Een dag van diepgaande transformatie

Welkom Terugdag Special: Hartintelligentie

Soort
NTI NLP Community
Duur
1 dag
Prijs
€ 150,-
Inschrijven

In het kort

Speciaal voor jou, als lid van de NTI NLP Community, organiseren wij deze Welkom Terugdag Special: Ontdek de kracht van hartintelligentie, onder leiding van Robbert van Ede, bekend van de training Dr. Joe Dispenza: Verander je gedachten … Creëer nieuwe resultaten. 

 

Verbind je met de diepere wijsheid van je hart tijdens deze unieke eendaagse training, waar je leert emoties niet alleen te ervaren maar ze in jouw voordeel te laten werken. Waar traditionele benaderingen van emoties ons vaak leren ze te onderdrukken of te vermijden, biedt deze dag je een revolutionaire nieuwe visie: emoties als krachtige bondgenoten op je pad naar persoonlijke groei en diepere verbindingen. Deze training is ontworpen vanuit een diep verlangen naar authentieke zelfexpressie, persoonlijke vrijheid, of het overwinnen van oude patronen en begeleidt je naar een leven waarin je volledig in je kracht staat, verbonden met de wijsheid van je hart.

 

Na deze inspirerende dag ervaar je een dieper zelfinzicht waardoor je je emoties beter begrijpt en begrijpt hoe ze je leven beïnvloeden. Je weet hoe je je relaties verbetert door compassie en hartverbinding. Daarnaast krijg je praktische tools aangereikt, o.b.v. eenvoudige en effectieve technieken, die je kunt inzetten om je emotionele welzijn te beheersen. En zo zet je opnieuw een stap in een leven naar meer vrijheid, vreugde en (zelf)liefde.

 

Ontdek hoe je door hartintelligentie een transformerende kracht in je eigen leven en dat van anderen kunt zijn. Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van je hart, tijdens deze Welkom Terugdag Special!

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zich overweldigd voelt door emoties of vastzit in emotionele patronen, verlangt naar diepere relaties en verbindingen met anderen en zijn of haar persoonlijke en professionele potentieel wil maximaliseren door de kracht van hartintelligentie.

Programma

Ontdek de kracht van Hartintelligentie, wat kun je verwachten?

 • De Wetenschap van Emoties: ontdek de ware aard van emoties en hun functie in ons leven.
 • Emoties als Energie: leer emoties te herkennen als energie die je kan sturen.
 • Hartcoherentie: ervaar hoe je hart en brein samenwerken voor een optimale gezondheid, welzijn en een het creëren van prachtige ervaringen
 • Persoonlijke reflectie: tijd voor zelfonderzoek en het verkennen van je eigen emotionele landschap. Deel ervaringen en leer van mededeelnemers in een veilige, ondersteunende omgeving.
 • Praktische technieken: leer hartcoherentie, ademhaling en meditatietechnieken om je hart en brein in harmonie te brengen.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 1 dag in Limmen
 • begeleiding door trainer Robbert van Ede, expert in het veld van hartintelligentie en opgeleid door HeartMath en dr. Joe Dispenza
 • interactieve workshop: verken de wetenschap en praktijk van hartintelligentie door hands-on oefeningen.gebruik meditatiekussen en matjegezonde, versbereide lunch
 • fruit, water, thee
 • gratis parkeergelegenheid
 • training in een groene, rustgevende omgeving
 • slaapmasker: om je meditatieve ervaringen te verdiepen raden wij jou aan een slaapmasker mee te nemen.

 

 

 

Inschrijven

 • Start 25 mei 2024
  Welkom Terugdag Special: Hartintelligentie
  Robbert van Ede

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Za 25 mei 2024: 09.30 – 17.00 uur

  Soort
  NTI NLP Community
  Duur
  1 dag
  Prijs
  € 150,-

  Uitgelichte opleidingen