NTINLP@WORK

Eigen vermogen van mensen en organisaties vergroten

 

Gelukkige werknemers zijn de beste werknemers… maar hoe zorg je ervoor dat ze gelukkig zijn én blijven? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling kan een groot verschil maken. Niet alleen door te focussen op de hard skills zodat zij nog beter worden in hun vak, maar ook door hen te laten kijken naar wie zij écht zijn om zo het beste uit zichzelf te halen.


Verandering is de constante factor

Alles verandert altijd en het lijkt steeds sneller te gaan, ook in de zakelijke wereld. Marktomstandigheden, technologische vooruitgang en ook maatschappelijke en culturele ontwikkelingen hebben een groot effect op het functioneren van mensen binnen organisaties.


Verandering is een constante factor en dat vraagt veel van de mensen die de organisatie vormen. Meer dan ooit is een soepele samenwerking nodig en dat kan alleen wanneer jouw mensen zich verbonden voelen; met elkaar en met de organisatie. Aandacht voor de mens in de organisatie is daarom belangrijker dan ooit. Door gebruik te maken van de talenten en kwaliteiten van je medewerkers bouw je een sterke organisatie. En door hen verantwoordelijkheid te geven voor hun eigen resultaten, zodat zij persoonlijk leiderschap kunnen tonen. Hoe groter de persoonlijke betrokkenheid met de organisatie, hoe groter de motivatie. Het resultaat? Je mensen voelen zich gezien, gehoord en gewaardeerd en dat leidt tot een grotere betrokkenheid, hogere productiviteit en meer werkgeluk. En tot minder stress, minder ziekteverzuim, minder verloop…. Kortom: een gezonde, gelukkige organisatie. De sleutel ligt immers bij de mensen die de organisatie vormen. Zij zijn de basis.


Samenwerken

NTI NLP biedt geen vijver vol vaardigheden en trucjes die bij het eerste en het beste zakelijke zonnetje verdampt. De verandering vindt namelijk plaats op een veel dieper niveau. Een blijvende investering. NTI NLP ontwikkelt in nauwe samenwerking met jou een maatwerktraject.

Uitgangspunt: het eigen vermogen van mensen en organisaties vergroten.

Ons maatwerkaanbod bestaat uit teamontwikkeling, trainingen, persoonlijke coaching, supervisie en intervisie, workshops en advisering. Dit doen we in-company of op de landelijk verspreide trainingslocaties van ons instituut.

Onze aanpak is gebaseerd op de krachtige en praktische methodieken van NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken.

Mogelijk herken je een van deze situaties:

 • Hoe vormen we de werkcultuur in de organisatie om?
 • Ik wil als leidinggevende meer vertrouwen ervaren en uitstralen
 • Hoe kan ik mijn team motiveren zonder weerstand te roepen?
 • Het moet echt anders. Waar begin ik?
 • Hoe zorg ik dat mijn medewerkers meer klantbewust handelen?
 • Ik wil meer uit mezelf en mijn medewerkers halen
 • Hoe houd ik mensen gemotiveerd en verbonden?
 • Afdelingen zouden onderling veel efficiënter kunnen samenwerken. Hoe?
 • Er zijn spanningen binnen het MT. Hoe komen we verder met elkaar?
 • Het ziekteverzuim neemt toe, hoe buig ik dit om?
 • Hoe krijg ik de juiste mensen op de juiste plek?


Neem vrijblijvend contact op met Klantsupport of nodig jezelf uit voor een gesprek. Welkom thuis in Limmen.


Onze top 5 reguliere trainingen voor organisaties

 1. NLP – training
  Met de NLP Practitioner training van NTI NLP ontdek je waarom je de dingen doet die je doet. Je wordt je bewust van onbewuste processen. Een communicatietraining waarbij je leert je gedrag te veranderen naar hoe het beter bij jou en je doelen past. Je begrijpt: NLP gaat over jou. Met NLP krijg je een gereedschapskist vol communicatie-tools waarmee je meer keuzemogelijkheden in je leven creëert.
 2. Business Leadership
  De training Business Leadership gaat in op wat de nieuwe tijd vraagt van iedereen die de leider in zichzelf wil (her)ontdekken en inzetten in zijn/haar (werkend) leven. Van leidinggevende, manager of consultant tot docent, ervaringsdeskundige of zelfstandige, van young professional, senior: Business Leadership is de transformerende stap naar de nieuwe leider in jou.
 3. Oplossingsgericht Werken I
  Elk probleem heeft een oplossing. Met Oplossingsgericht Werken I haal je via gesprekstechnieken het probleem, de mogelijkheden en nieuwe, haalbare stappen naar een oplossing snel boven water. Zo pak je problemen op de werkvloer van jou en/of je collega’s of teamleden op een efficiënte, effectieve manier aan.
 4. Oplossingsgericht Werken II
  De training Oplossingsgericht Werken II is het vervolg op Oplossingsgericht Werken I. In deze verdiepingstraining maak je nog meer technieken eigen, leer je nieuwe theorie en gerichte oefeningen waarna je het geleerde direct toepast in je (werk)leven.
 5.  

Kom in beweging

Welke training je ook volgt, bij ons train je meer dan vaardigheden. Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent, wat je struikelblokken zijn, welke van jouw onbewuste processen en strategieën helpend en niet-helpend zijn en hoe hier mee om te gaan. Daarbij wordt je hele ‘zijn’ aangesproken: je hoofd, je hart, je lichaam waardoor je in beweging komt.


"Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg."

 

Jim Spaansen
Jim Spaansen

Quote: "Cut the crap." Jim: "NLP en systemisch werken hebben ongelooflijk veel positieve invloed gehad in alle contexten van mijn...

Lees meer
Bekijk onze trainers
Awaken your full potential

Waarom NTI NLP?

NTI NLP, hét opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie in Nederland, timmert al ruim 3 decennia aan de weg. Opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot in 1994 en in 2024 voortgezet door Jim Spaansen.

Onze grootste drijfveer is mensen voorbij hun horizon te leren kijken, zodat we gezamenlijk bijdragen aan een mooiere wereld. Ons voornaamste doel is mensen hun volle potentieel laten ontdekken en benutten. Het verenigen van mensen met hun ware zelf is daarbij essentieel. Samen streven we naar een wereld vol liefde.

NTI NLP... awaken your full potential.

 • Een van de NLP-pioniers in Nederland (1994)
 • Het gevoel alsof je thuis bent
 • Midden in de natuur en vlak aan de kust
 • Mogelijkheid tot overnachten & gratis parkeren
 • Gezonde maaltijden
 • Duurzaam: per inschrijving planten wij 7 bomen
 • Limmen Beach (eigen koudebad)
 • Int. gecertificeerde NLP trainers
Benieuwd naar onze missie & visie?

Uitgelichte opleidingen

Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Vul onderstaand contactformulier in

  Contactgegevens

  Oosterzijweg 8

  1906 AX Limmen

  KvK: 87532352

  Onze locaties