Groeien op maat

NTI NLP levert maatwerk. Dat is geen loze belofte, dat is ons uitgangspunt. De inhoud, lengte en beoogde doelgroep van de trainingen, verschilt per training; daarvoor is het maatwerk. In overleg stellen we een programma samen wat aansluit op wat nodig is.

Kies de juiste vorm

Van miniworkshop tot gefaseerde, meerdaagse programma en alles wat daar tussen zit. Thema’s zoals persoonlijk leiderschap, servicegericht communiceren, omgaan met en voorkomen van stress, volledige leiderschapstrajecten… We staan open voor al je ideeën. We schromen hierbij niet om positief kritisch te zijn, feedback delen om je plan nog beter te maken.

Bewezen track-record

De vorm van elke training kenmerkt zich altijd als open, inspirerend, prikkelend, ongedwongen en toch motiverend om het geleerde toe te passen en zo werkelijk te groeien.
Onze kwaliteit nemen we uiterst serieus. Daarom werkt NTI NLP bijvoorbeeld alleen met gecertificeerde trainers op het gebied van NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken. Alle trainers hebben ruime ervaring en een bewezen track-record.

Advies om te delen

Heb je een trainingsidee voor je organisatie maar geen idee hoe je dit vertaalt naar een passend programma? Klantsupport NTI NLP maakt graag een afspraak voor je met een trainer. Hij of zij denkt graag met je mee, draagt meteen ideeën en advies aan; of je nu wel of niet van onze diensten gebruik maakt. Ook daar zijn we heel gul in; zo zijn we namelijk groot geworden. Neem contact op met Klantsupport NTI NLP: info@ntinlp.nl, (072) 505 35 01.

Antwoord op veel gestelde vragen