Laden Evenementen

« Alle evenementen

Trainer/Coach Training

Laat je authenticiteit voor je werken

  • 14
  • 3150 euro

Veel mensen willen verder na hun NLP Master Practitioner. Maar niet iedereen wil NLP Trainer of NLP Coach worden. De behoefte om coach-competenties te ontwikkelen, trainers-skills onder de knie te krijgen en meer zelfverzekerd te presenteren, is voor de meeste cursisten veel sterker. Met de Trainer/Coach Training komen we ruimschoots aan deze behoefte tegemoet. De training is open voor iedereen die NLP Master Practitioner heeft afgerond en geeft toegang tot het certificeringstraject voor NLP Trainer of NLP Coach.

  • Meer info
  • Voor wie
  • Herhalen
  • Reviews

Coach én trainer!

Eigenlijk een logische combinatie: trainer/coach. Als trainer komen coachvaardigheden je goed van pas in een-op-een-situaties die je geregeld zult creëren tijdens een training. Als coach is het van meerwaarde wanneer je je net zo zelfverzekerd voelt in het coachen van een team, groep of gezin als tijdens individuele coaching. Want ook die vraag zul je mogeljk krijgen als coach. In deze training leer je de kneepjes van het coach- en trainersvak en krijg je tal van onderwerpen en thema’s aangereikt die het vak in een perspectief plaatsen wat breder is dan NLP. Doel: het ontdekken, onderzoeken en uitbouwen van je ‘ZELF’ als trainer, als coach, als presentator, als mens.


Diversiteit, uniciteit, realiteit

Alle onderwerpen in de Trainer/Coach Training zijn (in)direct gerelateerd aan onze pijlers NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. We creëren hiermee een divers, inspirerend palet wat je zowel in je professionele als persoonlijke groei verder gaat helpen. Er is veel aandacht voor jouw authenticiteit en hierin doen we geen concessies, ook al kan het soms spannend zijn. Want alleen door je eigen ‘zijn’ met alles erop en eraan volledig te (h)erkennen, kun je in deze training je eigen unieke vonk ontdekken; dat wat jou tot jou maakt.


Zelf-bewust-zijn

Hoe houd je de verbinding met je ‘ZELF’ als je werkt met mensen? Kun je bij jezelf blijven of word je makkelijk meegezogen in het verhaal of in de energie van de ander? En als dat zo is, wat helpt je dan om weer ‘terug’ te komen? Ben je je bewust van je intentie in het contact met een groep of een individu? Hoe makkelijk kun jij je aandacht op meerdere dingen tegelijk richten? Hoe observeer je en reflecteer je op jezelf vanuit een metapositie terwijl je aan het coachen, trainen of presenteren bent? Hoeveel ruimte is er bij jou voor nieuwsgierigheid en speelsheid? Je begrijpt, om je uniciteit als mens nog meer in te zetten terwijl je traint of coacht, zijn dit essentiële vaardigheden om te onderzoeken en te vervolmaken.


Contact van hart tot hart

Durf je jezelf en je unieke kwaliteiten (nog meer) in te zetten, dan ontstaat in trainings- en coachingsituaties het pure contact; het contact van hart tot hart. Naar onze overtuiging de enige manier waarop anderen zich gezien voelen en om iets over te brengen wat beklijft. Je unieke vonk die iets nieuws in gang zet. En bij dit alles blijven we prettig met beide benen op de grond.


Eerst de fundering...

Naast onderwerpen die zowel in de coachings- als in de trainingssetting belangrijk zijn, kent de Trainer/Coach Training onderdelen die meer specifiek zijn voor trainen dan wel coachen. In deze training komt het allemaal aan bod en vullen we dit op een speciale wijze in. De eerste twee blokken volg je met alle deelnemers gezamenlijk. In deze blokken stomen we je klaar zodat je vol vertrouwen je nieuwe competenties kunt eigen maken en de vaardigheden die je al beheerst verder kunt verfijnen, passend bij jouw unieke ‘ZELF’.


...dan de interessevelden

Na het tweede blok kies je voor het interesseveld Trainer of Coach en volg je de laatste vijf blokken specifiek voor het interesseveld van je keuze. Beide interessevelden worden parallel gegeven, zodat je tijdens deze blokken de kans hebt om met cursisten van het andere interesseveld ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld in de lunchpauzes en rondom de trainingstijden.


