Gasttrainer

Martijn Haan

Quote: "Iedereen heeft een talent en iedereen kan dit talent laten stralen." Martijn richt zich vanaf 2011 op opstellingen en loopbaancoaching. Martijn krijgt enorm veel energie van de blijdschap die hij ziet bij mensen nadat ze een eerste stap hebben gezet in de richting waarin ze echt willen gaan. Of wanneer iemand zijn ware talent ontdekt en erkent. En hij wordt blij als hij later hoort wat dit mensen heeft opgeleverd. Martijn werkt als loopbaancoach, opsteller, flow- en team coach. Hij ondersteunt mensen bij loopbaanontwikkeling en helpt hen weer terug naar de flow in hun werkomgeving. "Er is geen snellere methode om problemen met je werk naar boven te halen. Dit kan veel inzicht geven als je burn-out klachten hebt, of in een burn-out zit of hebt gezeten.”
Zijn stijl is vrij direct, hij kan scherp interviewen, en cursisten vinden hem in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist zijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt.
Zijn droom is om groepen te begeleiden in workshops, cursussen en retraites, waarin steeds meer mensen elkaar op weg helpen naar authentiek leiderschap waardoor iedereen, de omgeving en de wereld een beetje mooier wordt!
Trainingen met Martijn Haan:

Start: 09/11/2022

Loopbaanreis van je leven!

“Volg je passie. Vraag jezelf nooit af of het realistisch is.” Deepak Chopra   Vind...

Soort : Zakelijk
Locatie : Limmen
Duur : 4 dagen
Bekijk alle trainingen