Kortingen bij NTI NLP


NTI NLP hanteert diverse kortingen waarvoor je in aanmerking kunt komen.

Ambassadeursbonus
Wie als cursist een voor ons nieuwe cursist aanbrengt voor een training van negen dagen of meer en deze cursist de training volgt en afmaakt, is voor ons een ambassadeur. Als ambassadeur ontvang je dan een ambassadeursbonus van € 135,-. Lees hier de voorwaarden en hoe je de ambassadeursbonus kunt gebruiken.


Vaste cursistenkorting

Heb je bij ons drie trainingen gevolgd van acht of meer dagen, dan krijg je voortaan een vaste cursistenkorting van 10% op trainingen en workshops van twee dagen of meer onder het aanbod van NTI NLP. Een training herhalen heeft een extra voordelige prijs en valt daarom buiten de vaste cursistenkorting. Soms zijn er uitzonderingen; dit wordt dan duidelijk aangegeven bij de training op deze website.


Korting op de basistrainingen

Speciaal voor mensen die (eerst) willen kennismaken met onze pijlers (NLP en Systemisch Werken) bieden we een tweedaagse instaptraining aan. De kosten voor deze training bedragen € 395,- Besluit je binnen een jaar na het afronden van deze instaptraining te kiezen voor de volledige (basis)training uit dezelfde pijler (16-daagse NLP Practitioner, 10-daagse Embodied Leadership of de 9-daagse Systemisch Werken Basis) dan krijg je van ons:
€ 275,- korting als je kiest voor de NLP Practitioner of Embodied Leadership en € 179,50 korting als je kiest voor Systemisch Werken Basis.


Kortingen Gildelidmaatschap
Iedereen kan lid worden van NTI NLP Gilde. We hanteren twee lidmaatschappen: het Gilde Community-lidmaatschap (45 euro per jaar) en het Gilde Professionals-lidmaatschap (100 euro per jaar). Kijk hier voor alle voordelen van beide lidmaatschappen en welke eisen worden gesteld aan het Professionals-lidmaatschap.


Training herhalen
Niet echt een korting, maar wel een lagere prijs: bij het herhalen van een training die je al eens, bij ons of een andere opleider, hebt gedaan. Je betaalt dan een aanzienlijk lager bedrag dan de reguliere trainingsprijs. Afhankelijk van je training kan dit voordeel oplopen tot meer dan € 1.000,-. Interesse? Neem contact op met Klantsupport en je hoort meteen wat de prijs van de training van je keuze is.


Studeren met belastingvoordeel
Je kunt kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep aftrekken van de belasting. Dit heet studiekostenaftrek. Onder studiekosten vallen onder meer lesgeld, examengeld en praktijkdagen. Het belastingvoordeel kan flink oplopen. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor studiekostenaftrek en wil je weten hoeveel jouw belastingvoordeel is? De belastingdienst kan je alles vertellen over studiekostenaftrek. Om precies te weten wat het fiscale voordeel voor jou is kun je de belastingtelefoon 0800 – 0543 (gratis) bellen.

Note: Wij doen ons best om deze informatie zo accuraat mogelijk voor je bij te houden. Desalniettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina.