24 uur helemaal voor jou

VrouwEnVuur

Soort
Workshops & retreats
Duur
2 dagen
Prijs
€ 195,-
Inschrijven

In het kort

Voor vrouwen, met vrouwen en door vrouwen! 24 uur me-time, helemaal voor jou, waarin je niets hoeft, waarin je niets moet. Even los van waar je in het dagelijks leven zo druk mee bent. Samen met andere vrouwen die voor dezelfde uitdagingen in het leven staan als jij. Bijvoorbeeld werk, relatie, gezin, gezondheid en dromen. VrouwEnVuur ontsteekt je innerlijk vuur, geeft je richting, (h)erkenning, verbinding, inspiratie, nieuwe energie voor de lange termijn en vooral: plezier!

 

Voor wie is deze training?

Voor alle vrouwen die tijd voor zichzelf willen, nieuwe energie en inzichten willen opdoen, doelen willen bereiken en op zoek zijn naar inspiratie. Voor vrouwen die graag met andere vrouwen samenzijn, soms uit hun comfortzone durven stappen, zich open willen stellen (wanneer dat goed voelt) en willen groeien.

 

Herken je 1 of meerdere van de volgende situaties? Ik ben het contact met mijzelf even kwijt. Hoe vind ik (weer) rust? Ik sta altijd klaar voor anderen en cijfer mezelf vaak weg. Hoe houd ik al die ballen in de lucht? Ik wil mijn passie ontdekken. Nu is het mijn tijd en hoe pak ik dat aan? Ik weet niet zo goed wat ik (anders) wil.

 

En/of ben je simpelweg toe aan een dagje voor jezelf? Even niets en er gewoon zijn. Alleen of samen met een vriendin. Inspiratie opdoen. Jezelf verder ontwikkelen. Het kan allemaal bij VrouwEnVuur. Alles mag er zijn, jij mag er zijn en alles is bespreekbaar. We kijken naar je uit!

Programma

Vanaf 11.00 uur staat de deur voor je open. Het programma start om 12.00 uur, zorg dat je iets gegeten hebt, en duurt tot de volgende dag 12.00 uur. Er staat van alles op het programma en wat we vooral hebben is: tijd. Tijd voor jou, 24 uur lang.

 

Op het programma staan o.a. rust, balans, lachen, zijn, verbinden, diepgang, samenzijn en kampvuurverhalen.

 

Wanneer het tijd is om te gaan slapen, dan doen we dat. Of je praat nog wat door, ook prima. Na het ontbijt doen we een ademhalingssessie, die helpt goed om je lichaam en geest van zuurstof te voorzien. Daarna evalueren we de dag en sluiten we af.

Extra informatie

Ben je klaar voor jouw dag VrouwEnVuur? Hieronder vind je meer informatie over wat er bij de middag, avond en ochtend is inbegrepen en andere handige weetjes. Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 2 trainingsdagen op de locatie Limmen
 • training van gecertificeerde trainers en assistent-trainers
 • 1x diner
 • 1x ontbijtbuffet
 • tijdens de hele training fruit, koffie, thee en lekkers
 • volledig verzorgde overnachting
 • gratis parkeergelegenheid
 • trainingen in een groene, rustgevende omgeving
 • Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.
 • MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.

 

 

 

Inschrijven

 • Start 18 november 2023
  VrouwEnVuur

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Za 18 november 2023 t/m zo 19 november 2023

  Soort
  Workshops & retreats
  Duur
  2 dagen
  Prijs
  € 195,-

  Uitgelichte opleidingen