Opweg naar een diepere connectie met jezelf

Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend

Soort
Workshops & retreats
Duur
2 dagen
Prijs
€ 497,-
Inschrijven

In het kort

Voel je dat je toe bent aan een verdere verdieping in je persoonlijke en spirituele groei en bewustzijn en heb je ervaring met Kundalini Activaties (KAP, LEAP, KES, NRGY)? Dan is het Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend waar je naar opzoek bent.

 

Stel je eens voor: hoe ziet je leven eruit als die muurtjes om je hart weg zijn, je jouw leven voluit leeft en je zielsmissie nog verder tot uiting brengt? Hoe sta je dan in het leven? Wat doe je? Wat zie je? Hoe goed voel je je in je lichaam, fysiek én mentaal?

 

In het Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend ervaar je 4 sessies in totaal. De eerste dag twee activatie sessies en de tweede dag twee verschillende non-duale activaties. De ervaring van de non-duale sessies is subtieler en tegelijk krachtiger dan die van reguliere Kundalini Activaties omdat deze sessies niet meer gaan over activeren en het opruimen van het zenuwstelsel maar over een directe resonantie met het hart. Het brengt je rechtstreeks in verbinding met jouw diepste zijn, jouw waarheid en jouw levensenergie. Je ontmoet de jij die je diep van binnen bent en altijd bent geweest.

 

Rondom de sessies wordt er veel aandacht besteed aan het geven van context, verbinding, integratie en meditatie. De effecten van dit weekend worden als diep transformatief ervaren en zijn over een langere periode te voelen.

 

Andere deelnemers gingen je voor:

Nina: “De Non-Dual Immersion was de deep-dive waar mijn ziel naar verlangde. Nu een paar weken na de immersion ervaar ik nog steeds een verruimd bewustzijn dat mij zelfvertrouwen en vrijheid geeft in werk en in mijn leven.”
Isabel: “Er kwam enorm veel los. Een van de inzichten was dat ik meer muurtjes om mijn hart heb dan ik dacht. Terwijl ik eigenlijk diep verlang naar connectie. De Non-Dual Immersion is een deep dive je eigen ziel in. Ik raad het heel erg aan voor iedereen die opzoek is naar meer connectie, die klaar is voor meer diepgang en voor het openen van je hart om voluit te leven. Dit is zo’n veilige, omhullende space, het voelt als thuiskomen.”

Voor wie is deze training?

Om deel te nemen aan het Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend heb je minstens 1 reguliere Kundalini Activatie ervaren en ben je klaar om nieuwe diepte te ervaren in het vergroten en verdiepen van je bewustzijn.

Programma

Tijdens het Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend onderga je verschillende type energetische hoge frequentie sessies die je holistische systeem upgraden en je bewustzijn vergroten.

 • Dag 1 heeft als focus het openen, opruimen en voorbereiden van je holistische systeem met twee langere activatie sessies.
 • Dag 2 heeft als focus de resonantie met én ervaring van de Non-Duale frequenties en staten van zijn. Dit in twee verschillende sessies.
 • Online integratiesessie via Zoom van +/- 1,5 uur, ca. 2 weken na het weekend. Datum en tijd wordt na het weekend gedeeld.

 

Tijdens beide live dagen is veel tijd en aandacht voor integratie, reflectie, delen en het geven van context.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport of bel naar (072) 505 35 01.

 • 1 weekend in Limmen
 • Begeleiding door 2 gecertificeerde Kundalini Activation trainers: Ingvild Molenaar en Mare Venekamp
 • 2 Kundalini Activatie Sessies
 • 2 verschillende Non-Duale Immersion Sessies
 • Online integratiesessie via Zoom van +/- 1,5 uur, ca. 2 weken na het weekend.
 • Journal boek
 • Lunch
 • Fruit, water, thee
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Sessies in een groene, rustgevende omgeving

 

 

 • Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.
 • MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.
 • Neem rust in de avonden en plan geen activiteiten in. Dit is essentieel voor de diepgang van het proces.
 • Goed om te weten: het Kundalini & Non-Dual Activation Weekend wordt niet aanbevolen voor mensen met (een voorgeschiedenis van) psychose, epilepsie of een vergelijkbare diagnose.
 • De Non-Duale sessies zijn anders dan reguliere Kundalini Activaties. Deze sessies zijn zeer krachtig en stimuleren een diepgaande acceleratie in het spirituele ontwakingsproces. Dit zal ook over een langere tijd, na de Immersion (sessie) blijven ontvouwen en doorwerken.
 • De effecten van deze sessies werken door voor een langere periode. Daarom geven we je extra begeleiding na dit weekend in de vorm van een call via Zoom, ongeveer 2 weken na dit weekend. Datum en tijd wordt na het weekend gedeeld.
 • Wat is non-dualiteit?We leven on mensen leven in een wereld die bestaat uit dualiteit. Alles heeft een tegendeel. Op die manieren kunnen we het leven ervaren en on bewust worden. Voorbeeld: We zouden niet weten wat licht is, als er geen donker bestond. Wanneer de verder op ons pad van persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling komen, en meer gaan begrijpen van onze essentie, dan ontmoeten we een waarheid en een ruimte die de dualiteit overstijgt. Dit is de plek waar we Non-Dualiteit en Eenheid ervaren. Innerlijke groei en bewustzijn accelereren wanneer we deze eenheid, deze non-dualiteit, gaan integreren en in ons menszijn belichamen.​
 • Wat is Kundalini Activation? Kundalini Activation is een pad van overgave, niet van wil, en daarom anders dan andere technieken of kundalini-ervaringen (zoals kundalini-yoga, tantra, ademwerk enz.). Het is een natuurlijk energetisch proces dat je zich aanpast aan je systeem. Je zenuwstelsel zal zich op natuurlijke wijze aanpassen en daarom krijg je precies wat je nodig hebt.
 • Goed om te weten: Kundalini Activatie wordt niet aanbevolen voor mensen met (een voorgeschiedenis van) psychose, epilepsie of een vergelijkbare diagnose.

Inschrijven

 • Start 6 juli 2024
  Non-Dual Immersion & Kundalini Activation Weekend
  Ingvild Molenaar

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Za 6 juli en zondag 7 juli 2024: 11.00 – 17.00 uur

  Plus een online integratiesessie, datum/tijd wordt gedeeld in training.

  Soort
  Workshops & retreats
  Duur
  2 dagen
  Prijs
  € 497,-

  Uitgelichte opleidingen