Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gildedag

Inspiratiemomenten, minstens 10x per jaar

  • 1

Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling is welkom in de Gilde Community van NTINLP, of je nou trainingen bij ons volgt of niet. Op onze gildedagen met interessante sprekers en workshops kun jij je kennis en ervaring uitbreiden en ontmoet je vakgenoten en gelijkgestemden. Leden kunnen met korting deelnemen aan de activiteiten van het gilde. Afhankelijk van je lidmaatschap krijg je 20% korting (lid van Gilde Community) of 40% korting (voor leden van Gilde Professionals). Overigens hebben de lidmaatschappen nog veel meer voordelen. Kijk hier welk gildelidmaatschap je aanspreekt.

  • 16 nov
  • 7 dec
  • 31 jan
  • 7 feb

Eenvoudig Loslaten

zaterdag 16 november: Gildedag met Anita van Ostaden

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.


Anita van Ostaden is trainer, coach en samen met Jan Bommerez eigenaar van de Loslaatacademie. Zij geeft loslaatworkshops en leidt op tot Loslaatcoach. Bij loslaten gaat het erom hoe je de levensenergie door je heen kunt laten stromen, hoe jij een geleider kunt zijn van deze levensenergie om jouw volledig potentieel te kunnen leven.


Loslaten, wat is dat?

Loslaten is geen actief proces, maar iets dat mensen van nature kunnen en vaak verleerd zijn door ervaringen in het leven. Moeiteloos in het hier en nu zijn, is onze natuurlijke staat; kijk maar naar kleine kinderen. Je geeft je helemaal over aan dat waar je mee bezig bent. Je laat zo constant los en je kunt moeiteloos drijven op de levensstroom. Dit creëert plezier en creativiteit in het leven zodat je het geluk van het moment volledig kunt binnenlaten.


Vasthouden aan het verleden

Volgens Anita willen onze oude overlevingshersenen vasthouden aan het verleden als referentie voor later en willen ze controle houden over de levensstroom. Dat creëert stress in ons systeem. Iedereen die reactieve bagage meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard.


Het kind in jezelf

Je kunt de levensstroom niet onder controle krijgen. Je kunt er wel voor kiezen om deze levensenergie (meer) toe te laten en je weer als een kind te voelen die in het hier en nu volledig aanwezig is. Dit doe je niet met je verstand; het is iets dat je alleen kunt toelaten. Het is een kwestie van spontaan en natuurlijk laten gebeuren, net zo onbewust en natuurlijk als ademen.


Wat gaan we doen?

In deze workshop wordt aandacht besteed aan wat loslaten is en hoe je dit eenvoudig in de praktijk kunt brengen. Je krijgt, naast achtergronden en richtlijnen voor een eenvoudig leven, ook enkele loslaatoefeningen aangereikt om de kunst van het loslaten te leren. Je zult merken dat je hierna meer ontspanning en vrijheid ervaart.


Over Anita

Anita heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is ruim 20 jaar internationaal NLP-trainer en opgeleid in Systemisch Werken, Ademwerk, Transformational Breathing, Traumawerk, Transformationele coaching en counseling. Haar missie is jou dichter bij jezelf te brengen, waardoor je je bewust wordt van wie je echt bent, volledig in contact met je essentie, je ware zelf. Want alleen dan kun je jouw oneindig potentieel ontsluiten en het gelukkige, zinvolle leven leven dat voor jou bedoeld is.


Gildedag In Stilte

zaterdag 7 december: Gildedag met Tijn en Binkie Touber

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.


Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Binkie haar levenswerk bestaat uit dingen delen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, Tibetaanse healing en sjamanisme. Samen combineren ze hun krachtige energieën tijdens de Gildedag in stilte en combineren daarbij muziek en meditatie  


Luisteren naar je innerlijke stem

Voor wie nog nooit in stilte is geweest, is deze dag een uniek instap-model. Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken. En luisteren naar je innerlijke stem. Tijn organiseert al vele jaren stilte-retraites en stiltedagen en weet je als geen ander in het oog van de orkaan te brengen. 


