Aan de slag met jouw trainersvaardigheden

NLP Trainers Werkplaats

Soort
NLP
Duur
1 avond
Prijs
€ 50,-
Inschrijven

In het kort

Ga jij dit jaar certificeren als NLP-trainer, heb je de Trainer/Coach training afgerond of zit je er nog middenin? Wil jij nog beter je metaforen leren inzetten of werken aan de demo’s? Kom naar de NLP Trainers Werkplaats en ontwikkel je trainersvaardigheden.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die in het certificeringstraject tot NLP-trainer zit en voor wie de training Trainer/Coach Training heeft afgerond of hier momenteel aan deelneemt.

Programma

Elke NLP Trainers Werkplaats heeft een nieuw thema, meld je dus gerust aan voor meerdere werkplaatsen. De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

  • het neerzetten en geven van demo’s
  • experimenteren met passende metaforen bij je onderwerp en doelgroep
  • omgaan met vragen
  • het verbeteren van de ‘Wat’-informatie tijdens je presentatie/training
  • satir stijlen hoe flexibel ben je hier al in en hoe zet je ze in?

 

Voorbereiding?

Ja, in meer in minder mate. Jij gaat aan de slag met je leerdoel of je geeft feedback. Bedenk daarom waar je aan wilt werken. En nee, het hoeft niet in een keer goed want de werkplaatsen gaan over experimenteren, leren, spelen en ontdekken… kortom: er is ruimte om te groeien.

Extra informatie

De NLP Trainers Werkplaatsen zijn echte ‘doe-avonden’, oftewel als deelnemer van de certificering ga je stevig aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw trainersvaardigheden. Zodat jij (straks) als gecertificeerd trainer stevig in je schoenen staat. Zijn deze avonden dan alleen voor mensen die dit jaar gaan certificeren? Nee hoor, ook als je nu de Trainer/Coach training volgt ben je van harte welkom! Naast dat het een goede leerervaring is anderen aan het werk te zien als trainer, ontvangen zij graag jouw feedback. Zo leren we van elkaar!

 

De NLP Trainers Werkplaats wordt begeleid door onze ervaren trainer Nicolette van der Helm. Onder begeleiding van Nicolette ga je met elkaar aan de slag om je trainersvaardigheden verder te ontwikkelen èn ontvang je hierop feedback.

  • 1 avond op de locatie Limmen
  • training van een gecertificeerde trainer
  • gratis parkeergelegenheid
  • training in een groene, rustgevende omgeving in Limmen
  • Om aan deze opleiding deel te nemen dien je in het bezit te zijn van de internationaal erkende certificaten van de NLP Practitioner, NLP Master en NLP Trainerstraining (of je bent hiermee bezig).

Inschrijven

Planning & trainingsdata

Soort
NLP
Duur
1 avond
Prijs
€ 50,-

Uitgelichte opleidingen