Aanbod per onderwerp
Maatwerk

Behoefte aan een training op maat voor jouw organisatie? Vraag Jim naar de mogelijkheden.

Thema: Stress en burn-out

Vrienden van NTI NLP IJsbad en ademwerk

Soort
NTI NLP Community
Duur
1 avond: 19.00 - 21.30
Prijs
30,-
Inschrijven

In het kort

Welkom bij de gratis (voor Communityleden) Vrienden van NTI NLP IJsbad en ademwerksessie, thema Stress en burn-out.

 

Herken je dat: je voelt je al geruime tijd niet lekker in je vel, je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden en je energie lekt weg. Je denkt: een nachtje goed slapen en ik ben er wel weer! En vaak is dat ook zo. Maar wat als dat niet zo is, wat als die gevoelens van stress langer aanhouden, en langer… en langer…

 

Ademhalen en koudetrainer Wesley Smit weet als geen ander hoe het is om lange tijd met langdurige stress te leven en uiteindelijk bracht hem dat in een burn-out. Een heftige periode die hem ook veel heeft geleerd. Wat hem heeft geholpen zijn o.a. ademhalingsoefeningen, ijskou en verandering van mindset. In zijn ademwerk en ijsbadsessie deelt hij zijn verhaal en vooral hoe hij, sterker dan ooit, uit deze situatie is gekomen. Hij geeft je direct toepasbare tips die je elke dag kunt doen, waardoor je je direct meer ontspannen voelt. Zo werk je op een duurzame manier aan je fysieke én mentale gezondheid. Wesley: “Het was voor mij, midden in m’n burn-out, dé duw in de goede richting.”

 

Ademhalen en ijsbad, hoe werkt dat voor je fysieke en mentale gezondheid?
Met een bewuste ademhalings-sessie maak je een diepe connectie met je zelf. Helemaal naar binnen, om daar (weer) te (leren) voelen en ruimte te creëren. Ruimte om dingen op te ruimen, ruimte om jezelf in beweging te zetten of ruimte om die ene uitdaging nu echt aan te gaan. Een ijsbad helpt daarbij. Het ijsbad geeft een stresspiek op je lichaam en geest, een waar je alle aandacht en focus bij nodig hebt. Met de rust, focus en innerlijke kracht die je opdoet in de ademsessie, leer je met deze stresspiek om te gaan. En dát is een tool, die je heel vaak kunt toepassen in je dagelijkse leven!

 

Ga jij de uitdaging aan?
Daag jezelf uit om naar het randje van je comfortzone te gaan – en bewaak en respecteer tegelijk je grenzen. Leer (weer) beter te voelen, naar binnen te gaan, te focussen en los te laten. Dit helpt om ruimte te maken, ruimte te maken voor de mooie dingen in het leven. Wat dat ook voor jou betekent.

 

Gun jij jezelf  een moment van rust en focus en houd jij van een uitdaging? Dan zien wij jou graag bij deze IJsbad en ademwerksessie.

 

 

Voor wie is deze training?

Iedereen die lid is van de NTI NLP Community kan gratis naar deze sessie IJsbad en ademwerk. Geef het door aan medecursisten en communityleden en zorg dat je erbij bent. Neem je iemand mee de (nog) geen lid is dan zijn de kosten 30,- voor die persoon. Welkom terug!

Programma

De start van de sessie is om 19.00 uur en je kunt inlopen vanaf 18.30 uur. Op het programma staat een rustige introductie, een flinke ademhalingssessie onder begeleiding van een deskundig en gecertificeerd trainer: Wesley Smit. Daarna volgt het koudebad en ronden we af met sharings onder het genot van een warm drankje, voor wie dat wil.

Extra informatie

Ben je klaar voor jouw Vrienden van NTI NLP IJsbad en ademwerksessie? Hieronder vind je meer informatie over wat er bij de sessie is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 1 ademsessie inclusief gebruik yogamatje/kleedjes
 • koudebad
 • begeleiding van de sessie door trainer Wesley Smit
 • fruit, koffie, thee en lekkers
 • gratis parkeergelegenheid

 

 • Deze sessie doen we onder de stretchtent, dus neem een extra laagje kleding mee/aan.
 • Ademhaling en koudetraining, wat is het? Het zijn natuurlijke tools die we een beetje uit het oog verloren zijn in ons drukke leven. Door een stresssituatie bewust te creëren, bootsen we situaties na waarin wij mensen zijn geëvolueerd. Als het stressvol werd, dan leerden we. Zo werkt het nu nog steeds – alleen stressen wij in veel gevallen te vaak, te veel, te lang. Hormetische stress, zoals bij een bewuste ademsessie en koudebad, komen niet meer zovaak voor. Zonde, want dát zijn de momenten waarop groei plaats kan vinden. Op deze avond gaan we dat dus wel doen: op een veilige manier de stress opzoeken!

Inschrijven

 • Start 14 maart 2024
  Vrienden van NTI NLP IJsbad en ademwerk

   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Donderdag 14 maart 2024: 19.00 – 21.30 uur

  Soort
  NTI NLP Community
  Duur
  1 avond: 19.00 - 21.30
  Prijs
  30,-

  Uitgelichte opleidingen