Ontdek of NLP bij je past!

Informatieavond NLP voor Jongeren

Soort
NLP
Duur
1 avond: 19.00 - 20.30 uur
Prijs
Gratis
Inschrijven

In het kort

Communiceren doe je de hele dag. Bewust en onbewust, met anderen én met jezelf. In de opleiding NLP Practitioner voor Jongeren leer je meer over communicatie. Over communicatie tussen jou en de ander en over de communicatie in jou met jezelf, samen met andere jongeren! Mensen zijn betekenisgevende wezens. Dat betekent dat wij constant de wereld om ons heen willen begrijpen en vertalen naar dat wat wij gewend zijn of al kennen. Dit gave proces maakt daarin helaas wel eens een ‘programmeerfoutje’. Wij slaan iets op in ons hoofd en in ons lijf of wij maken ergens iets van wat misschien niet versterkend is. Voorbeelden hiervan zijn (beperkende) overtuigingen over onszelf en de wereld en ideeën die wij hebben over ons functioneren of onze eigenwaarde. Hoe zou het voor jou zijn om nog beter inzicht te krijgen in hoe jij naar de wereld en naar jezelf kijkt? Wanneer je anders naar dingen gaat kijken, veranderen de dingen waar je naar kijkt.

Voor wie is deze training?

Voor alle jongeren tussen ca. 17 en 25 jaar die de mensen en de wereld om hen heen beter willen begrijpen, die geïnteresseerd zijn in next level persoonlijke groei, die nieuwsgierig zijn of simpelweg willen weten wat een opleiding NLP Practitioner voor Jongeren inhoudt. Zien we je daar?

Programma

De gratis informatieavond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur heten wij je van harte welkom. Tijdens de informatieavond NLP voor Jongeren leer je door middel van een introductie en kleine oefeningen wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe de training is opgebouwd. Natuurlijk is er ruimte om al je vragen stellen, maak je kennis met onze trainers én kun je sfeer proeven.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

  • 1 informatieavond op de locatie Limmen
  • uitleg van gecertificeerde trainers
  • koffie en thee
  • gratis parkeergelegenheid
  • na het volgen van de NLP Practitioner ben je automatisch een half jaar gratis ‘vriend’ van de NTI NLP Community

Inschrijven

Planning & trainingsdata

Soort
NLP
Duur
1 avond: 19.00 - 20.30 uur
Prijs
Gratis

Uitgelichte opleidingen