rituelen binnen je familie voor invloed zijn op jezelf. Sommige dingen kun je benoemen; zoals de manier waarop altijd kerst gevierd werd. Maar de onbewuste rituelen en gewoontes zijn nog veel interessanter! Vaak heb je er geen idee van hoe dat kan doorwerken in je eigen leven. Lidwien weet heel snel een veilig gevoel en vooral warm gevoel te creëren binnen de groep waardoor cursisten ook dingen durven uit te spreken. En dán gebeuren er mooie dingen! En ook al denk je dat bijvoorbeeld de relatie met je vader geen invloed heeft op de manier waarop je nu zelf een relatie hebt, dan blijkt Lidwien er feilloos uit te pikken wáár het aan schort en waar het pijnpunt zit. Deze tweedaagse heeft voor mij daadwerkelijk iets veranderd in het hier en nu. Een echte aanrader dus deze tweedaagse!

5/5
Edwin Vonk Jaartraining: een jaar met Bouke en Deepak

De training heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Helemaal niets zweverigs aan, maar een heel concrete training van je innerlijk bewustzijn. Met prachtige vriendjes-voor-het-leven als mooie zijwinst gratis erbij.

5/5
Diane van Ek Systemisch Werken Basis

Het waren heel veel nieuwe inzichten & openbaringen, vooral de ervaring vanuit mijn systeem was intrigerend. Omdat ik door mijn adoptie mijn biologische familie niet ken. Het was nodig om volop licht op deze jarenlang weggestopte gevoelens te schijnen. Vanaf het moment dat ik het boek ”Liefde in uitvoering’ van Lidwin had gelezen, kreeg ik de ene na de andere opbaring van onbewust verdriet en angsten. Het systemisch werken heeft mij in diep contact gebracht met mijn kern, waardoor ik onverklaarbare belevingen veel beter in perspectief kan plaatsen. Het is zo’n bijzondere ervaring geweest. Zoveel is de revue gepasseerd. Van droevig, pijnlijk en schrijnend naar heel puur, fragiel, mooi en ontroerend. Ik heb kunnen voelen wat er daadwerkelijk in mij leeft.

5/5
Dennis Koonen Jaartraining: een jaar met Bouke en Deepak

Ik heb zowel de NLP Practitioner gevolgd als de Jaartraining met Bouke en Deepak bij het NTI NLP. Beide ervaringen waren zeer goed. NTI NLP is de grondlegger van NLP in Nederland. Bouke, Dorien, Jim, Mirella, Louis, Aaltsje, Ans, Marian en alle andere trainers en ondersteunend personeel zijn zeer professioneel en doen dit met passie en vreugde, dat merk je in alles bij NTI NLP. Ik beveel NTI NLP bij iedereen aan die openstaat om met zijn persoonlijke ontwikkeling en groei aan de gang te gaan.

5/5
Christine Filip Instaptraining Systemisch Werken

In mei 2019 heb ik de tweedaagse Instaptraining Systemisch Werken gedaan bij Lidwien van den Broek. Deze heb ik eerlijk gezegd gedaan, omdat mijn partner een waardebon had gewonnen voor een training bij NTI NLP. Hij had op dit moment geen behoefte om daar gebruik van te maken en doneerde deze bon aan mij. Even als achtergrondinformatie: mijn partner en ik hebben NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gedaan. Ik heb daarnaast ook nog andere trainingen gedaan op het gebied van communicatie. Wat me aansprak bij deze training is de zin die Lidwien zegt in een video: ‘mensen zijn ongelooflijk trouw aan ons systeem van herkomst en om stappen te maken in de persoonlijke groei is het vaak nodig om ontrouw te worden.’ Dat was het moment dat ik me realiseerde dat ik voordat ik verder kon gaan in mijn pad van trainer en coach voor mensen die verlangen naar een mooie langdurige liefdesrelatie, dat ik op een helende manier de pijnpunten van mijn opgroei systeem had los te laten. Ik was de eerste die mijn hand opstak bij de vraag op de eerste dag; wie graag wilde beginnen? De oefening die we deden heb ik als zeer emotioneel ervaren. Ik ben dankbaar voor de kalme, liefdevolle en wijze begeleiding van iemand, waarvan je weet dat zij ook haar innerlijke reis heeft overleefd en laat zien dat ook zij nog steeds aan het leren is. Grote dank aan Lidwien van den Broek.

5/5
Carola van Berckel CODEROOD

Transformerend, een echte aanrader!

5/5
Carola NLP in 4 dagen

Mijn doel voor deze training was om bij mijn gevoel te komen. Inmiddels was ik erachter gekomen dat het uitschakelen van mijn gevoel en het onderdrukken van minder prettige emoties me meer weerhielden dan dat ze voor mij werkten. Maar omdat het een tweede natuur was geworden, wist ik niet hoe ik dit moest doen. Ik heb heel veel geleerd in deze training, bijvoorbeeld wanneer en waarom ik dit mechanisme ontwikkeld heb en dat het lang voor mij werkte, maar nu niet meer. Ik weet nu dat ik met bepaalde overtuigingen ben opgevoed; als je er niet over praat dan is het er niet en als je maar hard werkt dan word je ervoor beloond en dat je verantwoordelijk bent voor jouw eigen geluk en als je het goed doet je een goed leven hebt. ….

