NLP Practitioner Opleiding Volgen?

Geplaatst op: 20 september 2023, 12:01
Laatst bijgewerkt op: 20 september 2023, 13:06
Door: Marlous Schipper

NLP Practitioner Opleiding  Ben je klaar voor de volgende stap? Je kunt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tillen door de NTI NLP Practitioner training te volgen. Veel deelnemers volgen de NLP practitioner opleiding omdat ze: Willen leren effectief te communiceren; – Op zoek zijn naar zingeving, ontspanning en energie; – Meer inzicht willen […]

NLP Practitioner Opleiding 

Ben je klaar voor de volgende stap? Je kunt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tillen door de NTI NLP Practitioner training te volgen. Veel deelnemers volgen de NLP practitioner opleiding omdat ze:

  • Willen leren effectief te communiceren;
  • – Op zoek zijn naar zingeving, ontspanning en energie;
  • – Meer inzicht willen hebben in zichzelf en anderen;
  • – Beter in hun vel willen zitten;
  • – Een diepere verbinding met anderen willen aangaan. 

Wat levert een NLP Practitioner op?

De NLP Practitioner training biedt je concrete inzichten, technieken en vaardigheden om deze en andere doelen te bereiken. Wil je dieper in contact komen met anderen om te ontdekken wat ze echt willen in het leven? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en anderen? Een doel bereiken (afvallen, gezonder eten of financiële onafhankelijkheid)? Bekijk dan de opleiding NLP Practitioner van NTI NLP in Limmen, hét instituut voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie

 

NLP Practitioner geeft inzicht in communicatie en patronen

Wist je dat 95% van onze manier van doen onbewuste wordt bepaald door patronen en gewoontes? Met NLP kun je deze vastgeroeste en onbewuste patronen in kaart brengen. Of het nu gaat om hoe je communiceert met jezelf en anderen, negatieve denkpatronen, hoe je jezelf onbewust saboteert, belemmerende overtuigingen of hoe je je doelen bereikt. Na het in kaart brengen leer je mentale strategieën om je patronen te doorbreken. 

 

De NLP Practitioner Opleiding is meer dan een reguliere NLP training of cursus. Het is een 16-daagse opleiding verspreid over verschillende blokken binnen vier maanden waarin je leert om onbewuste processen bewust te maken en zo nodig te veranderen. Het is een gids voor persoonlijke groei voor de rest van je leven. Tijdens de training zul je typische “aha” momenten beleven. Je komt tot inzichten in jezelf en anderen en je krijgt concrete, praktische handvatten aangereikt.