Laden Evenementen

« Alle evenementen

Embodied Leadership

Voedend. Bezielend. Verbindend.

  • 12
  • 3850 euro

Het oude leiderschap richt zich op het managen van processen en resultaten vanuit controle; die tijd is geweest. Het nieuwe leiderschap staat voor contact, coachen, faciliteren, voeden en verbinden vanuit authenticiteit, veerkracht en bezieling. Embodied Leadership richt zich op het belichamen van nieuw leiderschap, vanuit je persoonlijkheid mét je unieke kwaliteiten. In deze training gaan we diep in op dat wat de nieuwe tijd vraagt van iedereen die de leider in zichzelf wil (her)ontdekken en inzetten in zijn/haar (werkend) leven. Van leidinggevende, manager of consultant tot docent, ervaringsdeskundige of zelfstandige, van young professional, senior: Embodied Leadership is de transformerende stap naar de nieuwe leider in jou. Het afronden van deze training geeft ook toegang tot NLP Master Practitioner.

  • Meer info
  • Programma
  • Reviews
  • Overig

Leiderschap kun je niet 'doen'

De training Embodied Leadership is de volledig getransformeerde versie van NLP Leadership Practitioner. In Embodied Leadership sta jij als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling in relatie tot nieuw leiderschap centraal. We spreken van ‘nieuw’ leiderschap en dat is niet voor niets: iets aanleren dat alleen van buitenaf is opgelegd werkt niet meer in deze tijd van openheid, transparantie en authenticiteit. En als het al werkt, heeft het geen lange adem. Zoals ook het managen vanuit controle en afhankelijk niet meer van deze tijd is. Want leiderschap kun je niet ‘doen’!


Ambitie en innerlijke rust gaan prima samen

Nieuw leiderschap ontstaat vanuit het ‘zijn’. Nieuw leiderschap start van binnenuit; vanuit jouw identiteit en je persoonlijke missie. En dus vanuit je hoofd, je hart, je lijf en je hele ziel en zaligheid in relatie tot anderen en tot de organisatie. Want ambitie, effectiviteit en innerlijke rust gaan prima samen. Sterker: het blijkt de beste preventie tegen burn-out!


Oppervlakte en onderstroom

Mensen die het nieuwe leiderschap geïncorporeerd hebben, herken je van een afstand. Zonder een woord uit te spreken, ervaar je dat ze leider ‘zijn’. Aanwezig en voelbaar; zichtbaar zonder op te vallen. Ze zijn als een baken van vertrouwen en bieden houvast zonder afhankelijkheid te creëren, waardoor zelfredzaamheid van anderen kan groeien. Nieuwe leiders zijn ‘gecenterd’ en blijven zichzelf, ook als het ‘stormt’… Want flexibel zijn, is iets anders dan meebewegen. Ze hebben een breed perspectief en een perifere blik. Ze weten niet alleen wat zichtbaar is aan de oppervlakte maar hebben ook feeling met de onderstroom en kunnen op een verbindende manier hierop anticiperen.


Duurzame verandering

De naam zegt het al: in het nieuwe leiderschap sta je stevig omdat je jouw leiderschapskwaliteiten volledig belichaamt. Hierbij gaan we niet voorbij aan de huidige beperkingen die elk mens nu eenmaal ook heeft. Want juist door deze te (h)erkennen en op natuurlijke wijze te integreren, versnelt de stap naar verandering, waardoor niet zelden deze beperkingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je begrijpt daarom dat deze training veel verder gaat dan het aanleren en uitvoeren van waardevolle vaardigheden. Het is een stevige procestraining met transformatie als resultaat. Keywords zijn uniciteit, authenticiteit, vertrouwen, eigenheid, ethiek, impact, lef en zelfreflectie. Embodied Leadership staat voor duurzame verandering, van binnen naar buiten.


Extra trainingslocatie

Naast onze trainingslocatie in Limmen, wordt deze training ook in Veldhoven gegeven. Onder de 'start + aanmeldenknop' tref je de startdata van deze locaties.


