Opfrissen en bijpraten met medecursisten

NLP Welkom Terugdag

Soort
NLP
Duur
1 dag
Prijs
€ 75,-
Inschrijven

In het kort

Heb je zin in een dag NLP als vervolg op je laatste training? Een dag lekker aan de slag met NLP? Werken met de modellen en methoden die je onbewust misschien al elke dag inzet en soms wat zijn weggezakt? Kom naar de Welkom Terugdagen! Voor iedereen die een meerdaagse training heeft gevolgd en zich wil verdiepen of verbinden met de methodieken achter al onze opleidingen. Inclusief trainers, lunch en nieuwe inzichten! Deel het met je intervisiemaatjes en kom naar Limmen. Welkom terug!

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die een meerdaagse training heeft gevolgd en lekker terug wil keren naar de bubbel van NTI NLP. Omdat er iets speelt in je leven waar je een ander perspectief op kunt gebruiken, omdat je een dagje voor jezelf wilt, omdat je toe bent aan nieuwe inzichten of gewoon omdat je weer een dagje de sfeer, energie en lunch van NTI NLP wil ervaren.

Programma

Op deze Welkom Terugdag duiken we de diepte en de verstilling in. De winter staat voor de deur, en dat is de tijd van vertraging, reflectie en van buiten naar binnen. We gaan aan de slag met NLP-technieken als hulpbronnen voor reflectie en verstilling, maar ook voor waarden. We creëren alvast wat we ondergronds willen neerzetten voor het komende jaar. In de winter gaat de energie naar de wortels, en naar dat wat echt belangrijk is, en daar gaan we mee aan het werk op deze Welkom Terugdag.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

  • 1 trainingsdag op de locatie Limmen
  • training van een gecertificeerde trainer
  • uitgebreide lunch
  • tijdens de hele trainingsdag fruit, koffie, thee en lekkers
  • gratis parkeergelegenheid
  • training in een groene, rustgevende omgeving

 

  • Om deze dag bij te kunnen wonen, is het afronden van de opleiding NLP Practitioner een voorwaarde.

Inschrijven

Soort
NLP
Duur
1 dag
Prijs
€ 75,-

Uitgelichte opleidingen