Trainingslocatie Limmen

In Limmen ligt ons instituut midden in de groene weilanden, de plek om tot jezelf te komen. Velen ervaren de plek als thuiskomen, ook omdat je bij ons kunt overnachten en er tijdens trainingsdagen een uitgebreide, gevarieerde lunch wordt geserveerd. Natuurlijk zijn we blij met deze feedback. In Zoetermeer geven we trainingen vanuit Hoeve Zzamen in een fijne zaal die door diverse deuren is verbonden met een rustige boerderijtuin en een gezellig loungeterras.

Verblijf 
Cursisten die de opleiding doen in Limmen bieden wij de mogelijkheid (ook vooraf) te overnachten. We hebben eenvoudige, nette, gezellige kamers. Beddengoed, handdoeken e.d. zijn aanwezig, dit hoef je niet zelf mee te nemen. Toilet en douche bevinden zich op de gang.
1-persoonskamer: € 37,50 per nacht (inclusief ontbijt)
2-persoonskamer: € 32,50 p.p. per nacht (inclusief ontbijt)
Reserveringen via Klantsupport: 072 – 505 35 01 / info@ntinlp.nl

Restaurant 
Een team van enthousiaste medewerkers verzorgt de lunch (verse ingrediënten) tijdens de trainingen. Bij de avondprogramma’s staat een heerlijk warm of koud buffet klaar van onze vaste cateraars. Uiteraard houden we rekening met allergieën. Je kunt deze te allen tijde doorgeven aan Klantsupport.
Voor degenen die overnachten staat ’s morgens een heerlijk ontbijt klaar (vanaf 8.00 uur).

Navigatiesysteem
Maak je gebruik van een navigatiesysteem? Dan adviseren wij je om het volgende adres in te toetsen: Oosterzijweg 33 in Limmen. Tegenover nummer 33 vind je de oprijlaan naar het trainingsinstituut.