Trainers en vaste mentor-trainer

We hebben een team van professionals samengesteld die ieder op zijn of haar eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan de Trainer/Coach Training. Je zult op verschillende trainingsdagen dus verschillende gezichten voor en in de trainingsgroep zien werken. Daarnaast is een vaste mentor-trainer aanwezig tijdens alle trainingsdagen. De meeste trainers kun je kennen van andere trainingen die zij voor NTI NLP verzorgen. Daarnaast verzorgt Bouke de Boer een supervisie-gesprek tussen de trainingsblokken door.


Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen, is het afronden van de NLP Practitioner en de NLP Master een voorwaarde.


Certificaat

Na het volgen van deze training ontvangt de cursist een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/ Hypnosis.


Volg je meerdere trainingen van 9 dagen of meer? Check hier of je recht hebt op korting.

Voor wie

Heb je NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gevolgd en afgerond? Dan ben je van harte welkom in de Trainer/Coach Training.


Wat komt er onder andere aan bod

• Congruentie en alignment

• Gesprekstechnieken

• Levenscyclus van een groep

• Persoonlijke leer- en trainstijlen

• Presenteerstijlen

• Inductie, deductie, ankers

• Metafoortaal

• Systemisch perspectief

• OVK-posities (ouder-volwassene-kind)

• Overdracht/tegenoverdracht/projecties

• Oriëntatie, aandacht, intentie

• Overlevingspatronen en hulpbronnen inzetten

• Crea(c)tiviteit

• Lichaamsgericht werken

• Stemgebruik

• 1 x 2 uur durend supervisiegesprek


Wat is bij de training inbegrepen?

• Ruim 25 jaar ervaring in trainen van meer dan 10.000 cursisten

• 7 blokken van 2 dagen

• Training van een professioneel team gecertificeerde NLP-trainers, tevens opgeleid in Self-Connection en traumawerk, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken

• Dotted personal notebook en uitgebreide cursusmap met de trainingsstof en achtergrondartikelen

• Uitgebreide lunch en de hele dag fruit, koffie, thee, water en lekkers

• Gratis toegang tot de lokale fitnessschool.


Overnachten

Ons instituut ligt midden in de groene weilanden, een heerlijke plek om tot jezelf te komen en om te overnachten als je een training volgt.

Trainer/Coach Training: andere richting of herhalen

Als je de Trainer/Coach Training hebt gevolgd, dan kunnen we ons voorstellen dat je daarna belangstelling hebt om ook de andere richting te gaan volgen. Of je nu eerst de Trainer hebt gedaan, of eerst de Coach, je kunt daarna altijd de andere richting gaan volgen. Ook kan het zijn dat je dezelfde richting wilt herhalen. Hieronder lees je hoe we dit georganiseerd hebben.


Hetzelfde interesseveld herhalen

Heb je het interesseveld Trainer of Coach gevolgd en je wilt graag nog een keer deze training volgen in hetzelfde interesseveld? Je bent van harte welkom! Hiervoor geldt een speciale herhaal-prijs. Interesse? Neem contact op met onze dames van Klantsupport en zij kunnen je vertellen wat de aantrekkelijke kosten zijn van het herhalen van deze training..


Een tweede interesseveld in de Trainer/Coach Training

Heb je de richting Trainer of Coach gevolgd en wil je nu graag het andere interesseveld volgen? Dan is het volgende mogelijk. De Trainer/Coach Training bestaat uit zeven blokken van twee dagen, waarvan de eerste twee blokken gezamenlijk zijn. Vanaf het derde blok kom je in je gekozen richting terecht. Je kunt op twee manieren gaan deelnemen. De eerste: je stapt gewoon vanaf de eerste dag in, en hiermee herhaal je de eerste twee blokken en vervolg je in je nieuw gekozen richting. Of je stapt in blok drie in en gaat direct in je nieuw gekozen richting aan de gang. Onze aanbeveling is om vanaf de eerste dag in te stappen. (Hiervoor geldt overigens dat op de totale trainingsprijs een korting plaatsvindt vanwege het herhalen van de eerste twee blokken.) Vraag gerust bij Klantsupport naar de kosten van deze twee mogelijkheden. Ook kun je hen vragen om met één van de trainers contact te krijgen, om je meer te vertellen over het voordeel van het volgen van alle blokken. Wij helpen je graag!


Aanmelden bij herhalen of andere richting TCT

Als je je voor de Trainer/Coach Training wilt aanmelden voor het herhalen van dezelfde richting of voor het volgen van de andere richting: neem dan contact op met Klantsupport. Op het aanmeldformulier staat namelijk alleen de mogelijkheid om je aan te melden als je voor het eerst gaat deelnemen. Je kunt dan meteen je eventuele vragen stellen.

"Een training waarbij je door middel van het trainersformat wordt klaargestoomd om een training te geven waarbij je al je deelnemers kunt inspireren."

