Gasttrainer

Robbert van Ede

Quote: “The Universe is a dream dreamed by a single dreamer where all the dream characters dream too.” - Arthur Schopenhauer.

Robbert’s levensmissie is de belichaming en facilitatie van totale Vrijheid en pure, onvoorwaardelijke Liefde. Robbert: “We zoeken liefde, erkenning, zekerheid en nieuwe ervaringen aan de buitenkant, iets wat zelden echte vervulling lijkt te geven. Ontdek de diepe realisatie wanneer je van indentificeren als persoon met eigen gedachten, gevoelens en lichaam, gaat naar het alomvattende bewustzijn ervaren. En hoe je bewust kunt blijven vanuit je persona waarmee jij jezelf door je persoonlijke realiteit maneuvreert die slechts een druppel in de oceaan is, en jij de oceaan bent. Alles wat je wilt zit al in jou en ik help je naar de manifestatie van jouw droomleven.”

Robbert is opgeleid door o.a. dr. Joe Dispenza, dr. Rollin McCraty(HeartMath) en dr. Ibrahim Karim(BioGeometry). Robbert verzorgt diverse bewustzijnsontwikkelingstrainingen, quantumtransformatiesessies en 1-op-1 coaching op het strand. Naast het werken in de quantum realiteit, houdt hij ook aansluiting met de zakelijke wereld. Zo werkt Robbert met managementteams en future leadership-programma's, waarbij hij verbinding binnen de zakelijke cultuur faciliteert en leiderschap activeert. Het is voor Robbert belangrijk om zowel geworteld te zijn in de quantum realiteit als in de aardse realiteit.
Trainingen met Robbert van Ede:

Start: 25/05/2024

Welkom Terugdag Special: Hartintelligentie

Speciaal voor jou, als lid van de NTI NLP Community, organiseren wij deze Welkom Terugdag...

Soort : NTI NLP Community
Locatie : Limmen
Duur : 1 dag

Start: 28/02/2024

Opleiding Dr. Joe Dispenza: Verander je gedachten … Creëer nieuwe resultaten

Ben je gefascineerd door de kracht van bewustzijn en bewustzijnsontwikkeling? Wil je leren hoe je...

Soort : NLP
Locatie : Limmen
Duur : 2 dagen
Bekijk alle trainingen