Volg je meerdere trainingen van 9 dagen of meer? Check hier of je recht hebt op korting.


Vooropleiding

Om deze training te kunnen volgen, is geen vooropleiding nodig.


Certificaat

Na het volgen van deze training ontvangt de cursist een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/ Hypnosis.


Embodied Leadership in 2022

De opleiding bestaat uit 6 blokken van 2 dagen. De kosten hiervan bedragen 3850 euro.


Trainingsprogramma

Dit unieke trainingsprogramma kenmerkt zich door de hoofdmethodiek NLP, gecombineerd met Systemisch Werken, KATA-coaching en diverse body-based technieken. Direct vanaf het eerste blok wordt de link gelegd met ‘de nieuwe tijd’. De wereld vraagt om nieuw leiderschap. WEG van het polariteitsdenken en IN het eenheidsbewustzijn. Dat betekent ook: meer bewustzijn van wat er voor jou werkelijk toe doet, wat je belangrijk vindt en hoe je dit in persoonlijk of zakelijk leiderschap gestalte geeft.


In deze training zullen we aandacht geven aan onder andere de NLP-onderwerpen: interne en externe communicatie; NLP communicatiemodel, neurologische niveaus, LifePurpose, NLP-vooronderstellingen, representatiesystemen, rapport, overtuigingen, waarden, waarneemposities, herkaderen, taal, submodaliteiten, strategieën, ankeren. Daarnaast zal er met opstellingen gewerkt worden en zijn er diverse lichaamsgerichte onderdelen.


Tijdens en na afloop van de training zullen er drie gesprekken plaatsvinden met de trainers. Hun unieke en directe manier van coachen zouden je wel eens inzichten kunnen geven die je niet makkelijk vergeet.


Weet waar je aan begint met deze training; je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. (En als dat nu juist is waar je voor wilt kiezen, dan ben je precies in de juiste training beland!)


Voor de opleiding met startdata in 2022 gelden de volgende avondprogramma's: blok 5 (dag 1 tot 19.00 uur, incl. heerlijke snacks) en blok 6 (dag 1 tot 23.00 uur, incl. smakelijk diner buffet).

"De training was boven verwachting, wat echt heeft gezorgd voor een change in mijn mindset en dat heeft me veel rust gegeven."

- Rachid Abdallaoui over Embodied Leadership, november 2021


Wouter liep in zijn dagelijks leven steeds tegen dezelfde ‘dingen’ aan en kwam op aanraden van collega's bij NTI NLP terecht. Wouter vertelt je in deze video wat hij tijdens deze training heeft ontdekt en waarom een nieuwe wereld voor hem is opengegaan.

- Wouter Nugteren over Embodied Leadership, november 2021


Op advies van haar werkgever startte cursiste Evelien in mei 2021 met de training Embodied Leadership bij NTI NLP. In deze video vertelt zij wat deze training voor haar heeft betekend. En zo'n cadeau gunt ze iedereen!

- Evelien Smolders over Embodied Leadership, november 2021


Toen cursist Remco in april 2021 niet zo lekker in z'n vel zat, kwam hij via zijn leidinggevende bij NTI NLP terecht. In deze video vertelt hij wat deze training hem heeft gebracht. Wil je net als Remco ook meer zelfvertrouwen krijgen? In deze training krijg je de handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan.

- Remco van Nijnatten over Embodied Leadership, november 2021


In deze video vertelt Sylvia waarom ze koos voor de training Embodied Leadership van NTI NLP. Wil je net als Sylvia ook rustiger in het leven staan en minder snel boos worden? Dan is deze training wellicht ook iets voor jou!

- Sylvia van den Beuken over Embodied Leadership, november 2021


"Zeer leerzaam. De training heeft mijn meer bewust gemaakt van mijn eigen gevoel, gedachten en gedrag. Hierdoor sta ik steviger in mijn schoenen, ben ik een betere leidinggevende en bovenal heb ik het gevoel dat ik meer uit mijn leven haal."

