Aanbod per onderwerp
Maatwerk

Behoefte aan een training op maat voor jouw organisatie? Vraag Jim naar de mogelijkheden.

Meerdere methodieken in 1 training

Innerfocus: meer energie en levensvreugde!

Soort
Workshops & retreats
Duur
4 dagen
Prijs
€ 995,-
Inschrijven

In het kort

Wil jij ook meer levenslust en -kracht ervaren? Na het deelnemen aan de proeverij van 4 verschillende trainingen die complementair zijn aan elkaar weet en voel je waar je jouw focus wilt leggen. De aanzet om je te ont-wikkelen en je eigen innerlijke kompas te prikkelen om weer lekkerder in het leven te staan. De 4-daagse training Innerfocus, voorheen Vrijer leven in vier dagen, die je richting geeft waar jij naartoe wilt groeien ga je met een frisse blik naar binnen. Je kijkt naar jouw systeem en ontwikkelde gedragspatronen. Door o.a. opstellingen sta je stil bij jouw relaties en onderzoek je of er patronen zijn die jou niet meer helpen om vervolgens te doen wat wel past bij jou. In alle vrijheid.

 

Bovendien leer je oplossingsgericht te denken en te handelen. Je leert o.a. de juiste vragen te stellen aan jezelf, of een ander, bij welke categorie ‘problemen’ om zo bij de persoonlijke weg naar de oplossing te komen. Deze efficiënte en effectieve handvatten zijn direct toepasbaar in je privé- en werkleven. In iedere branche, in iedere organisatie en in iedere functie.

 

Daarnaast geven we ons lichaam de aandacht die het verdient. De stress release oefeningen schonen je vanbinnen. Zij helpen om emotionele spanning die zich heeft vastgezet in spieren en bindweefsels te ontladen. Dat heeft heel veel voordelen: minder stress, meer (nacht)rust, meer veerkracht, meer plezier, betere balans, betere emotieregulatie én nieuwe energie! Je leert deze oefeningen en daarna kun je er zelf thuis mee aan de slag.

 

Ademhaling is één van de meest onderschatte krachten van het lichaam. Een correcte manier van ademhalen heeft veel invloed op je staat van zijn, een positieve impact op je immuunsysteem en kan stress en spanning beter reguleren. Door ademhalingsoefeningen kom je dichter bij jezelf en kom je sterker in contact met je levensenergie! Na afloop merk je direct minder spanning en meer rust.

 

Een 4-daagse training waarmee je jezelf op 1 zet, even oprechte aandacht voor jou!

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die echt naar zichzelf wil kijken, opzoek is naar meer rust en balans en kennis wil maken met de methodieken van Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken, Stress release en Ademwerk.

Programma

De eerste dag maak je kennis met NLP, dag 2 Systemisch Werken, dag 3 Ademhaling, evt koudebad en MBIT, dag 4 Oplossingsgericht Werken. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

 • Opstellingen
 • Gedragspatronen
 • Gesprekstechnieken
 • Oplossingsgerichte en probleemgerichte taal
 • Schaalvraag
 • Communicatie met jezelf en met anderen
 • Stress release oefeningen en de positieve effecten hiervan
 • Ademhalingsoefeningen en de positieve effecten hiervan
 • Mentale en fysieke gezondheid

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport of bel naar (072) 505 35 01.

 • 4 dagen op de locatie Limmen
 • training van gecertificeerde trainers
 • uitgebreide, gezonde lunch en de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers
 • gratis parkeergelegenheid
 • training in een groene, rustgevende omgeving in Limmen
 • Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.
 • MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.
 • Als je na deze training besluit om de NLP Practitioner, Systemisch Werken Basis ,of mBIT training te volgen, krijg je 10% korting.

 

NTI NLP @WORK – Eigen vermogen van mensen en organisaties vergroten

 

Gelukkige werknemers zijn de beste werknemers… maar hoe zorg je ervoor dat ze gelukkig zijn én blijven? Aandacht hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling kan een groot verschil maken. Niet alleen door te focussen op de hard skills zodat zij nog beter worden in hun vak, maar ook door hen te laten kijken naar wie zij écht zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Meer over incompany trainingen

Inschrijven

Planning & trainingsdata

Soort
Workshops & retreats
Duur
4 dagen
Prijs
€ 995,-

Uitgelichte opleidingen