Persoonlijke ontwikkeling in de organisatie

Gelukkige werknemers zijn de beste werknemers… maar hoe zorg je ervoor dat ze gelukkig zijn én blijven? Aandacht hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling kan een groot verschil maken. Niet alleen door te focussen op de hard skills zodat zij nog beter worden in hun vak, maar ook door hen te laten kijken naar wie zij écht zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is het ontwikkelen van het zelfbewustzijn en het benutten van het aanwezige talent èn  potentieel, om zo dromen te realiseren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Kortom: de kwaliteit van leven vergroten.

Opleidingsinstituut NTI NLP in Limmen

Opleidingsinstituut NTI NLP, opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot, biedt trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Trainingen die zowel je privé- als werkleven verrijken.

Onze top 5 trainingen voor organisaties

 1. NLP – training

  Met de NLP Practitioner training van NTI NLP ontdek je waarom je de dingen doet die je doet. Je wordt je bewust van onbewuste processen. Een communicatietraining waarbij je leert je gedrag te veranderen naar hoe het beter bij jou en je doelen past. Je begrijpt: NLP gaat over jou. Met NLP krijg je een gereedschapskist vol communicatie-tools waarmee je meer keuzemogelijkheden in je leven creëert.

 2. Embodied Leadership

  De training Embodied Leadership gaat in op wat de nieuwe tijd vraagt van iedereen die de leider in zichzelf wil (her)ontdekken en inzetten in zijn/haar (werkend) leven. Van leidinggevende, manager of consultant tot docent, ervaringsdeskundige of zelfstandige, van young professional, senior: Embodied Leadership is de transformerende stap naar de nieuwe leider in jou.

 3. Oplossingsgericht Werken I

  Elk probleem heeft een oplossing. Met Oplossingsgericht Werken I haal je via gesprekstechnieken het probleem, de mogelijkheden en nieuwe, haalbare stappen naar een oplossing snel boven water. Zo pak je problemen op de werkvloer van jou en/of je collega’s of teamleden op een efficiënte, effectieve manier aan.

 4. Oplossingsgericht Werken II

  De training Oplossingsgericht Werken II is het vervolg op Oplossingsgericht Werken I. In deze verdiepingstraining maak je nog meer technieken eigen, leer je nieuwe theorie en gerichte oefeningen waarna je het geleerde direct toepast in je (werk)leven.

 5. Loopbaanreis van je leven!

  De ‘beste’ manier van leven en werken verschilt per persoon. Waar ga jij van ‘aan’, wat drijft jou, waar geeft jou energie? En past dit bij jouw werkomgeving? Als dit niet in balans is kost het je energie. Zonde! Neem het stuur van je carrière (weer) in eigen hand met de 4-daagse opleiding Loopbaanreis van je leven!

Maatwerk voor jou

Opleidingsinstituut NTI NLP verzorgt ook maatwerktrainingen, al dan niet in-company. In overleg stellen we een programma samen wat aansluit op de behoefte van de organisatie. Van een workshop tot een meerdaags programma en alles wat daartussen zit. Thema’s zoals persoonlijk leiderschap, communicatie, duurzame inzetbaarheid, stress en burn-out, leiderschapstrajecten en meer. Deel met ons je wensen en maak via Klantsupport een afspraak met een trainer. Deze denkt graag met je mee, adviseert en draagt ideeën aan. Zo komen we samen tot een programma dat bij je wensen past.

Kom in beweging

Welke training je ook volgt, bij ons train je meer dan vaardigheden. Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent, wat je struikelblokken zijn, welke van jouw onbewuste processen en strategieën helpend en niet-helpend zijn en hoe hier mee om te gaan. Daarbij wordt je hele ‘zijn’ aangesproken: je hoofd, je hart, je lichaam waardoor je in beweging komt.

“Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.”


Tijd om in beweging te komen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat NTI NLP voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Klantsupport.

NTI NLP geeft bedrijven en organisaties trainingen in ons trainingsinstituut in Limmen en in-company