- Michiel over Embodied Leadership, september 2021


"Zoekende als leidinggevende naar meer verdieping in kennis en kunde om beter leiding te kunnen geven aan anderen kwam ik uit op de training Embodied Leadership. Nog niet wetende dat echt leidinggeven bij jezelf begint ben ik gestart met de training. Kortom, de training was voor mij één grote ontdekkingsreis naar je diepste zelf. De training gaat echt over jou. Nu ik mezelf iets beter ben gaan begrijpen heeft dit gezorgd voor veel meer en vooral mooiere connectie met anderen. Wat heb ik veel geleerd over wie ik ben en hoe het komt dat ik handel op een bepaalde manier op verschillende momenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen kijk ik terug op misschien wel de belangrijkste lessen van mijn leven. Het heeft mij echt doen veranderen als mens. Warmer, meer betrokken, en vooral oprecht geïnteresseerd wat anderen beweegt zonder oor- of veroordeel. Dolenthousiast ben ik dan ook verder gegaan met de master training en zal de trainer-coach training nog gaan volgen. Deze materie dient zoveel mogelijk mensen te bereiken naar een mooiere samenleving en organisaties. Daar ga ik graag samen met velen anderen in voorop".

- Danny de Hoon over Embodied Leadership, augustus 2021


"Embodied leadership is in mijn ogen dé training voor mensen die radicale verantwoordelijkheid durven te nemen om te gaan leiden vanuit hun hart en ziel, zichzelf daarbij niet schuwend. Ik heb zelden zo veel geleerd, zo hard gelachen en mijn hart zo wijd geopend als tijdens deze training. De effecten ervan werken nog steeds in mij door. Het warme contact met de trainers en de deelnemersgroep, de holistische benadering en de fijne locatie maakten deze training tot een feestje. Een briljante combinatie; alle elementen kloppen bij Embodied Leadership".

- Nele Maas over Embodied Leadership, augustus 2021


"Wat een ervaring! Er heen gaan om een betere manager/leider te worden en eruit komen als een beter mens. Ik had mij geen betere opleiding kunnen wensen. Echt een ‘life-changing-experience".

- Niels Ruijs over Embodied Leadership, augustus 2021


"Ik kan iedereen de opleiding Embodied Leadership NLP aanbevelen als je op zoek bent naar verdieping en ontwikkeling van jezelf. De opleiding wordt gegeven door zeer professionele docenten in een fijne en harmonieuze sfeer waarbij je jezelf kan zijn. Deze opleiding heeft tot zover mijn leven veranderd omdat ik mij veel meer bewust ben geworden van mijn eigen patronen en vooroordelen en het heeft mij geleerd om zonder vooroordeel de wereld in te kijken. Tevens heb ik ook geleerd/ervaren dat ik me veel dingen niet persoonlijk moet aantrekken en dat iedereen zijn eigen wereldbeeld heeft. Het lijkt simpel maar door het te omarmen en te integreren in je leven helpt het je veel beter te relativeren zodat je een fijner en relaxter persoon wordt. Kortom het is de investering dubbel en dwars waard! Ik begin in september met Systemisch Werken".

- Monique Schardijn over Embodied Leadership, augustus 2021


Wat is bij de training inbegrepen?

• Ruim 25 jaar ervaring in trainen van meer dan 10.000 cursisten

• 5 x 2 dagen (startdata 2021) en 6 x 2 dagen (startdata 2022) + intake (indien gewenst), 1x supervisiegesprek (na blok 3), evaluatiegesprek (indien gewenst)

• Ervaren NLP Trainers, tevens opgeleid in Self-Connection,

• Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken

• Kwalitatief hoogwaardig trainingsprogramma

• Trainingsmanual met verbredende en verdiepende stof

• Uitgebreide verse lunch en de hele dag fruit, koffie, thee, water en lekkers

• Gratis toegang tot de lokale fitnessschool van Limmen

• Uitgebreide manual met leerstof en oefeningen en een inspiratieboek


Overnachten

Ons instituut ligt midden in de groene weilanden van Limmen, een heerlijke plek om tot jezelf te komen en om te overnachten als je een training volgt.


