Maak kennis op jouw manier


Veel mensen zijn nieuwsgierig naar NTI NLP en onze trainingen. Vaak ontstaat deze interesse via mond-tot-mondreclame; de enthousiaste verhalen van cursisten vormen nog altijd het beste bewijs van wat je in ons instituut kunt ervaren. Kom kennismaken met ons, dat kan op verschillende manieren. Klik op de tabjes hieronder voor meer info.

Gratis Informatieavond NLP
Een vrijblijvende, gratis informatieavond in Limmen en Zoetermeer waarbij je een introductie krijgt in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Je bent van harte welkom en hoeft je hiervoor niet op te geven. Kom gewoon, neem gerust iemand mee en als je vragen hebt: stel ze vooral! De inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur. Een andere mogelijkheid is je inschrijven voor de tweedaagse Instaptraining NLP.

Datum Locatie  Trainers
2 oktober 2019 Limmen Aaltsje Wester, Nicolette van der Helm
15 november 2019 Zoetermeer Ans Vervoort, Marian de Ruijter


Gratis informatieavond NLP Practitioner voor Jongeren
Wil je inspiratie en slimme technieken om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt? De tiendaagse training NLP Practitioner voor Jongeren is iets voor je als je (ongeveer) tussen de 17 en 25 jaar bent. Op deze informatieavond ben je, met of zonder ouders, welkom om een indruk te krijgen van deze bijzondere training. Inloop vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur.

Datum Locatie  Trainers
21 oktober 2019 Limmen Lieke Molenaar, Tom van den Oever
27 november 2019 Limmen Lieke Molenaar, Tom van den Oever

Gratis Informatieavond NLP
Een vrijblijvende, gratis informatieavond in Limmen en Zoetermeer waarbij je een introductie krijgt in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Je bent van harte welkom en hoeft je hiervoor niet op te geven. Kom gewoon, neem gerust iemand mee en als je vragen hebt: stel ze vooral! De inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur. Een andere mogelijkheid is je inschrijven voor de tweedaagse Instaptraining NLP.


Aankomende Informatieavonden NLP

  • 2 oktober 2019 in Limmen met trainers Aaltsje Wester en Nicolette van der Helm
  • 15 november 2019 in Zoetermeer met trainers Ans Vervoort en Marian de Ruijter

Gratis informatieavond NLP voor Jongeren
Wil je inspiratie en slimme technieken om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt? De tiendaagse training NLP Practitioner voor Jongeren is iets voor je als je (ongeveer) tussen de 15 en 22 jaar bent. Op deze informatieavond ben je, met of zonder ouders, welkom om een indruk te krijgen van deze bijzondere training. Inloop vanaf 19.15 uur. Het programma start 19.30 uur en duurt tot ± 21.30 uur.

Aankomende Informatieavonden NLP voor Jongeren

  • 21 oktober 2019 in Limmen met trainers Lieke Molenaar en Tom van den Oever
  • 27 november 2019 in Limmen met trainers Lieke Molenaar en Tom van den Oever

Self-Connection: persoonlijk advies

Wil je meer weten over onze pijler Self-Connection en de trainingen die hieronder vallen? Ben je benieuwd naar wat de basistraining Self-Connection voor jou persoonlijk kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek aan, dat vinden onze trainers fijn. Je weet dan zeker dat je passende antwoorden krijgt op de vragen die bij je spelen en kunt zo nog beter je keuze maken voor de training. Of schrijf je in voor de tweedaagse Instaptraining Self-Connection.

Opstellingendagen en -avonden

Elke maand houden we vanuit onze pijler Systemisch Werken een Opstellingendag en een Opstellingenavond. Na een inleiding over de achtergronden en uitgangspunten van Systemisch Werken worden er opstellingen gedaan. Iedereen kan zo’n dag of avond bijwonen; voorkennis van de methodiek is niet nodig. Wil je een thema inbrengen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.
Lijkt Systemisch Werken je interessant en twijfel je of je op dit moment de volledige basistraining wilt volgen? Kies dan voor de tweedaagse instaptraining Systemisch Werken.


Aankomende Opstellingendagen

  • 27 oktober 2019 in Limmen met trainer Bouke de Boer
  • 17 november 2019 in Limmen met trainer Bouke de Boer
  • 22 december 2019 in Limmen met trainer Bouke de Boer


Aankomende Opstellingenavonden

  • 1 oktober 2019 in Limmen met trainer Lidwien van den Broek
  • 5 november 2019 in Limmen met trainer Annemieke Groot
  • 3 december 2019 in Limmen met trainer Lidwien van den Broek

Open Dag

Elk halfjaar kun je kennismaken met NTI NLP tijdens de Open Dag. De eerstvolgende Open Dag is op 8 december 2019. Je bent welkom en neem gerust iemand mee. Graag wel even aanmelden; we houden bewust het aantal bezoekers op maximaal 60, zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die wordt gevraagd.


Het wordt een gevarieerde dag over effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de Open Dag maak je kennis met onze drie pijlers: NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. Je kunt ervaren welke training het best aansluit op wat op dit moment speelt in je leven of op hetgeen je wilt bereiken. Op het programma staan workshops NLP en Systemisch Werken en is er informatie over Self-Connection. Schiet vooral iemand van ons aan als je persoonlijke vragen hebt!


Vanaf 9.00 uur gaan de deuren open en is er een inloop met koffie, thee en lekkers. Het programma start om 9.30 uur en we eindigen om 15.30 uur. Deelnemen aan het programma is gratis. Wel vragen we een sympathieke bijdrage van 15 euro voor de arrangementskosten: de hele dag is er volop koffie, thee, fruit en water en tussen de middag kun je genieten van een zeer gevarieerde lunch, met onder andere heerlijke huisgemaakte salades en soepen. Van deze verse, met liefde bereide lunch kun je overigens elke trainings-dag in ons instituut genieten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bij NTI NLP is het altijd mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek met een trainer aan te vragen. Een training in persoonlijke groei zien we als een persoonlijke reis en we willen graag dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarom kun je elke vraag stellen die jou helpt om met de juiste verwachtingen de training van je keuze te starten. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.