Welkom!


Sinds 5 jaar werken Stichting Ruimhartig en NTI NLP samen om mensen een eerste stap te bieden in persoonlijk ontwikkeling. Waarbij Stichting Ruimhartig er is om jou op weg te helpen je leven te leiden zoals jij dat graag wilt. NTI NLP heeft de focus op persoonlijke groei, effectiever communiceren en het ontdekken en kunnen laten ontspringen van jouw unieke vonk: je ‘ZELF’ en jouw individuele kwaliteiten die deze met zich meebrengt. Precies om deze reden, bundelen beide organisaties hun krachten om jou de eerste stap te bieden.


NTI NLP biedt trainingen aan die onder de drie pijlers vallen: NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. Het uitgangspunt van NLP is meer toekomstgericht (doelgericht), SC meer op de gewaarwording in het hier en nu (zoals oriëntatie, grenzen, lichaamssensaties, reflexen, etc.) en SW meer gebaseerd op het verleden (de invloed van je familiegeschiedenis).

De eerste stappen die je bij NTI NLP in Limmen (of op onze locatie in Zoetermeer) kunt nemen zijn:

Speciaal voor Jongeren:

Voor meer informatie kun je altijd bij onze collega’s van Klantsupport terecht via mail info@ntinlp.nl of telefonisch op nummer 072 505 3501. Zij kunnen je meer vertellen over de training, de verschillende data etc.

Tot snel bij ons in Limmen!