Naast de trainingslocatie in Veldhoven bevindt zich NH Hotel Veldhoven. Meer informatie hierover vind je hier.

Leiderschap kun je niet 'doen'

De training Embodied Leadership is de volledig getransformeerde versie van NLP Leadership Practitioner. In Embodied Leadership sta jij als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling in relatie tot nieuw leiderschap centraal. We spreken van ‘nieuw’ leiderschap en dat is niet voor niets: iets aanleren dat alleen van buitenaf is opgelegd werkt niet meer in deze tijd van openheid, transparantie en authenticiteit. En als het al werkt, heeft het geen lange adem. Zoals ook het managen vanuit controle en afhankelijk niet meer van deze tijd is. Want leiderschap kun je niet ‘doen’!

Ambitie en innerlijke rust gaan prima samen

Nieuw leiderschap ontstaat vanuit het ‘zijn’. Nieuw leiderschap start van binnenuit; vanuit jouw identiteit en je persoonlijke missie. En dus vanuit je hoofd, je hart, je lijf en je hele ziel en zaligheid in relatie tot anderen en tot de organisatie. Want ambitie, effectiviteit en innerlijke rust gaan prima samen. Sterker: het blijkt de beste preventie tegen burn-out!

Oppervlakte en onderstroom


Mensen die het nieuwe leiderschap geïncorporeerd hebben, herken je van een afstand. Zonder een woord uit te spreken, ervaar je dat ze leider ‘zijn’. Aanwezig en voelbaar; zichtbaar zonder op te vallen. Ze zijn als een baken van vertrouwen en bieden houvast zonder afhankelijkheid te creëren, waardoor zelfredzaamheid van anderen kan groeien. Nieuwe leiders zijn ‘gecenterd’ en blijven zichzelf, ook als het ‘stormt’… Want flexibel zijn, is iets anders dan meebewegen. Ze hebben een breed perspectief en een perifere blik. Ze weten niet alleen wat zichtbaar is aan de oppervlakte maar hebben ook feeling met de onderstroom en kunnen op een verbindende manier hierop anticiperen.

Duurzame verandering

De naam zegt het al: in het nieuwe leiderschap sta je stevig omdat je jouw leiderschapskwaliteiten volledig belichaamt. Hierbij gaan we niet voorbij aan de huidige beperkingen die elk mens nu eenmaal ook heeft. Want juist door deze te (h)erkennen en op natuurlijke wijze te integreren, versnelt de stap naar verandering, waardoor niet zelden deze beperkingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je begrijpt daarom dat deze training veel verder gaat dan het aanleren en uitvoeren van waardevolle vaardigheden. Het is een stevige procestraining met transformatie als resultaat. Keywords zijn uniciteit, authenticiteit, vertrouwen, eigenheid, ethiek, impact, lef en zelfreflectie. Embodied Leadership staat voor duurzame verandering, van binnen naar buiten.

Extra trainingslocatie

Naast onze trainingslocatie in Limmen, wordt deze training ook in Veldhoven gegeven. Onder de 'start + aanmeldenknop' tref je de startdata van deze locaties.

Volg je meerdere trainingen van 9 dagen of meer? Check hier of je recht hebt op korting.

Vooropleiding

Om deze training te kunnen volgen, is geen vooropleiding nodig.

Certificaat

Na het volgen van deze training ontvangt de cursist een erkend certificaat NV NLP en IA HNLP/ Hypnosis.

Embodied Leadership in 2022


De opleiding bestaat uit 6 blokken van 2 dagen. De kosten hiervan bedragen 3850 euro.

