Self-Connection


Self-Connection vormt met NLP en Systemisch Werken de drie pijlers van NTI NLP. Rondom de pijler Self-Connection kun je de volgende trainingen volgen: VrouwEnVuur en ManEnVuur .

Van ‘hard werken’ naar: beleven

Heb je zin in een frisse duik in je zelf? Wil je je laten voeden door nieuwe ervaringen? Ben je toe aan een paar dagen helemaal voor je zelf? Ben je misschien wel klaar met ‘hard werken’ aan je zelf, en voel je meer voor beleven? Welnu, in ons nieuwe aanbod staat beleven centraal.

 
Sleutel in je ZELF

Al onze trainingen dragen eraan bij dat je dichter bij jezelf komt en dat je steeds helderder de verbinding met jezelf kunt ervaren; self-connected. Waarom ligt de focus toch zo op ons zelf? Omdat in ons zelf namelijk de sleutel ligt die toegang geeft tot verandering, tot groei. Er is één persoon met wie je altijd te maken hebt, dat ben jij. Je neemt je zelf mee je leven in en via je zelf doe je menselijke ervaringen op. Kortom, de belangrijkste persoon in je leven, toch?
 
Jouw unieke vonk

Onafscheidelijk verbonden dus, jij en jouw zelf. Vanuit onze visie dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dat ieder mens zijn unieke vonk mag stralen, is het dan ook wonderschoon te realiseren dat door bezig te zijn met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling met jouw zelf, er onmiddellijk ook een unieke energetische bijdrage aan de wereld wordt geleverd. Waar dit mee begint? Met het ter hand nemen van de sleutel die in ons zelf ligt; deze sleutel is het wezenlijke besef dat je te allen tijde keuzemogelijkheden hebt in je leven. Wil jij ook de keuze maken om jouw unieke vonk (nog meer) te laten stralen?
 
Het lichaam is wijs

Het aanbod in de pijler Self-Connection is vernieuwd. Kenmerkend aan elke training/workshop: kortdurend (1 tot 4 dagen), voor iedereen toegankelijk, zeer gevarieerd, en allemaal met onze belangrijkste klankkast als insteek, te weten: ons lijf. Je lichaam registreert prikkels van binnen en van buiten, het verwerkt ze en communiceert haar ‘antwoorden’ op haar eigen unieke manier. En natuurlijk vindt dit alles plaats in onlosmakelijke verbondenheid met ons hoofd en ons hart. Het lichaam is wijs; the body is wise.

Stop met ‘hard werken’, ga voor: beleven
Wat jouw reden ook mag zijn – of je inderdaad zin hebt in een frisse duik in je zelf, of dat je je wilt laten voeden door nieuwe ervaringen, of als je toe bent aan een paar dagen helemaal voor jouw zelf, of wellicht om een heel andere reden – neem gerust een kijkje in het aanbod en merk maar op wat er bij je gebeurt. Hoe resoneert jouw zelf hierop? Misschien stroomt je hart vol, wellicht begint je hoofd ‘ja’ te knikken of wie weet gaat je lijf al wel spontaan in de actie. Wij doen er alles aan om voor jou een setting te creëren waarin de verbinding met jouw zelf centraal staat. Wij wensen je een vervullende ervaring toe. Persoonlijk groeien; niet door ‘hard te werken’, maar door open te staan en het met elkaar samen te beleven.

Net als onze pijlers NLP en Systemisch Werken richt de pijler Self-Connection zich op persoonlijke groei