Klinkt als muziek in je oren

Op deze dag is er aandacht voor meditatie, inspiratie, en de hartverwarmende muzikale klanken van het inspirerende duo Tijn en Binkie. Zij delen hun wijsheid, oefeningen en inspiratie en sluiten deze dag af met een meditatieconcert, omdat muziek soms iets raakt waar woorden niet kunnen komen.


Over Tijn en Binkie

Tijn Touber richtte de popgroep Loïs Lane op en trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij weet als veelgevraagd spreker ‘ingewikkelde’ spirituele zaken te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Ook gaf hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands, schreef hij verschillende boeken (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en geeft hij stilteretraites. Binkie, zingt bespeelt hangdrum en vele andere (sjamanistische) instrumenten. Samen met haar partner Tijn Touber combineert ze muziek, sounds en meditatie om iemand mee te nemen op een innerlijke reis.

mBraining en Persoonlijk Leiderschap

vrijdag 31 januari: Gildedag met Wilbert Molenaar

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.


Wilbert Molenaar is een zeer ervaren internationaal trainer en coach en geeft trainingen over de hele wereld. Tijdens deze interactieve Gildedag over mBraining neemt hij je mee langs meerdere intelligenties. Je ontdekt hoe jij je hart, hoofd en buik optimaler kunt laten samenwerken.


mBraining

De methodiek mBraining is gebaseerd op zowel eeuwenoude tradities van wijsgeren als op recente neurowetenschappelijke onderzoeken naar onze drie belangrijkste neurale netwerken in het hart, het hoofd en de buik. Via mBraining ben je meer in contact met je intuïtie en wijsheid waardoor je een bewuster, zelfverzekerder en actiever leven kunt leiden. Of, zoals je op de website van Wilbert kunt lezen: integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat.

over Wilbert

Wilbert heeft ruim 25 jaar ervaring in training en coaching in mBit, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s. Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben inmiddels meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld. Zo gaf hij de afgelopen 5 jaar training aan de Universiteit van Derby Corporate. Momenteel is Wilbert bezig met onderzoek naar emotioneel intelligent leiderschap.

Gratis test

Ben je nieuwsgierig hoe mBraining voor jou kan werken? Doe dan alvast deze gratis 3 breinen test op de website van Wilbert Molenaar.

Gratis Filmavond

vrijdagavond 7 februari: Gratis Filmavond 'In Utero' met Bouke de Boer


Gratis naar de film In Utero bij NTI NLP

Heb je de gratis filmavond van oktober gemist of wil je de documentaire nogmaals bekijken? Wegens succes houden we op vrijdag 7 februari nogmaals een filmavond met de documentaire In Utero. Bouke de Boer opent en sluit deze avond af en legt het verband tussen het onderwerp in de film en Self-Connection (een van onze pijlers) en de gelijknamige training.

De avond is gratis toegankelijk voor leden van NTI NLP Gilde. Wil je een niet-lid meenemen, dan betaalt deze persoon nu slechts 15 euro. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wil je erbij zijn, geef je dan snel op.


Over In Utero

In Utero is een spraakmakende documentaire over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij. Het is ook een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dit vermogen begint al in de baarmoeder door de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving.


De tijd waarin we nu leven omringt het jonge kind met een milieu waarin de mensheid voor grote opgaven staat. Economische en technologische ontwikkelingen en de uitbreiding van de consumptiemaatschappij leggen een enorme druk op levens van de samenleving, van ouders en van kinderen.


Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin zijn/haar ouders leven, wordt in deze film treffend verbeeld en nodigt uit tot bewustwording en dialoog.


Bouke: "Hier gaat Self-Connection dus over!"