- Lenka over Trainer/Coach Training, december 2021


"Trainen is een vak; daar zijn heel veel technieken, vaardigheden en werkvormen over te leren! Trainer 'zijn' is ervaren. Een professie die je overbrengt als hoofd, hart en lijf in balans zijn. Als je dat wilt leren, ben je bij NTI NLP op de goede plek."

- Miranda Winters over Trainer/Coach Training, juni 2021


Coach én trainer!

Eigenlijk een logische combinatie: trainer/coach. Als trainer komen coachvaardigheden je goed van pas in een-op-een-situaties die je geregeld zult creëren tijdens een training. Als coach is het van meerwaarde wanneer je je net zo zelfverzekerd voelt in het coachen van een team, groep of gezin als tijdens individuele coaching. Want ook die vraag zul je mogeljk krijgen als coach. In deze training leer je de kneepjes van het coach- en trainersvak en krijg je tal van onderwerpen en thema’s aangereikt die het vak in een perspectief plaatsen wat breder is dan NLP. Doel: het ontdekken, onderzoeken en uitbouwen van je ‘ZELF’ als trainer, als coach, als presentator, als mens.

Diversiteit, uniciteit, realiteit

Alle onderwerpen in de Trainer/Coach Training zijn (in)direct gerelateerd aan onze pijlers NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. We creëren hiermee een divers, inspirerend palet wat je zowel in je professionele als persoonlijke groei verder gaat helpen. Er is veel aandacht voor jouw authenticiteit en hierin doen we geen concessies, ook al kan het soms spannend zijn. Want alleen door je eigen ‘zijn’ met alles erop en eraan volledig te (h)erkennen, kun je in deze training je eigen unieke vonk ontdekken; dat wat jou tot jou maakt.

Zelf-bewust-zijn

Hoe houd je de verbinding met je ‘ZELF’ als je werkt met mensen? Kun je bij jezelf blijven of word je makkelijk meegezogen in het verhaal of in de energie van de ander? En als dat zo is, wat helpt je dan om weer ‘terug’ te komen? Ben je je bewust van je intentie in het contact met een groep of een individu? Hoe makkelijk kun jij je aandacht op meerdere dingen tegelijk richten? Hoe observeer je en reflecteer je op jezelf vanuit een metapositie terwijl je aan het coachen, trainen of presenteren bent? Hoeveel ruimte is er bij jou voor nieuwsgierigheid en speelsheid? Je begrijpt, om je uniciteit als mens nog meer in te zetten terwijl je traint of coacht, zijn dit essentiële vaardigheden om te onderzoeken en te vervolmaken.

Contact van hart tot hart

Durf je jezelf en je unieke kwaliteiten (nog meer) in te zetten, dan ontstaat in trainings- en coachingsituaties het pure contact; het contact van hart tot hart. Naar onze overtuiging de enige manier waarop anderen zich gezien voelen en om iets over te brengen wat beklijft. Je unieke vonk die iets nieuws in gang zet. En bij dit alles blijven we prettig met beide benen op de grond.

Eerst de fundering...

Naast onderwerpen die zowel in de coachings- als in de trainingssetting belangrijk zijn, kent de Trainer/Coach Training onderdelen die meer specifiek zijn voor trainen dan wel coachen. In deze training komt het allemaal aan bod en vullen we dit op een speciale wijze in. De eerste twee blokken volg je met alle deelnemers gezamenlijk. In deze blokken stomen we je klaar zodat je vol vertrouwen je nieuwe competenties kunt eigen maken en de vaardigheden die je al beheerst verder kunt verfijnen, passend bij jouw unieke ‘ZELF’.

...dan de interessevelden

Na het tweede blok kies je voor het interesseveld Trainer of Coach en volg je de laatste vijf blokken specifiek voor het interesseveld van je keuze. Beide interessevelden worden parallel gegeven, zodat je tijdens deze blokken de kans hebt om met cursisten van het andere interesseveld ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld in de lunchpauzes en rondom de trainingstijden.

Trainers en vaste mentor-trainer

We hebben een team van professionals samengesteld die ieder op zijn of haar eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan de Trainer/Coach Training. Je zult op verschillende trainingsdagen dus verschillende gezichten voor en in de trainingsgroep zien werken. Daarnaast is een vaste mentor-trainer aanwezig tijdens alle trainingsdagen. De meeste trainers kun je kennen van andere trainingen die zij voor NTI NLP verzorgen. Daarnaast verzorgt Bouke de Boer een supervisie-gesprek tussen de trainingsblokken door.

Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen, is het afronden van de NLP Practitioner en de NLP Master een voorwaarde.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvangt de cursist een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/ Hypnosis.

