InstaptrainingenNLP, Self-Connection en Systemisch Werken vormen onze drie pijlers. Elke pijler heeft een instaptraining; een tweedaags voorproefje op de volledige training( NLP Practitioner, Self-Connection of Systemisch Werken Basis). Je betaalt 395 euro en volg je binnen een jaar de volledige training, dan krijg je hierop een tegemoetkoming van € 300,-.


Ervaren wat nu het best bij je past
Je wilt iets doen aan persoonlijke ontwikkeling of je loopt in je leven tegen dingen aan waar je anders mee wilt omgaan. Een instaptraining is een logische eerste stap als je twijfelt welke training nu het best bij je past en je de stap naar een volledige training op dit moment te groot vindt.


Elke pijler z’n eigen instaptraining
Elke instaptraining duurt twee dagen en je kunt kiezen uit drie smaken: NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. Twee dagen passen meestal wel in de agenda en zijn lang genoeg om erachter te komen of je daarna méér wilt. Je ontdekt wat de training inhoudt; hoe er aandacht is voor de groep en iedereen afzonderlijk, wat de ervaringsoefeningen met je doen en natuurlijk: hoe je het kunt toepassen in privésituaties en/of in je werkend leven.


Dubbel en dwars
Natuurlijk maak je ook kennis met onderwerpen uit de volledige training. Is dat dubbel? Nee. Zoals schrijver Harry Mulisch ooit zei: ‘Het is onmogelijk om twee keer hetzelfde boek te lezen’. Immers, door met de stof bezig te zijn, verander je al. Een onderwerp uit de instaptraining zal je in de volledige training weer anders ervaren en nieuwe inzichten en mogelijkheden brengen. Bovendien stemmen we af op wat er in een trainingsgroep speelt, waar qua onderwerp meer enthousiasme voor is, noem maar op.


Korting € 300,-
We geven je een tegemoetkoming van € 300,- als je binnen een jaar na de instaptraining van jouw keuze kiest voor de volledige training. Voor alle duidelijkheid: voor NLP Practitioner (16 dagen), Self-Connection (12 dagen) of Systemisch Werken Basis (9 dagen). Feitelijk betaal je dus 95 euro voor twee onvergetelijke dagen. Een sympathiek gebaar, omdat we vinden dat iedereen onze basistrainingen dubbel en dwars verdient!


Wat komt aan bod
We zijn flexibel in hetgeen aan onderwerpen wordt getraind in deze twee dagen. Op deze site en in de hal van ons instituut in Limmen vind je flyers rondom de trainingen. Wil je eerst een gesprek met een trainer? Dat regel je makkelijk via Klantsupport.

Tijdens deze instaptraining ervaar je hoe wij Neuro Linguistisch Programmeren trainen