Gratis instappen in NLP, Self-Connection en Systemisch Werken!


Grote Gratis Instapactie

NTI NLP bestaat dit jaar 25 jaar. In ons jubileumjaar verrassen we je af en toe met een jubileumactie. Misschien herinner je je de setjes inspiratiekaarten en de verjaardagskalender of was je een van de gelukkige prijswinnaars tijdens ons jubileumfeest. En nu dus onze Grote Gratis Instapactie NLP, Self-Connection en Systemisch Werken… Hoe dat werkt en hoe je kans maakt? Lees maar!Automatisch kans op 2 instaptrainingen

Wij geloven in de meerwaarde van de synergie tussen onze pijlers NLP, Self-Connection en Systemisch Werken. Die synergie gunnen we iedereen. Daarom: iedereen die in ons jubileumjaar een of meer basistrainingen van onze drie pijlers heeft gevolgd, volgt of gaat volgen, maakt automatisch kans op de gratis instaptrainingen voor beide andere pijlers ter waarde van € 790,- totaal. Dat ziet er zo uit:


Uit elke pijler vijf winnaars

  • Uit alle deelnemers van NLP Practitioner 2019  trekken we vijf personen die kosteloos zowel de tweedaagse Instaptraining Self-Connection als de tweedaagse Instaptraining Systemisch Werken mogen doen.
  • Uit alle deelnemers van Self-Connection 2019  trekken we vijf personen die kosteloos én de tweedaagse Instaptraining NLP én de tweedaagse Instaptraining Systemisch Werken mogen volgen.
  • Uit alle deelnemers van Systemisch Werken 2019  trekken we vijf personen die kosteloos kunnen instappen in zowel de tweedaagse Instaptraining NLP als in de tweedaagse Instaptraining Self-Connection.


Voor alle duidelijkheid

De gratis instaptrainingen zijn geldig in het jubileumjaar en in 2020. Medewerkers en trainers van NTI NLP zijn uitgesloten van deelname. De gewonnen instaptrainingen zijn niet inwisselbaar voor contanten en de waarde ervan kan ook niet in je depot worden geplaatst. Je mag je gewonnen instaptraining ook cadeau doen aan iemand anders. En natuurlijk kun je een instaptraining ook volgen, als je al bekend bent met de pijlers van je gewonnen instaptrainingen. Immers: je ontdekt altijd weer iets nieuws in wat je meent te kennen, omdat je je bent blijven ontwikkelen.


Wanneer hoor je meer?

In het eerste blok van de laatste basistraining van elke pijler dit jaar volgt een trekking. We hebben drie pijlers, dus zijn er drie momenten waarop we telkens vijf winnaars trekken:

  • Woensdag 2 oktober: trekking 5 winnaars vanuit de pijler Self-Connection
  • Donderdag 17 oktober: trekking 5 winnaars vanuit de pijler Systemisch Werken
  • Woensdag 6 november: trekking 5 winnaars vanuit de pijler NLP

De vijftien winnaars krijgen persoonlijk bericht. En we zouden het natuurlijk erg leuk vinden als elke gelukkige winnaar ons een selfie stuurt die we mogen gebruiken op Facebook en onze website.