Kortingen bij NTI NLP


NTI NLP hanteert diverse kortingen waarvoor je in aanmerking kunt komen. We leggen het hieronder graag uit.

Ambassadeursbonus
Wie als cursist een voor ons nieuwe cursist aanbrengt voor een bepaalde training en deze cursist de training volgt en afmaakt, is voor ons een ambassadeur. Als ambassadeur ontvang je dan een ambassadeursbonus van € 135,-. Het gaat om de volgende trainingen: NLP Practitioner, NLP Leadership Practitioner, NLP Master Practitioner, Self-Connection, Holistic Awareness en Systemisch Werken Basis. Lees hier hoe je de ambassadeursbonus kunt gebruiken.


Vaste cursistenkorting
Heb je bij ons drie trainingen gevolgd van acht of meer dagen, dan krijg je voortaan een vaste cursistenkorting van 10% op trainingen en workshops van twee dagen of meer. Soms zijn er uitzonderingen; dit wordt dan duidelijk aangegeven bij de training op ntinlp.nl.


Kortingen Gildelidmaatschap
Iedereen kan lid worden van NTI NLP Gilde. We hanteren twee lidmaatschappen: het Gilde Community-lidmaatschap (45 euro per jaar) en het Gilde Professionals-lidmaatschap (100 euro per jaar). Kijk hier voor alle voordelen van beide lidmaatschappen en welke eisen worden gesteld aan het Professionals-lidmaatschap.


Studentenkorting
Ben je jonger dan 30 jaar en kun je een bewijs van inschrijving voor mbo, hbo, Universiteit, particulier onderwijs tonen? Dan krijg je € 1000,- korting op de NLP Practitioner. Let op: de korting geldt niet voor de NLP Practitioner voor Jongeren.


Training reviewen
Niet echt een korting, maar wel een lagere prijs: het reviewen van een training die je al eens hebt gedaan. Je betaalt dan een aanzienlijk lager bedrag dan de reguliere trainingsprijs. Afhankelijk van je training kan dit voordeel oplopen tot meer dan € 1.000,-. Interesse? Neem contact op met Klantsupport en je hoort meteen wat de reviewprijs van de training van je keuze is.