Festival Return to Earth

Return to Earth vs. NTI NLP

Zaterdag 19 augustus: de allereerste editie van Return to Earth in samenwerking met NTI NLP! Ben jij klaar voor een verbinding die verder gaat dan je 5G netwerk? Dan is dit waar je wilt zijn!


Festival Return to Earth - zaterdag 19 augustus 2023

Deze editie creëren wij een welkom thuis-gevoel, zoals je misschien al kent van NTI NLP. Een plek om te landen, samen te komen en te ont-wikkelen. Even niets, of juist alles, even helemaal jezelf, samen met anderen, oprechte verbinding...


Activiteiten Return to Earth

Daag jezelf uit in het koude bad, laat je innerlijk kind los op het speelveld of ontdek de kracht van Systemisch werken en NLP. Luister naar een inspirerende lezing, lokaal muzikaal talent, geniet van lekker eten en struin over de inspiratiemarkt.


Iets voor jou?

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders ontdekken? Dan is dit helemaal voor jou! En de kinderen? Die neem je gewoon mee! Zij vermaken zich prima bij de andere kinderactiviteiten op het speelveld.


Handig om te weten...

  • Datum: zaterdag 19 augustus van 13.00 - 23.00 uur
  • Adres locatie: NTI NLP, Oosterzijweg 8 in Limmen
  • Parkeren: parkeren kan bij NTI NLP aan de Oosterzijweg 8 en nog liever ontvangen we je op de fiets of met het openbaar vervoer
  • Er zal een dagvullend programma zijn, afgewisseld door live muziek, workshops en activiteiten. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te eten/drinken.


Tickets Return to Earth

Tickets (va. 12 jaar) kosten € 99,99 p.p. inclusief toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten en je kunt genieten van live muziek, lezingen en verschillende activiteiten. Tickets voor kinderen (6 t/m 12 jaar) kosten € 9,99 p.p.

Je tickets bestel je hier. We kijken naar je uit!


Meer info over het festival

Wil je meer weten over Return to Earth? Leuk! Je leest het hier.

Banner return to earth