Bouke de Boer houdt van boter bij de vis. Daarom nodigt hij je na afloop van het gezamenlijk bekijken van de film uit om het gesprek aan te gaan. Bouke zal hierbij ook vertellen hoe Self-Connection je ondersteunt in het herkennen en verwerken van (bijvoorbeeld traumatische) ervaringen die we mogelijk hebben opgedaan in de moederschoot.


Check hier de trailer van In Utero

Eenvoudig Loslaten

zaterdag 16 november: Gildedag met Anita van Ostaden

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.

Anita van Ostaden is trainer, coach en samen met Jan Bommerez eigenaar van de Loslaatacademie. Zij geeft loslaatworkshops en leidt op tot Loslaatcoach. Bij loslaten gaat het erom hoe je de levensenergie door je heen kunt laten stromen, hoe jij een geleider kunt zijn van deze levensenergie om jouw volledig potentieel te kunnen leven.

Loslaten, wat is dat?

Loslaten is geen actief proces, maar iets dat mensen van nature kunnen en vaak verleerd zijn door ervaringen in het leven. Moeiteloos in het hier en nu zijn, is onze natuurlijke staat; kijk maar naar kleine kinderen. Je geeft je helemaal over aan dat waar je mee bezig bent. Je laat zo constant los en je kunt moeiteloos drijven op de levensstroom. Dit creëert plezier en creativiteit in het leven zodat je het geluk van het moment volledig kunt binnenlaten.


Vasthouden aan het verleden


Volgens Anita willen onze oude overlevingshersenen vasthouden aan het verleden als referentie voor later en willen ze controle houden over de levensstroom. Dat creëert stress in ons systeem. Iedereen die reactieve bagage meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard.

Het kind in jezelf

Je kunt de levensstroom niet onder controle krijgen. Je kunt er wel voor kiezen om deze levensenergie (meer) toe te laten en je weer als een kind te voelen die in het hier en nu volledig aanwezig is. Dit doe je niet met je verstand; het is iets dat je alleen kunt toelaten. Het is een kwestie van spontaan en natuurlijk laten gebeuren, net zo onbewust en natuurlijk als ademen.

Wat gaan we doen?

In deze workshop wordt aandacht besteed aan wat loslaten is en hoe je dit eenvoudig in de praktijk kunt brengen. Je krijgt, naast achtergronden en richtlijnen voor een eenvoudig leven, ook enkele loslaatoefeningen aangereikt om de kunst van het loslaten te leren. Je zult merken dat je hierna meer ontspanning en vrijheid ervaart.

Over Anita

Anita heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is ruim 20 jaar internationaal NLP-trainer en opgeleid in Systemisch Werken, Ademwerk, Transformational Breathing, Traumawerk, Transformationele coaching en counseling. Haar missie is jou dichter bij jezelf te brengen, waardoor je je bewust wordt van wie je echt bent, volledig in contact met je essentie, je ware zelf. Want alleen dan kun je jouw oneindig potentieel ontsluiten en het gelukkige, zinvolle leven leven dat voor jou bedoeld is.

Gildedag In Stilte

zaterdag 7 december: Gildedag met Tijn en Binkie Touber

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.

Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Binkie haar levenswerk bestaat uit dingen delen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, Tibetaanse healing en sjamanisme. Samen combineren ze hun krachtige energieën tijdens de Gildedag in stilte en combineren daarbij muziek en meditatie  

Luisteren naar je innerlijke stem

Voor wie nog nooit in stilte is geweest, is deze dag een uniek instap-model. Voor stilte-kenners is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken. En luisteren naar je innerlijke stem. Tijn organiseert al vele jaren stilte-retraites en stiltedagen en weet je als geen ander in het oog van de orkaan te brengen. 

Klinkt als muziek in je oren

Op deze dag is er aandacht voor meditatie, inspiratie, en de hartverwarmende muzikale klanken van het inspirerende duo Tijn en Binkie. Zij delen hun wijsheid, oefeningen en inspiratie en sluiten deze dag af met een meditatieconcert, omdat muziek soms iets raakt waar woorden niet kunnen komen.

