Overnachten bij NTI NLP

Welkom


Lieve gast,

Wat leuk dat jij onze gast bent. Wij wensen jou een inspirerend verblijf toe bij ons thuis in Limmen.

Jim & Reinier

Ontbijt


Het ontbijt staat dagelijks vanaf 08.00 uur tot 9.15 uur klaar in de eetzaal.

Lunch


De lunch is vanaf 12:30 uur tot 14.00 uur. Mocht je ergens allergisch voor zijn dan kun je dat ons laten weten. Het is natuurlijk mogelijk om met lekker weer buiten te eten en we vragen je wel om je bord daarna mee terug te brengen naar de keuken.

Diner


Het is mogelijk om zelf te koken in de keuken naast de eetzaal.

De witte koelkast in de lunchruimte kan gebruikt worden, evenals de magnetron, het fornuis, de oven en de afwasmachine.

Wil je de keuken weer achterlaten zoals je die hebt aangetroffen? Neem ook na ieder opleidingsblok je eigen spullen mee uit de koelkast.

In de omgeving zijn veel gezellige restaurants te vinden; aan het strand in Egmond, in het centrum van Alkmaar, of nog dichterbij in Limmen, Heiloo en Castricum.

Woonkamer


In de Waterzaal is tegenover de bar een kleine woonkamer waar je in de avond gebruik van kunt maken.

Douches, bad en toilet


Op de gang bevinden zich de douches, de toiletten en een bad. Houd er rekening mee dat het water erg heet is. We zijn verplicht de temperatuur zo hoog af te stellen tegen de legionellabacterie.

Handdoeken


In de kamers liggen een grote en een kleine handdoek. In de gangen liggen schone handdoeken die de cursisten zelf kunnen pakken als ze er meer nodig hebben. De vuile handdoeken kunnen in de wasmanden gedaan worden die naast de tafel staan.

Verwarming


De verwarming kun je instellen met de draaiknop. ’s Nachts gaat deze automatisch naar 18 graden. Wil je bij het verlaten van de kamer de draaiknop op stand 1 zetten?

Sleutels


Aan de sleutelbos zitten 2 sleutels. Eén van de kamer, één van de voordeur van het pand.

Afsluiten van het pand en de lichten uit


Wanneer je het pand 's avonds na de training verlaat, wil je dan de voordeur op slot draaien? Omdat er 's avonds minder mensen in het pand aanwezig zijn, is er minder controle op ongenode gasten. Het is dus belangrijk dat we er samen voor zorgen dat deze mensen niet binnen kunnen komen.

Graag voor de nacht alle lichten in de trainingsruimte uit doen en de ramen sluiten. Het is prima om de lichten in de grote hal en in de gangen naar de kamers aan te laten.

Wifi


In het gebouw is een wifi netwerk beschikbaar. Het publieke netwerk: Vrienden van NTI NLP is toegankelijk met het wachtwoord ntinlp50.

Dag van vertrek


Op de dag van vertrek dien je voor 9:30 uur je kamer leeg te maken. Je zou ons enorm helpen door het laken, kussensloop en de dekbedhoes af te halen. Het molton kan blijven liggen. Het raam mag dicht en je kunt de sleutel inleveren bij Klantsupport.

Aan het einde van de training ontvang je per mail een factuur voor de overnachtingen bij ons in huis.

Nooduitgangen


In de kamer naast de deur hangt een plattegrond waarop de nooduitgangen zijn aangegeven. Het is goed om te kijken welke nooduitgang het dichtst bij jouw kamer is.

Noodgevallen


In het geval dat er politie, brandweer of ambulance nodig is, altijd eerst 1 - 1 - 2 bellen. Wil je wel de politie maar is er geen nood, dan is het nummer 0900 8844.

Voor urgente dingen in en om het pand zoals lekkage, kortsluiting en dergelijke kun je overdag bij Klantsupport terecht. In het weekend (overdag) kan je terecht bij de Facilitaire Dienst (keuken).

Voor kleine ongelukjes hangen er bij de hoofdingang en in de keuken EHBO-koffers.

Buiten bij de hoofdingang achter de veranda hangt een AED.

In de overige gevallen kan je bellen met 1 van onze noodnummers:

Jim: 06 15 56 15 58

Reinier: 06 46 25 35 5