Carina Robert

Het bijwonen van een familieopstelling stond al heel lang op mijn lijstje om een keer mee te maken. Omdat Marlous bij NTI NLP werkt en ik verder ook hele goede verhalen heb gehoord over jullie instituut was de stap om mij op te geven zo gemaakt. En wat ben ik enorm blij dat ik dit […]

Het bijwonen van een familieopstelling stond al heel lang op mijn lijstje om een keer mee te maken. Omdat Marlous bij NTI NLP werkt en ik verder ook hele goede verhalen heb gehoord over jullie instituut was de stap om mij op te geven zo gemaakt. En wat ben ik enorm blij dat ik dit heb mogen ervaren. Bouke is een prachtig en inspirerend persoon, eerlijk en open, daar heb je ook het meest aan. Hij stelt iedereen direct op zijn gemak met de humor die hij toevoegt in zijn mooie verhalen. Ik vond het een intense en leerzame dag waarin allerlei emoties voorbij zijn gekomen. Ik heb, ondanks dat ik als deelnemer meedeed, heel veel geleerd. De thema’s die aan bod kwamen hebben veel algemene raakvlakken en hebben mij veel inzicht geboden in mijn eigen gevoelsleven.
Ik vind de ervaring van opgesteld staan intrigerend en heel bijzonder, je voelt echt alles wat bij de representantenrol hoort. Kortom: een prachtige methode om verder te komen met de uitdagingen die je tegenkomt in het leven. Ik zal mijzelf zeker vaker opgeven, het is echt een cadeau aan jezelf.