Trainingsprogramma

Dit unieke trainingsprogramma kenmerkt zich door de hoofdmethodiek NLP, gecombineerd met Systemisch Werken, KATA-coaching en diverse body-based technieken. Direct vanaf het eerste blok wordt de link gelegd met ‘de nieuwe tijd’. De wereld vraagt om nieuw leiderschap. WEG van het polariteitsdenken en IN het eenheidsbewustzijn. Dat betekent ook: meer bewustzijn van wat er voor jou werkelijk toe doet, wat je belangrijk vindt en hoe je dit in persoonlijk of zakelijk leiderschap gestalte geeft.

In deze training zullen we aandacht geven aan onder andere de NLP-onderwerpen: interne en externe communicatie; NLP communicatiemodel, neurologische niveaus, LifePurpose, NLP-vooronderstellingen, representatiesystemen, rapport, overtuigingen, waarden, waarneemposities, herkaderen, taal, submodaliteiten, strategieën, ankeren. Daarnaast zal er met opstellingen gewerkt worden en zijn er diverse lichaamsgerichte onderdelen.

Tijdens en na afloop van de training zullen er drie gesprekken plaatsvinden met de trainers. Hun unieke en directe manier van coachen zouden je wel eens inzichten kunnen geven die je niet makkelijk vergeet.

Weet waar je aan begint met deze training; je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. (En als dat nu juist is waar je voor wilt kiezen, dan ben je precies in de juiste training beland!)

Voor de opleiding met startdata in 2022 gelden de volgende avondprogramma's: blok 5 (dag 1 tot 19.00 uur, incl. heerlijke snacks) en blok 6 (dag 1 tot 23.00 uur, incl. smakelijk diner buffet).


"De training was boven verwachting, wat echt heeft gezorgd voor een change in mijn mindset en dat heeft me veel rust gegeven."

- Rachid Abdallaoui over Embodied Leadership, november 2021

Wouter liep in zijn dagelijks leven steeds tegen dezelfde ‘dingen’ aan en kwam op aanraden van collega's bij NTI NLP terecht. Wouter vertelt je in deze video wat hij tijdens deze training heeft ontdekt en waarom een nieuwe wereld voor hem is opengegaan.

- Wouter Nugteren over Embodied Leadership, november 2021

Op advies van haar werkgever startte cursiste Evelien in mei 2021 met de training Embodied Leadership bij NTI NLP. In deze video vertelt zij wat deze training voor haar heeft betekend. En zo'n cadeau gunt ze iedereen!

- Evelien Smolders over Embodied Leadership, november 2021

Toen cursist Remco in april 2021 niet zo lekker in z'n vel zat, kwam hij via zijn leidinggevende bij NTI NLP terecht. In deze video vertelt hij wat deze training hem heeft gebracht. Wil je net als Remco ook meer zelfvertrouwen krijgen? In deze training krijg je de handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan.

- Remco van Nijnatten over Embodied Leadership, november 2021

In deze video vertelt Sylvia waarom ze koos voor de training Embodied Leadership van NTI NLP. Wil je net als Sylvia ook rustiger in het leven staan en minder snel boos worden? Dan is deze training wellicht ook iets voor jou!

- Sylvia van den Beuken over Embodied Leadership, november 2021

"Zeer leerzaam. De training heeft mijn meer bewust gemaakt van mijn eigen gevoel, gedachten en gedrag. Hierdoor sta ik steviger in mijn schoenen, ben ik een betere leidinggevende en bovenal heb ik het gevoel dat ik meer uit mijn leven haal."

