Een feest der herkenning en nieuwe ervaringen

NTI NLP-dag Viering 30 jaar: Een reis door Verleden, heden en toekomst

Soort
NLP
Duur
1 middag: 12.00 - 17.30
Prijs
30,-
Inschrijven

In het kort

Welkom thuis, welkom terug in Limmen! Al ruim 30 jaar mogen wij jou, en vele andere cursisten, je volle potentieel laten ontdekken. Opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot in 1994 als pioniers in NLP en vanaf 2024 voortgezet door Jim Spaansen. Dertig jaar NTI NLP: een mijlpaal! En daar maken we graag een feestje van! Samen met jou, want zonder jou, zouden we niet staan waar we nu staan.

 

NTI NLP-dag Viering 30 jaar: Een reis door Verleden, heden en toekomst

Dat is een feestje waard! En we pakken uit! Want niet alleen ga je deze middag weer even terug naar dat gevoel van thuiskomen, het is ook een weerzien met oprichters Bouke en Dorien, trainers, (oud)-cursisten, medewerkers van NTI NLP en gelijkgestemden. En natuurlijk willen we je ook volop inspireren!

 

Hoe? Door het eren van Bouke en Dorien en alles wat zij hebben betekend. Je wordt meegenomen op reis van het verleden, naar het heden en naar de toekomst. Hoe het begon, waar we nu staan en waar we naartoe willen met elkaar. Begonnen met NLP en vervolgens verder uitgebreid met systemisch werken, traumawerk en nog veel meer. Naast NTI NLP maken we een stap naar het nog meer Bewust-zijn. Zo kom je er ook achter dat het thema duurzaamheid een van onze speerpunten is. Wat is er duurzamer dan investeren in jezelf? Ook wij laten ons graag inspireren en daarom geeft (TED-X)-spreker en bestseller auteur Ruud Veltenaar hier een boeiende lezing en workshop over. Daar wil je bij zijn!

 

En verder…

Je komt er oude bekenden, nieuwe gezichten en iedereen die NTI NLP een warm hart toedraagt tegen. Samen herinneringen ophalen, bijkletsen en misschien wel nieuwe plannen maken.

 

Zet in je agenda: zaterdag 21 september: NTI NLP-dag 30 jaar

Laat je deze middag verrassen en inspireren! Kom nieuwe inzichten opdoen en je vaardigheden verder verdiepen en verbreden op het gebied van persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en een bewustere levensstijl. En natuurlijk netwerken en bijkletsen met anderen onder het genot van een hapje en een drankje. Tot dan!

Voor wie is deze training?

Iedereen is welkom! Iedereen die eerder/vaker bij ons is geweest, of nog nooit, en (nieuwe) inspiratie en ervaringen op wil doen. Voor wie zich wil verdiepen of verbreden in NLP, mBIT, Systemisch Werken of al het andere wat geboden wordt. Geef het door aan (oud)-medecursisten, neem iemand mee en zorg dat je erbij bent. Maak er samen met ons een feestje van!

Programma

Inloop en opening
We beginnen onze middag met een warm welkom en een kans om samen te komen, herinneringen op te halen. Een inspirerende sessie waarin we stilstaan bij de rijke geschiedenis van NTI NLP, de transformaties die we hebben doorgemaakt en onze toekomstvisie.

 

Daarna- Spreker Ruud Veltenaar
Ruud Veltenaar deelt zijn inzichten over de toekomst en inspireert ons om buiten de gebaande paden te denken. Ruud:”Voorbij de hoge en wilde golven zien we een onderstroom waar al veel moois gebeurt en die snel aan kracht en impact wint. Door de chaos te omarmen en instrumenteel te maken, kunnen we werken aan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen. Hoe creëren we samen een wereld waarnaar bijna iedereen verlangt?”

 

Tussendoor – Netwerken en bijkletsen
Tijd om te netwerken, herinneringen op te halen, te genieten van een drankje en op te laden voor de volgende sessies.

 

Tussendoor – Workshops

De hele middag zijn er workshops d.m.v. de methodieken die wij inzetten zoals: NLP Full Potential, opstellingen met duurzaamheids thema’s en nog meer.

 

Einde van de middag – Afsluiting en naborrelen: alle indrukken en met een drankje

Een bijzonder moment om gezamenlijk te reflecteren en de dag op een positieve manier af te sluiten. En daarna gezellig samen een drankje doen en napraten.

Extra informatie

Ben je klaar voor NTI NLP-dag Viering 30 jaar: Een reis door verleden, heden en toekomst? Hieronder vind je meer informatie over wat er bij de middag is inbegrepen.

 

Blijf deze pagina volgen voor regelmatige updates en sla deze op in je favorieten. Houd ook onze social media in de gaten.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 1 middag vol inspiratie, interactie, weerzien en gezelligheid
 • Workshops, waaronder NLP Full Potential, mBIT en/of Systemisch Werken
 • Lezing van (TED-X)-spreker en bestseller auteur Ruud Veltenaar
 • Hapje en een drankje
 • Water, koffie, thee en fruit
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Feestje in een groene, rustgevende omgeving

 

Inschrijven

 • Start 21 september 2024
  NTI NLP-dag Viering 30 jaar: Een reis door Verleden, heden en toekomst

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Zaterdag 21 september 2024: 12.00 – 17.30 uur

  Soort
  NLP
  Duur
  1 middag: 12.00 - 17.30
  Prijs
  30,-

  Uitgelichte opleidingen