Welkom thuis in Limmen

Open Dag

Soort
NLP
Duur
1 dag: 9:30 - 15:30
Prijs
Gratis
Inschrijven

In het kort

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je je doelen behaalt, je meer zelfvertrouwen hebt, beter weet wat je wilt, minder stress ervaart, beter communiceert met jezelf en anderen en beter begrijpt waar je vandaan komt? Dat kun je bereiken wanneer je aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Aandacht voor jezelf om zo het leven te leven dat bij jou past! Een nog mooier en makkelijker leven. Het ligt binnen handbereik… welkom thuis in Limmen.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar persoonlijke ontwikkeling en communicatie, met zichzelf en met anderen. Voor wie meer wil weten over de methodieken van NLP en Systemisch Werken. Voor wie doelen wil bereiken, meer zelfvertrouwen wil, beter grenzen wil aangeven, minder stress wil en effectiever wil communiceren met zichzelf en met anderen.

Programma

Vanaf 9.00 uur gaan de deuren open en ben je van harte welkom. Er is een inloop met koffie, thee en lekkers. Het programma start om 9.30 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Deelnemen aan het programma is gratis.

Extra informatie

Je bent meer dan welkom op deze gratis open dag over effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de gratis Open Dag maak je kennis met de methodieken van NLP en Systemisch Werken. Je ervaart en ontdekt welke training het best aansluit op wat op dit moment speelt in je leven of op hetgeen je wilt bereiken. Aan het einde van de middag is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprekje met één van de trainers, zodat je persoonlijke vragen kunt stellen en nog beter kan onderzoeken welke training bij je past.

 • je hebt geen vooropleiding nodig om mee te doen
 • de open dag duurt van 9:30 – 15:30 uur

Inschrijven

  • ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Za 7 oktober 2023

  Soort
  NLP
  Duur
  1 dag: 9:30 - 15:30
  Prijs
  Gratis

  Uitgelichte opleidingen