Jouw werkgeluk binnen handbereik

Loopbaanreis van je leven!

Soort
Zakelijk
Duur
4 dagen
Prijs
€ 795,-
Inschrijven

In het kort

“Volg je passie. Vraag jezelf nooit af of het realistisch is.”

Deepak Chopra

 

Vind opnieuw studie- of werkgeluk met de 4-daagse training Loopbaanreis van je leven! Wil je een andere baan? Of een nieuwe richting onderzoeken? Loop je vast in je baan en wil je weten hoe dat komt? Ben je misschien uitgeput of wil je beter je grenzen aangeven? Vind je het lastig om de juiste studiekeuze te maken? Twijfel je om voor jezelf te beginnen of in loondienst zijn? Neem het stuur van je carrière (weer) in eigen hand en vind opnieuw studie- of werkgeluk.

Voor wie is deze training?

Heb je behoefte aan meer grip op je leven? Ben je opzoek naar de juiste keuze in je loopbaan? De training voorziet in de behoefte om grenzen te stellen en te ontdekken waar jouw kracht ligt. Deze training is gefocust op je werk maar veel van het geleerde is ook te vertalen naar je privéleven. Je leert fysieke en mentale vermoeidheid aanpakken, je leert je grenzen bewaken en je leert keuzes maken. Je gaat herkennen waarom en wanneer je tegen hetzelfde aanloopt.

 

Het is niet noodzakelijk om enige basiskennis van opstellingen te hebben, en het mag wel. Het is een andere manier van kijken, die je stap voor stap leert ervaren en doen.

Locatie(s)

Limmen

Programma

Tijdens de training ‘Loopbaanreis van je leven!’ bespreken we in vier dagen de sleutels uit het boek van Martijn Haan en verbinden dit met de NLP-ervaring en het lichaamswerk van Bouke de Boer. Bij aanvang starten we met jouw persoonlijke vision bord waarin jouw loopbaanreis wordt bijgehouden. Gedurende de training komen we daarop terug zodat jij overzicht houdt over jouw reis en duidelijk wordt wat jij te doen hebt in je loopbaan.

 

Per dag behandelen we een aantal sleutels uit het boek van Martijn, samen met Bouke, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Daarbij kun je vragen en issues inbrengen uit je loopbaan waar we dieper op in gaan met de verschillende werkvormen uit het programma. De inzichten uit de sleutels kunnen als vliegwiel fungeren om versnelt je werkissues op te lossen.

 

We beloven je een intensief en actief programma, met structuur, passende verhalen, voorbeelden en werkvormen, die je inzichten geven en direct toepasbaar zijn in de praktijk. Door het toepassen van de theorie en praktijk kun je bijvoorbeeld versneld uit een burn-out komen, deze voorkomen en een goede keuze in jouw studie- of werksituatie maken. Jij krijgt de regie terug.

 

De training bestaat uit diverse werkvormen; een coachgesprek, een loopbaanopstelling (individueel, in een duo of in de groep), een schrijfopdracht, maar ook lichaamswerk, meditaties, NLP-technieken en ademhalingsoefeningen met Bouke de Boer. Zo haal je meer kracht, focus, plezier en energie uit je werk èn je leven.

 

Hierdoor krijg je:

 • inzicht in je gedrag
 • inzicht in wat jij wilt en wat je daadwerkelijk doet om dat te bereiken
 • inzicht in je persoonlijkheid, wat je doet, voelt en denkt en wat het effect daarvan is op je loopbaan
 • inzicht in wat bij je past en wat niet
 • meer vertrouwen in je loopbaankeuzes omdat je leert vertrouwen in wat je voelt, denkt en doet
 • je grenzen ervaren door meer te leren voelen
 • inzichten in wat jou tegenhoudt, je blokkades
 • inzichten vanuit waar je handelt

 

Na deze training bepaal jij waar je loopbaan heengaat en neem je de regie terug.

Extra informatie

Hieronder vind je meer informatie over wat er is inbegrepen en andere handige weetjes.

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met Klantsupport.

 • 4 dagen, 2 blokken van 2 dagen
 • training van gecertificeerde trainers
 • trainingsmanual
 • e-book Persoonlijk Systemisch Leiderschap
 • uitgebreide, gezonde lunch en de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers
 • gratis parkeergelegenheid
 • trainingen in een groene, rustgevende omgeving in Limmen

Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.

MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.

Na het volgen van deze training ontvang je een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/Hypnosis.

 

Loopbaanreis van je leven!  start 9 november 2022

Blok 1     wo 9 november t/m do 10 november 2022

Blok 2    ma 12 december t/m di 13 december 2022

 

Inschrijven

Soort
Zakelijk
Duur
4 dagen
Prijs
€ 795,-

Uitgelichte opleidingen