Breng je relatie naar een dieper niveau

Partnertraining

Soort
Workshops & retreats
Duur
4 dagen
Prijs
€ 1.500,- per paar
Inschrijven

In het kort

Ik, jij, wij samen… De kwaliteit van je relatie wordt mede bepaald door hoe je met elkaar verbonden blijft. Niet door elkaar te willen veranderen, wèl door naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Zo maak je je relatie nog duurzamer, liefdevoller en leuker!

 

Hoe tevreden ben je in je partnerrelatie? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer uit te halen is? De Partnertraining geeft je inzicht, begrip, steun, liefde, herkenning, energie, richting, houvast, verbinding, inspiratie en nieuwe energie. Kortom: een verdieping van jullie relatie.

Voor wie is deze training?

Heb je behoefte aan tijd en oprechte aandacht voor elkaar? Wil je je verder verdiepen in je partner? Kom je er samen niet goed uit? Wil je samen kijken naar wat er nog meer is? Alles mag er zijn en alles is bespreekbaar, deze training is er namelijk voor jullie.

 

De trainers vertellen over hun eigen relatie, geleerde lessen en liefdevolle verhalen. Verhalen en thema’s die je vast en zeker herkent.

Locatie(s)

Limmen

Programma

Het programma start om 17.30 uur met een eenvoudige avondmaaltijd, gevolgd door het avondprogramma. Op het programma staan o.a. de volgende thema’s: Partnerrelaties in de Nieuwe Tijd (verschillen tussen Klassieke man/Klassieke vrouw en Nieuwe man/Nieuwe vrouw); vergelijkend overzicht Oude Tijd en Nieuwe Tijd/Nieuwe Aarde; spiritueel partnerschap; erkennen en loslaten; betekenis van man-zijn en vrouw-zijn; omgaan met verlangens/onvervulde verlangens; ‘boosdoeners’ in communicatie; de lucht klaren; het geven van complimenten; steun vanuit je geschiedenis ontvangen; dankbaarheidsoefening; vaderszonen/-dochters en moederszonen/-dochters; ademhalingssessie; handzame schema’s voor individuele inzet. Thema’s uit de groep worden o.a. benaderd door het gebruik van opstellingen. Goed om te weten: Bouke en Dorien stemmen de inhoud van de training af op wat de groep meeneemt en inbrengt. Met andere woorden: het is niet een kennisvergaartraining maar een procestraining. Dag 4 is een terugkomdag.

 

Wieneke en Flora Partnertraining

De Partnertraining heeft ons betere coaches gemaakt; zowel voor onszelf als voor onze individuele processen. We hebben nog meer geleerd alles hardop te zeggen wat voorheen wel eens onuitgesproken bleef.

5/5
Sebastiaan en Daniëlle Partnertraining

De Partnertraining is het mooiste cadeau voor je relatie. Prachtig in beeld gebracht wat je eigen aandeel is in je relatie, en… hoe je dus ook je eigen aandeel kan inbrengen om samen naar een hoger en mooier energieveld te komen.

5/5
Martin Partnertraining

Bouke en Dorien: eerlijk, gepassioneerd, verbonden en veilig.

5/5
Marijs Partnertraining

Ik vind het zo bijzonder dat jullie een groep mensen die elkaar niet kent binnen no-time zover krijgt dat ze hun ego afwerpen en dat iedereen er helemaal mag zijn. Een warme en weldadige bubbel. Zo zou je altijd met elkaar om willen gaan.

5/5
Jeroen en Ellen Partnertraining

Na meer dan 40 jaar samen, toch nog verdieping in onze relatie. Wat bijzonder…!

5/5
Jeroen Jonk Partnertraining

Bouke en Dorien: eerlijk, gepassioneerd, verbonden en veilig.

5/5
Adrie en Angelique Partnertraining

Wat een geweldige training. Wakker geworden in een andere dimensie!

5/5
Bekijk alle reviews

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

  • 4 trainingsdagen op de locatie Limmen, waarvan 3 aaneengesloten trainingsdagen en 1 terugkomdag (ca. 2 maanden later)
  • training van gecertificeerde trainers
  • diner
  • tijdens de hele training fruit, koffie, thee en lekkers
  • volledig verzorgde overnachting met ontbijt in Huize Koningsbosch in Castricum
  • gratis parkeergelegenheid in Limmen
  • training in een groene, rustgevende omgeving
  • je hebt geen vooropleiding nodig om mee te doen
  • geef je NAW gegevens + telefoonnummer van je partner door aan Klantsupport

 

Partnertraining start 25 oktober 2022

Blok 1     di 25 oktober 2022 t/m do 27 oktober 2022

Blok 2     vr 16 december 2022

Inschrijven

Soort
Workshops & retreats
Duur
4 dagen
Prijs
€ 1.500,- per paar

Uitgelichte opleidingen