Maak kennis op jouw manier


Veel mensen zijn nieuwsgierig naar NTI NLP en onze trainingen. Vaak ontstaat deze interesse via mond-tot-mondreclame; de enthousiaste verhalen van cursisten vormen nog altijd het beste bewijs van wat je in ons instituut kunt ervaren. Kom kennismaken met ons, dat kan op verschillende manieren. Klik op de tabjes hieronder voor meer info.

Gratis Informatieavond NLP
Een vrijblijvende, gratis informatieavond in Limmen waarbij je een introductie krijgt in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Je bent van harte welkom! We willen graag iedereen voldoende ruimte geven, daarom is aanmelden verplicht (info@ntinlp.nl) De inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.00 uur.

Datum Locatie Trainers
18 november 2020 Limmen Nicolette van der Helm en Tom van den Oever
9 december 2020 Limmen Nicolette van der Helm en Tom van den Oever

Gratis (digitale) informatieavond NLP Practitioner voor Jongeren

Wil je inspiratie en slimme technieken om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt? De tiendaagse training NLP Practitionervoor Jongeren is iets voor je als je (ongeveer) tussen de 17 en 25 jaar bent. Op deze informatieavond, die digitaal via Zoom wordt gehouden, krijg je een indruk van deze bijzondere training. Bovendien heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainers. Wil je erbij zijn? Meld jezelf aan via info@ntinlp.nl, dan zorgen wij dat je een link krijgt waarmee je aan de informatieavond kunt deelnemen. De digitale ‘inloop’ is vanaf 20.15 uur. Het programma start om 20.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur.

Datum Locatie Trainers

Gratis Informatieavond NLP
Een vrijblijvende, gratis informatieavond in Limmen waarbij je een introductie krijgt in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Je bent van harte welkom! We willen graag iedereen voldoende ruimte geven, daarom is aanmelden verplicht (info@ntinlp.nl). De inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.00 uur.


Aankomende Informatieavonden NLP

  • 18 november 2020
  • 9 december 2020

Gratis (digitale) informatieavond NLP Practitioner voor Jongeren

Wil je inspiratie en slimme technieken om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt? De tiendaagse training NLP Practitioner voor Jongeren is iets voor je als je (ongeveer) tussen de 17 en 25 jaar bent. Op deze informatieavond, die digitaal via Zoom wordt gehouden, krijg je een indruk van deze bijzondere training. Bovendien heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainers.  Wil je erbij zijn? Meld je aan via: info@ntinlp.nl, dan zorgen wij dat je een link krijgt waarmee je aan de informatieavond kunt deelnemen. Digitale ‘inloop’ is vanaf 20.15 uur. Het programma start om 20.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur.

Gratis Informatieavond Self-Connection
Een vrijblijvende, gratis informatieavond in Limmen waarbij je een introductie krijgt over Self-Connection. Zodra er nieuwe data bekend zijn, tref je die in de tabel hieronder. Je bent van harte welkom.

Self-Connection: persoonlijk advies
Wil je meer weten over onze pijler Self-Connection en de trainingen die hieronder vallen? Ben je benieuwd naar wat de basistraining Self-Connection voor jou persoonlijk kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek aan, dat vinden onze trainers fijn. Je weet dan zeker dat je passende antwoorden krijgt op de vragen die bij je spelen en kunt zo nog beter je keuze maken voor de training.

Opstellingendagen en -avonden

Elke maand houden we vanuit onze pijler Systemisch Werken een Opstellingendag en een Opstellingenavond. Na een inleiding over de achtergronden en uitgangspunten van Systemisch Werken worden er opstellingen gedaan. Iedereen kan zo’n dag of avond bijwonen; voorkennis van de methodiek is niet nodig. Wil je een thema inbrengen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.
Lijkt Systemisch Werken je interessant en twijfel je of je op dit moment de volledige basistraining wilt volgen? Kies dan voor de tweedaagse instaptraining Systemisch Werken.


Aankomende Opstellingendagen

  • 15 november 2020 in Limmen met trainer Bouke de Boer
  • 6 december 2020 in Limmen met trainer Bouke de Boer

Aankomende Opstellingenavonden

  • 3 november 2020 in Limmen met trainer Annemieke Groot
  • 1 december 2020 in Limmen met trainer Lidwien van den Broek

Gratis (digitale) informatieavond Jongeren Power
Een vrijblijvende, gratis informatieavond, die digitaal via Zoom (27/10) of hij ons in Limmen (25/11) wordt gehouden. Je krijgt een introductie in de vierdaagse Jongeren Power, maakt kennis met de trainers Tom en Lieke en je hebt de gelegenheid om al je vragen te stellen. Wil je erbij zijn? Meld jezelf aan via info@ntinlp.nl, dan zorgen wij dat je een bevestiging krijgt waarmee je aan de informatieavond kunt deelnemen. De (digitale) ’inloop’ is vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 20.30 uur (digitaal) of 21.00 uur (‘live’) in Limmen.

Aankomende Informatieavonden Jongeren Power

  • 25 november 2020 in Limmen met trainers Lieke Molenaar en Tom van den Oever

Open Dag

Elk halfjaar kun je kennismaken met NTI NLP tijdens de Open Dag. De eerstvolgende Open Dag is op zondag 7 februari 2021 in Limmen. Je bent welkom en neem gerust iemand mee. Graag wel even hier aanmelden.


Het wordt een gevarieerde dag over effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de Open Dag maak je tijdens workshops kennis met twee van onze drie pijlers: NLP en Systemisch Werken. Je kunt ervaren welke training het best aansluit op wat op dit moment speelt in je leven of op hetgeen je wilt bereiken. Aan het einde van de middag krijg je de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprekje met één van de trainers. Zodat je persoonlijke vragen kunt stellen en nóg beter kan onderzoeken welke training bij je past.


Vanaf 9.00 uur gaan de deuren open en is er een inloop met koffie, thee en lekkers. Het programma start om 9.30 uur en we eindigen om 15.30 uur. Voor het deelnemen aan de Open Dag vragen we enkel een bijdrage van 15 euro voor de arrangementskosten: de hele dag is er volop koffie, thee, fruit en water en tussen de middag kun je genieten van een zeer gevarieerde lunch, met onder andere heerlijke huisgemaakte salades en soepen. Van deze verse, met liefde bereide lunch kun je overigens elke trainings-dag in ons instituut genieten.


Wil je uitgebreide introductie over onze (derde) pijler Self-Connection? Dan ben je van harte welkom op de gratis informatieavond Self-Connection.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bij NTI NLP is het altijd mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek met een trainer aan te vragen. Een training in persoonlijke groei zien we als een persoonlijke reis en we willen graag dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarom kun je elke vraag stellen die jou helpt om met de juiste verwachtingen de training van je keuze te starten. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.