Verdieping, verbreding en verrijking

Welkom Terugdag Special: Kennismaking NLP Full Potential

Soort
NTI NLP Community
Duur
1 dag
Prijs
€ 125,-
Inschrijven

In het kort

Klaar voor een stapje verder? Na de NLP Practitioner en de NLP Master opleiding beheers je de NLP-technieken als een echte gevorderde. Met meer gemak en plezier sta je beter in contact met jezelf en de ander. Voel je dat je toe bent aan een verdere verrijking, verdieping en verbreding van al je NLP-kennis en -kunde dan is deze Welkom Terugdag Special Kennismaking met NLP Full Potential iets voor jou!

 

Tijdens deze dag ervaar je de nieuwe vorm NLP. We gaan dieper, we gaan verder en nog meer naar jou: wie ben je echt, in je kern? En hoe ziet het eruit wanneer je jouw leven leeft en in balans bent? Als je ego, ziel, spiritualiteit, ambitie en missie op één lijn liggen?

 

De NLP Full Potential is de derde generatie Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en bouwt voort op de oorspronkelijke principes van NLP, en introduceert nieuwe methoden en benaderingen. De 1egeneratie is voornamelijk gericht op het hoofd, de 2e generatie hoofd en lijf en de NLP Full Potential op hoofd, lijf en ziel. Het omvat een diepere focus op o.a. je volledige zelf, waarden, ethiek en het creëren van positieve verandering op een holistische wijze.

 

Kortom: je ontwikkelt en benut jezelf en identiteit volledig. Zo kom jij nog meer tot je recht. Welkom bij de Kennismaking NLP Full Potential.

Voor wie is deze training?

Deze trainingsdag is voor iedereen de opleiding NLP Master Practitioner heeft afgerond en zich nog verder wil verdiepen, verbreden en verrijken in NLP. Met NLP Full Potential ga je je nog verder bekwamen in het ontwikkelen en benutten van jouw diepe zelf (core-self) en identiteit om zo jouw bijzondere gaven tot zijn recht te laten komen zodat jij jouw unieke bijdrage in de wereld brengt.

Programma

Op deze dag gaan we theoretisch en praktisch aan de slag. Je ervaart hoe je nog meer je eigen potentie en dat van de mensen om je heen te benut. En natuurlijk wat deze nieuwe vorm van NLP voor jou kan betekenen.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 1 dag in Limmen
 • begeleiding door trainer Jorien van Duijn
 • interactieve workshop
 • gezonde lunch
 • fruit, water, thee en koffie
 • gratis parkeergelegenheid
 • training in een groene, rustgevende omgeving
 • De methodieken van de NLP Full Potential kunnen ook goed worden geïntegreerd met andere vormen persoonlijke ontwikkeling, therapie of coaching, zoals mindfulness, lichaamswerk en energetische geneeskunde.
 • Kenmerken en elementen van de volledige opleiding/methodieken van NLP Full Potential zijn: een systemische benadering inclusief de invloed van de omgeving en context op individueel gedrag en ervaring, zelfreflectie en inneelijke groei, waarbij je wordt aangemoedigd om diepere niveaus van zelfbewustzijn te verkennen en positieve veranderingen te bevorderen. Daarnaast ecologie en ethiek, inclusief de impact van verandering op jou en je omgeving en verder een sterke nadruk op ethisch handelen en respect voor de waarden van anderen, spiritualiteit: sommige benaderingen van de NLP Full Potential bevatten elementen van spiritualiteit waarbij je wordt aangemoedigd om verbinding te maken met een diepere betekenis en doel in het leven. En tot slot: multidimensionaal waarnemen je leert nog meer informatie op te nemen, te begrijpen en te verwerken vanuit meerdere perspectieven, dimensies of zintuiglijke modaliteiten.

 

 

 

Inschrijven

 • Start 5 september 2024
  Welkom Terugdag Special: Kennismaking NLP Full Potential
  Jorien van Duijn

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Do 5 september 2024: 09.30 – 17.00 uur

  Soort
  NTI NLP Community
  Duur
  1 dag
  Prijs
  € 125,-

  Uitgelichte opleidingen