Ontdek het licht van jouw ziel

Je zielspad volgen

Soort
Workshops & retreats
Duur
2-daagse workshop
Prijs
€ 495,-
Inschrijven

In het kort

“There is one path in the world that none can walk but you. Where does it lead? Don’t ask, walk!” Nietzsche

 

Angst als wegwijzer voor het nieuwe

Het pad van de ziel. Angst is een wegwijzer voor het nieuwe: “Dat wat angst inboezemt, wil je leren. Moed is JA zeggen tegen het nieuwe.” Lijden ontstaat als je je verzet tegen het nieuwe, tegen dat wat in jou ontwikkeld wil worden. Door open te staan voor waar angst je naartoe leidt, beweeg je mee met de ziel en dat geeft vreugde. Het geeft vreugde te midden van de angst, twijfel en onzekerheid die er ook zijn.

 

Het spel tussen licht en donker

Het pad van de persoonlijkheid en de ziel is een spel tussen licht en donker. De ziel is. Alles is erop gericht om 1 met het Zelf (ziel) te worden. De persoonlijkheid wil het nieuwe verkennen en als je meespeelt en ja zegt tegen beide, licht en donker, wordt het leven vol en vreugdevol. Pijnlijk en vreugdevol in alle dieptes en hoogtes.

Je zielspad vinden betekent het spel spelen en niet aan de zijlijn blijven staan. De zijlijnpositie is er één van aanpassen en niet gehoor geven aan je oorspronkelijke impulsen. Dit kan leiden tot gevoelens van vervreemding, zinloosheid en tot psychische en/of lichamelijke kwalen.

 

Doel van deze 2-daagse workshop je zielspad volgen

De taal van je ziel verstaan. Met je donkere emoties en angsten samenwerken. Spelen met tegenstellingen: “Het donker leidt je naar het licht.” Het licht van je ziel herkennen. Wat is jouw unieke kwaliteit? Wat komt jouw ziel delen met deze wereld?

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die duurzame veranderingen wil integreren in zijn of haar leven. Voor iedereen die de pijn, de schaduwkanten niet schuwt en open staat om ‘JA’ te zeggen tegen alles wat hij/zij tegenkomt op de weg naar transformatie. Geen concessies meer. Verlang je naar een groter innerlijk bewustzijn, zelfrealisatie, groei, persoonlijke ontwikkeling, een volgende stap, betere communicatie met de mensen om je heen én vooral met jezelf? Heb je behoefte aan meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen, vrijheid, geluk of ontdekken wie je echt bent? Alles is mogelijk, het is tenslotte jouw persoonlijke proces: het zit al in jou.

Programma

Pamela en Bouke verzorgen in een duo-presentatie deze workshop. Pamela zal regelmatig channelen met de groep op basis van wat speelt in de wereld en ook binnen de groep. Daarnaast zal ze een aantal individuele sessies doen. Ze zoekt dan naar thema’s die metafoor staan voor de groep. Bouke zal met werkvormen komen die het spirituele met het aardse verbinden.

Extra informatie

 • 2 achtereenvolgende dagen op de locatie Limmen
 • training van gecertificeerde trainers
 • uitgebreide, gezonde lunch en de hele dag koffie, thee, fruit en lekkers
 • gratis parkeergelegenheid
 • trainingen in een groene, rustgevende omgeving in Limmen
 • Iedereen is welkom. Je kunt zijn wie je bent, niet meer, niet minder, met alles wat je bent en in je hebt… dat is genoeg.
 • MBO-HBO werk- en denkniveau is gewenst, maar pin ons er niet op vast, want nogmaals………iedereen is welkom.

 

Boekentips

 • Pamela Kribbe: De verboden vrouw spreekt, Op weg naar een nieuwe tijd, De aarde spreekt, Bezield leven, Gesprekken met Jeshua
 • Bouke de Boer: Ik kan de wereld veranderen. En jij weet wie ik is…

Inschrijven

 • Start 27 september 2023
  Je zielspad volgen

   STAP-subsidie
   ja
   Ik wil gebruikmaken van STAP-subsidie. Meer informatie over STAP? Klik hier
   ja
   Factuur naar mijn organisatie / bedrijf


   Overnachten
   ja
   Ik wil overnachten
   ja
   Alle cursusdagen
   ja
   Nacht voor aanvang
   ja
   Anders, namelijk:

   1*Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van NTI NLP.
   jaIk heb het Privacy Statement van NTI NLP gelezen.
   jaIk wil de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen van NTI NLP in mijn mailbox.

  Planning & trainingsdata

  Wo 27 september 2023 t/m do 28 september 2023

  Soort
  Workshops & retreats
  Duur
  2-daagse workshop
  Prijs
  € 495,-

  Uitgelichte opleidingen