Wij zoeken jou!

Zin om je handen uit de mouwen te steken?

Medewerk(st)er Facilitair - de leukste bijbaan naast je studie!

NTI NLP is het trainingsinstituut in effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. We geven trainingen en workshops op het gebied van NLP en Systemisch Werken. Jaarlijks volgen zo’n 1.500 cursisten onze trainingen en deze willen we graag ontzorgen en vèrzorgen. Wil jij ons hierbij helpen, ben je een echte aanpakker en leg je graag onze cursisten in de watten? Dan horen we graag van je!


Wat je gaat doen

Als collega van het Facilitaire team zorg je ervoor dat onze cursisten zich helemaal thuis voelen. Van het verzorgen van de kamers voor de cursisten die blijven overnachten tot het klaarzetten van het ontbijt. Daarnaast maak je de zalen in orde voor de trainingen. Als team zorgen jullie ervoor dat alles er tiptop uit ziet. Zo komen de cursisten, collega’s en bezoekers in een warm, net en gezellig instituut. Daarnaast verzorg je onze befaamde, overheerlijke, verse, gezonde lunch. Dit varieert van salades tot huisgemaakte soepen. En…hier mag je hier zelf ook van genieten!

Kortom, een veelzijdige, operationele baan in een klein team, waar ruimte is voor
persoonlijke ontwikkeling.


Wat wij van je vragen

 • Je bent een echte doener, enthousiast, flexibel, gedreven, je hebt
  verantwoordelijkheidsgevoel en vooral zin om lekker aan de slag te gaan!
 • Je bent bij voorkeur beschikbaar van 7.30 – 15.00 uur in het weekend; op zaterdag of zondag en doordeweeks
 • Je voelt je thuis in een kleine, ongedwongen, gedreven organisatie en werkt graag samen
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 20 km van Limmen
 • Je kunt snel bij ons beginnen


Wat wij jou bieden

Een oproepcontract (bepaalde tijd), in een gezellig team. Een fijne, groene werkomgeving met dagelijks een (gratis) huisgemaakte lunch. De ruimte om het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen. Veel vrijheid en ruimte voor meedenken en eigen inbreng. Een organisatie die erin gelooft dat deze huidige tijd en een veranderende wereld vragen om een nieuwe benadering. In NTI NLP staan wij met elkaar voor: een open en transparante communicatie, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, het geven en ontvangen van feedback. En vooral voor: bereidheid.


Jouw reactie

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Dan zien wij heel graag je sollicitatie tegemoet. Stuur je motivatie en cv met foto naar [email protected] o.v.v. vacature Medewerk(st)er Facilitair. Vragen over de inhoud van de vacature mail je naar Sandra Kaandorp, Hoofd Facilitaire Dienst via: [email protected]

Sandra Kaandorp
Sandra Kaandorp Facilitair

Quote: "Je hebt altijd een keuze." Sandra werkt sinds maart 2022 bij NTI NLP. De combinatie van omgeving, sfeer en...

Lees meer
Bekijk ons team
Team
Welkom thuis in Limmen

Waarom NTI NLP?

NTI NLP, het opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie in Nederland, timmert sinds 1993 aan de weg. Gevestigd in Limmen, midden in de natuur, vlak aan de kust van Castricum aan Zee. Het instituut waar je je al snel thuis voelt. Vele cursisten genieten het hele jaar door van een grote diversiteit aan opleidingen en workshops gericht op de pijlers NLP en Systemisch Werk. Communicatie en persoonlijke groei staan centraal. Iedereen is welkom: jong/oud, privé/zakelijk, man/vrouw, partners, basis/professioneel. Bekijk het gehele aanbod en graag verwelkomen wij je ons op onze locatie!

 • Een van de NLP-pioniers in Nederland (1993)
 • Welkom thuisgevoel
 • Midden in de natuur en vlak aan de kust
 • Mogelijkheid tot overnachten
 • Zeer uitgebreide & verse maaltijden
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Limmen Beach (eigen koudebad)
 • Int. gecertificeerde NLP trainers
Benieuwd naar onze missie & visie?