Ik weet nu dat ik kan herprogrammeren en dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik mag leven vanuit mijn hart en dat ik niet meer bang hoef te zijn. Ik heb een mechanisme om mij te beschermen, maar dat hoeft alleen ingezet te worden bij gevaar. Mijn doel heb ik bereikt, ik ben dichter bij mijn gevoel, die roept emoties op en die mogen er zijn.

5/5
Carmen Brasser Jongeren Power

Ik heb deze training als zeer positief ervaren, ik heb onwijs veel geleerd over je mindset, doelen stellen en negatieve gedachten loslaten. Het heeft me heel goed geholpen en ik zou dit iedereen aanraden!

5/5
Carina Robert Opstellingenavond (deelnemer met thema)

Het bijwonen van een familieopstelling stond al heel lang op mijn lijstje om een keer mee te maken. Omdat Marlous bij NTI NLP werkt en ik verder ook hele goede verhalen heb gehoord over jullie instituut was de stap om mij op te geven zo gemaakt. En wat ben ik enorm blij dat ik dit heb mogen ervaren. Bouke is een prachtig en inspirerend persoon, eerlijk en open, daar heb je ook het meest aan. Hij stelt iedereen direct op zijn gemak met de humor die hij toevoegt in zijn mooie verhalen. Ik vond het een intense en leerzame dag waarin allerlei emoties voorbij zijn gekomen. Ik heb, ondanks dat ik als deelnemer meedeed, heel veel geleerd. De thema’s die aan bod kwamen hebben veel algemene raakvlakken en hebben mij veel inzicht geboden in mijn eigen gevoelsleven.
Ik vind de ervaring van opgesteld staan intrigerend en heel bijzonder, je voelt echt alles wat bij de representantenrol hoort. Kortom: een prachtige methode om verder te komen met de uitdagingen die je tegenkomt in het leven. Ik zal mijzelf zeker vaker opgeven, het is echt een cadeau aan jezelf.

5/5
Carin Hoosbeek Jaartraining: een jaar met Bouke en Deepak

Boven verwachting. Ik durf te zeggen dat ik me als herboren voel. Ik heb innerlijk, door deze training, zoveel ‘werk’ verzet. Ik heb de stap gemaakt van overleven naar leven. Zo voelt dat voor mij.

4/5
Babette Rhijnsburger Systemisch Werken Basis

Super nuttig en heeft mij veel tools gegeven om aan de slag te gaan.

5/5
Arlette Bout VrouwEnVuur

Wat een prachtig weekend heb ik achter de rug met 17 andere mooie vrouwen. Dit smaakt naar meer. En jawel, ik vind mijzelf ook een mooie vrouw. Dankbaar Dorien, Mirella en Nicolette voor jullie prachtige begeleiding.’

5/5
Arie de Korte Oplossingsgericht Werken I

Gave training met snel toepasbare, inhoudelijk sterke, items. Dat er in de training stiekem ook aan mijn eigen proces werd gewerkt is dan weer erg meegenomen. Zo kon ik zelf ondervinden wat Oplossingsgericht Werken in de praktijk kan doen. Heerlijk. Daarbij een prachtige locatie, goede koffie/thee en een heerlijke lunch.

5/5
Annet Bakker mBIT

Aan te raden aan Coaches, Begeleiders en Leerkracht mentoren. Veel content en praktisch inzetbaar.

5/5
Anneke Opleiding NLP Master Practitioner

Het mooiste wat ik mijzelf heb gegeven. Na elk blok naar huis met nieuwe kennis en ervaring(en) rijker. Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. De tijd vloog telkens voorbij! Trainsters zorgden ervoor dat ik nieuwsgierig en leergierig werd naar alle onderwerpen. De grootte van de groep maakt het nog leuker en gemakkelijker om te oefenen met elkaar. Ook is er veel individuele aandacht en humor.

5/5
Adrie en Angelique Partnertraining

Wat een geweldige training. Wakker geworden in een andere dimensie!

5/5
Adela Ramos Opleiding NLP Practitioner

De training heeft me inzicht en verdieping in mijzelf gegeven. Ik voel me veel meer in balans en zeker van mijzelf. Ook heel fijn om tools te krijgen om bijv. patronen te veranderen.

5/5
Thijs van Dorssen Opleiding NLP Practitioner

Tijdens en na mijn training heb ik een beter en een positiever inzicht gekregen in mijn werk, privé, relatie en algemene omgang. Ook heb ik nu meer begrip voor anderen en kan ik beter grenzen stellen.

5/5
Marleen Overeinde mBIT

Voor ieder die weet en nog niet altijd doet! Leef vanuit moed.

5/5
Flora Martini Noordenbos Opleiding NLP Practitioner

Ik ben heel blij dat ik deze reis/training mocht maken en zal het zeker iedereen, jongeren en ouderen, aanraden. Wat is het geweldig om aan jezelf te werken en inzicht te krijgen in jezelf. Ik merk nu al in mijn omgeving dat ik veel sterker en rustiger overkom. Voel me echt heel sterk, blij en zelfverzekerd en rustig. We hadden geweldige trainers en ook een geweldige groep en houden contact met elkaar.

4/5

Uitgelichte opleidingen