Over Tijn en Binkie

Tijn Touber richtte de popgroep Loïs Lane op en trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij weet als veelgevraagd spreker ‘ingewikkelde’ spirituele zaken te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Ook gaf hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands, schreef hij verschillende boeken (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en geeft hij stilteretraites. Binkie, zingt bespeelt hangdrum en vele andere (sjamanistische) instrumenten. Samen met haar partner Tijn Touber combineert ze muziek, sounds en meditatie om iemand mee te nemen op een innerlijke reis.

mBraining en Persoonlijk Leiderschap

vrijdag 31 januari: Gildedag met Wilbert Molenaar

De Gildedag is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze Gildedag zijn € 125,-. Afhankelijk van het lidmaatschap krijgen Gildeleden 20% of 40% korting.

Wilbert Molenaar is een zeer ervaren internationaal trainer en coach en geeft trainingen over de hele wereld. Tijdens deze interactieve Gildedag over mBraining neemt hij je mee langs meerdere intelligenties. Je ontdekt hoe jij je hart, hoofd en buik optimaler kunt laten samenwerken.

mBraining

De methodiek mBraining is gebaseerd op zowel eeuwenoude tradities van wijsgeren als op recente neurowetenschappelijke onderzoeken naar onze drie belangrijkste neurale netwerken in het hart, het hoofd en de buik. Via mBraining ben je meer in contact met je intuïtie en wijsheid waardoor je een bewuster, zelfverzekerder en actiever leven kunt leiden. Of, zoals je op de website van Wilbert kunt lezen: integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat.

over Wilbert

Wilbert heeft ruim 25 jaar ervaring in training en coaching in mBit, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s. Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben inmiddels meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld. Zo gaf hij de afgelopen 5 jaar training aan de Universiteit van Derby Corporate. Momenteel is Wilbert bezig met onderzoek naar emotioneel intelligent leiderschap.

Gratis test

Ben je nieuwsgierig hoe mBraining voor jou kan werken? Doe dan alvast deze gratis 3 breinen test op de website van Wilbert Molenaar.

Gratis Filmavond

vrijdagavond 7 februari: Gratis Filmavond 'In Utero' met Bouke de Boer

Gratis naar de film In Utero bij NTI NLP

Heb je de gratis filmavond van oktober gemist of wil je de documentaire nogmaals bekijken? Wegens succes houden we op vrijdag 7 februari nogmaals een filmavond met de documentaire In Utero. Bouke de Boer opent en sluit deze avond af en legt het verband tussen het onderwerp in de film en Self-Connection (een van onze pijlers) en de gelijknamige training.

De avond is gratis toegankelijk voor leden van NTI NLP Gilde. Wil je een niet-lid meenemen, dan betaalt deze persoon nu slechts 15 euro. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wil je erbij zijn, geef je dan snel op.

Over In Utero

In Utero is een spraakmakende documentaire over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij. Het is ook een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dit vermogen begint al in de baarmoeder door de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving.

De tijd waarin we nu leven omringt het jonge kind met een milieu waarin de mensheid voor grote opgaven staat. Economische en technologische ontwikkelingen en de uitbreiding van de consumptiemaatschappij leggen een enorme druk op levens van de samenleving, van ouders en van kinderen.

Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin zijn/haar ouders leven, wordt in deze film treffend verbeeld en nodigt uit tot bewustwording en dialoog.

Bouke: "Hier gaat Self-Connection dus over!"

Bouke de Boer houdt van boter bij de vis. Daarom nodigt hij je na afloop van het gezamenlijk bekijken van de film uit om het gesprek aan te gaan. Bouke zal hierbij ook vertellen hoe Self-Connection je ondersteunt in het herkennen en verwerken van (bijvoorbeeld traumatische) ervaringen die we mogelijk hebben opgedaan in de moederschoot.

Check hier de trailer van In Utero

t 072-505 35 01 | whatsapp 06 37 46 13 05

t 072-505 35 01 | whatsapp 06 37 46 13 05