Uit je comfortzone en grenzen verleggen

Training Grens Verleggend

Soort
Workshops & retreats
Duur
3 dagen
Prijs
€ 595,-
Inschrijven

In het kort

Wat maakt dat je doet wat je doet? Waar komen jouw waarden en overtuigingen vandaan? Zijn ze van jou of heb je ze meegenomen uit je familiegeschiedenis? Helpen ze je nog of staan ze je in de weg? Denk jij in problemen of denk je in oplossingen? Dit is in een notendop waar de Training Grens Verleggend over gaat. Een laagdrempelige kennismaking met NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken.

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor iedereen die zich graag persoonlijk wil ontwikkelen en nog twijfelt welke richting het beste bij hem/haar past. Een hele mooie manier om je drie dagen onder te dompelen in drie verschillende methodieken die raakvlakken hebben met elkaar en hier en daar in elkaar overlopen.

Programma

In de Training Grens Verleggend maak je kennis met NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werk. Door middel van ervaringsoefeningen ervaar je waar deze 3 pijlers voor staan. Je voelt gaat welke pijler jou op dit moment het meeste raakt. Er is aandacht voor de groep en voor iedereen individueel. Onderwerpen die o.a. aan bod komen in de training Grens Verleggend zijn: het communicatiemodel, neurologische niveaus, waarden en overtuigingen, systemische wetten, opstellingen en de schaalwandeling. En alles wat zich spontaan aanbiedt vanuit de groep.

Extra informatie

Wat is voor jou Grens Verleggend?

Voor de een is dat op het laatste moment een afspraak met een vriendin afzeggen. Voor de ander is dat een training persoonlijke ontwikkeling doen en voor weer een ander is dat het klimmen van de Kilimanjaro. En voor ieder is het even spannend! Wat levert het jou op om eens uit je comfortzone te stappen en te kijken wat er over je grens ligt?


Wat brengt het jou?

Drie dagen ga je aan de slag met jezelf. Drie dagen van inzicht, bewustwording, acceptatie en ‘fun’. En vanuit deze verlegde grens ga je kijken welke grens je nog meer zou willen verkennen en verleggen en welke richting daar de meest geschikte voor is:

 

Hieronder vind je meer informatie over wat er bij de opleiding is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 3 dagen op de locatie in Emmeloord
 • training van gecertificeerde trainers en assistent-trainers
 • trainingsmanual
 • uitgebreide, gezonde lunch en de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers
 • inspiratieboek
 • je hebt geen vooropleiding nodig om mee te doen

 

Korting

We geven je € 275,- korting op onze training NLP Practitioner of € 179,50 op de training Systemisch Werken Basis als je binnen een jaar na deze training kiest voor één van deze volledige trainingen. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.

 

Inschrijven

  • STAP-subsidie
   ja

   Ik wil gebruikmaken van STAP-subsidie. Meer informatie over STAP? Klik hier

   ja

   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf   Overnachten
   ja

   Ik wil overnachten

   ja

   Alle cursusdagen

   ja

   Nacht voor aanvang

   ja

   Anders, namelijk:


  Soort
  Workshops & retreats
  Duur
  3 dagen
  Prijs
  € 595,-

  Uitgelichte opleidingen