Volg je meerdere trainingen van 9 dagen of meer? Check hier of je recht hebt op korting.

Voor wie

Heb je NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gevolgd en afgerond? Dan ben je van harte welkom in de Trainer/Coach Training.

Wat komt er onder andere aan bod

• Congruentie en alignment

• Gesprekstechnieken

• Levenscyclus van een groep

• Persoonlijke leer- en trainstijlen

• Presenteerstijlen

• Inductie, deductie, ankers

• Metafoortaal

• Systemisch perspectief

• OVK-posities (ouder-volwassene-kind)

• Overdracht/tegenoverdracht/projecties

• Oriëntatie, aandacht, intentie

• Overlevingspatronen en hulpbronnen inzetten

• Crea(c)tiviteit

• Lichaamsgericht werken

• Stemgebruik

• 1 x 2 uur durend supervisiegesprek

Wat is bij de training inbegrepen?

• Ruim 25 jaar ervaring in trainen van meer dan 10.000 cursisten

• 7 blokken van 2 dagen

• Training van een professioneel team gecertificeerde NLP-trainers, tevens opgeleid in Self-Connection en traumawerk, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken

• Dotted personal notebook en uitgebreide cursusmap met de trainingsstof en achtergrondartikelen

• Uitgebreide lunch en de hele dag fruit, koffie, thee, water en lekkers

• Gratis toegang tot de lokale fitnessschool.

Overnachten

Ons instituut ligt midden in de groene weilanden, een heerlijke plek om tot jezelf te komen en om te overnachten als je een training volgt.

Trainer/Coach Training: andere richting of herhalen

Als je de Trainer/Coach Training hebt gevolgd, dan kunnen we ons voorstellen dat je daarna belangstelling hebt om ook de andere richting te gaan volgen. Of je nu eerst de Trainer hebt gedaan, of eerst de Coach, je kunt daarna altijd de andere richting gaan volgen. Ook kan het zijn dat je dezelfde richting wilt herhalen. Hieronder lees je hoe we dit georganiseerd hebben.

Hetzelfde interesseveld herhalen

Heb je het interesseveld Trainer of Coach gevolgd en je wilt graag nog een keer deze training volgen in hetzelfde interesseveld? Je bent van harte welkom! Hiervoor geldt een speciale herhaal-prijs. Interesse? Neem contact op met onze dames van Klantsupport en zij kunnen je vertellen wat de aantrekkelijke kosten zijn van het herhalen van deze training..

Een tweede interesseveld in de Trainer/Coach Training

Heb je de richting Trainer of Coach gevolgd en wil je nu graag het andere interesseveld volgen? Dan is het volgende mogelijk. De Trainer/Coach Training bestaat uit zeven blokken van twee dagen, waarvan de eerste twee blokken gezamenlijk zijn. Vanaf het derde blok kom je in je gekozen richting terecht. Je kunt op twee manieren gaan deelnemen. De eerste: je stapt gewoon vanaf de eerste dag in, en hiermee herhaal je de eerste twee blokken en vervolg je in je nieuw gekozen richting. Of je stapt in blok drie in en gaat direct in je nieuw gekozen richting aan de gang. Onze aanbeveling is om vanaf de eerste dag in te stappen. (Hiervoor geldt overigens dat op de totale trainingsprijs een korting plaatsvindt vanwege het herhalen van de eerste twee blokken.) Vraag gerust bij Klantsupport naar de kosten van deze twee mogelijkheden. Ook kun je hen vragen om met één van de trainers contact te krijgen, om je meer te vertellen over het voordeel van het volgen van alle blokken. Wij helpen je graag!

Aanmelden bij herhalen of andere richting TCT

Als je je voor de Trainer/Coach Training wilt aanmelden voor het herhalen van dezelfde richting of voor het volgen van de andere richting: neem dan contact op met Klantsupport. Op het aanmeldformulier staat namelijk alleen de mogelijkheid om je aan te melden als je voor het eerst gaat deelnemen. Je kunt dan meteen je eventuele vragen stellen.

"Een training waarbij je door middel van het trainersformat wordt klaargestoomd om een training te geven waarbij je al je deelnemers kunt inspireren."

- Lenka over Trainer/Coach Training, december 2021

"Trainen is een vak; daar zijn heel veel technieken, vaardigheden en werkvormen over te leren! Trainer 'zijn' is ervaren. Een professie die je overbrengt als hoofd, hart en lijf in balans zijn. Als je dat wilt leren, ben je bij NTI NLP op de goede plek."

- Miranda Winters over Trainer/Coach Training, juni 2021