- Michiel over Embodied Leadership, september 2021

"Zoekende als leidinggevende naar meer verdieping in kennis en kunde om beter leiding te kunnen geven aan anderen kwam ik uit op de training Embodied Leadership. Nog niet wetende dat echt leidinggeven bij jezelf begint ben ik gestart met de training.
Kortom, de training was voor mij één grote ontdekkingsreis naar je diepste zelf. De training gaat echt over jou. Nu ik mezelf iets beter ben gaan begrijpen heeft dit gezorgd voor veel meer en vooral mooiere connectie met anderen.
Wat heb ik veel geleerd over wie ik ben en hoe het komt dat ik handel op een bepaalde manier op verschillende momenten.
Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen kijk ik terug op misschien wel de belangrijkste lessen van mijn leven. Het heeft mij echt doen veranderen als mens. Warmer, meer betrokken, en vooral oprecht geïnteresseerd wat anderen beweegt zonder oor- of veroordeel.
Dolenthousiast ben ik dan ook verder gegaan met de master training en zal de trainer-coach training nog gaan volgen.
Deze materie dient zoveel mogelijk mensen te bereiken naar een mooiere samenleving en organisaties. Daar ga ik graag samen met velen anderen in voorop".

- Danny de Hoon over Embodied Leadership, augustus 2021

"Embodied leadership is in mijn ogen dé training voor mensen die radicale verantwoordelijkheid durven te nemen om te gaan leiden vanuit hun hart en ziel, zichzelf daarbij niet schuwend. Ik heb zelden zo veel geleerd, zo hard gelachen en mijn hart zo wijd geopend als tijdens deze training. De effecten ervan werken nog steeds in mij door.
Het warme contact met de trainers en de deelnemersgroep, de holistische benadering en de fijne locatie maakten deze training tot een feestje. Een briljante combinatie; alle elementen kloppen bij Embodied Leadership".

- Nele Maas over Embodied Leadership, augustus 2021

"Wat een ervaring! Er heen gaan om een betere manager/leider te worden en eruit komen als een beter mens. Ik had mij geen betere opleiding kunnen wensen. Echt een ‘life-changing-experience".

- Niels Ruijs over Embodied Leadership, augustus 2021

"Ik kan iedereen de opleiding Embodied Leadership NLP aanbevelen als je op zoek bent naar verdieping en ontwikkeling van jezelf. De opleiding wordt gegeven door zeer professionele docenten in een fijne en harmonieuze sfeer waarbij je jezelf kan zijn. Deze opleiding heeft tot zover mijn leven veranderd omdat ik mij veel meer bewust ben geworden van mijn eigen patronen en vooroordelen en het heeft mij geleerd om zonder vooroordeel de wereld in te kijken. Tevens heb ik ook geleerd/ervaren dat ik me veel dingen niet persoonlijk moet aantrekken en dat iedereen zijn eigen wereldbeeld heeft. Het lijkt simpel maar door het te omarmen en te integreren in je leven helpt het je veel beter te relativeren zodat je een fijner en relaxter persoon wordt. Kortom het is de investering dubbel en dwars waard! Ik begin in september met Systemisch Werken".

- Monique Schardijn over Embodied Leadership, augustus 2021


Wat is bij de training inbegrepen?

• Ruim 25 jaar ervaring in trainen van meer dan 10.000 cursisten

• 5 x 2 dagen (startdata 2021) en 6 x 2 dagen (startdata 2022) + intake (indien gewenst), 1x supervisiegesprek (na blok 3), evaluatiegesprek (indien gewenst)

• Ervaren NLP Trainers, tevens opgeleid in Self-Connection,

• Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken

• Kwalitatief hoogwaardig trainingsprogramma

• Trainingsmanual met verbredende en verdiepende stof

• Uitgebreide verse lunch en de hele dag fruit, koffie, thee, water en lekkers

• Gratis toegang tot de lokale fitnessschool van Limmen

• Uitgebreide manual met leerstof en oefeningen en een inspiratieboek

Overnachten

Ons instituut ligt midden in de groene weilanden van Limmen, een heerlijke plek om tot jezelf te komen en om te overnachten als je een training volgt.

Naast de trainingslocatie in Veldhoven bevindt zich NH Hotel Veldhoven. Meer informatie hierover vind je hier.