Update 23 april 2020 – 15.00 uur

Hoe NTI NLP omgaat met de gevolgen van het coronavirus


Lieve cursisten en andere volgers van NTI NLP, momenteel worden we dagelijks herinnerd aan het feit dat slechts één ding in het leven zeker is: niets in het leven is zeker. De een kan makkelijker omgaan met onzekerheid dan de ander en dat is volkomen begrijpelijk. NTI NLP wil, zeker nu, zoveel als mogelijk duidelijkheid creëren voor haar cursisten, medewerkers, trainers en andere directbetrokkenen.

Vanaf 1 september gaan de opleidingen en trainingen weer van start
Eind maart hebben Bouke en Dorien alle NTI NLP’ers op de hoogte gebracht van hun besluit om alle trainingen, infoavonden, open dagen en gildedagen die gepland staan voor april, mei en juni door te schuiven tot na 30 juni. Afgelopen dinsdagavond, na de tweede persconferentie van onze minister-president is besloten om alle activiteiten te verplaatsen naar het najaar. Onder voorbehoud starten we dus weer vanaf 1 september. Mocht dit in september toch niet mogelijk zijn, dan hebben we voor de zekerheid al extra data ingepland voor trainingen die in september zouden starten of verder gaan.
Op dit moment kunnen we (nog) niet exact aangeven hoe de training vorm zal krijgen. Als bijvoorbeeld de regels van het houden van 1,5 meter afstand nog steeds gelden, dan zullen we daar uiteraard een passende oplossing voor zoeken. En natuurlijk hopen we dat deze voorzorgsmaatregel niet nodig zal zijn! Wanneer dit op jou van toepassing is ontvang je in de week van 27 april van onze dames van Klantsupport per e-mail persoonlijk bericht. Ook tref je vanaf dat moment de aangepaste planning op deze website.


Aangepaste voorwaarden
Wanneer je je inschrijft voor een opleiding of training en deze kan na 1 september door de omstandigheden van het coronavirus alsnog niet doorgaan, dan zullen wij tijdig persoonlijk contact met je opnemen en een nieuwe startdatum aanbieden. Mocht je op deze nieuwe data niet kunnen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je altijd nog beslissen om je inschrijving kosteloos te annuleren. Bij alle andere (niet doorgeschoven) trainingen/workshops blijven onze huidige annuleringsvoorwaarden van kracht.


Bericht op dag 1 van je trainingsblok
We waarderen het enorm dat onze trainers graag hun bijdrage willen leveren om in contact te blijven met hun trainingsgroepen! (Lieverds, dank jullie wel voor je bereidheid!) Daarom blijven we vanuit NTI NLP hun korte video’s, teksten, links en andere ‘harten-onder-de-riem’ voor jullie delen. Telkens op de dag dat een bepaalde training of specifiek trainingsblok normaal gesproken zou beginnen, kun je op Facebook en Linkedin een bericht van de betreffende trainer(s) vinden. De berichten zijn voor iedereen die interesse heeft en ons volgt en natuurlijk voor de betreffende trainingsgroep in het bijzonder.

WeekWens Bouke en Dorien
Naast de specifieke bijdragen van trainers op de dagen dat een trainingsblok zou starten, kun je wekelijks kijken en luisteren naar de de WeekWens van Bouke en Dorien. Deze wordt elke zondagochtend om 10.00 uur gepost op de social media van NTI NLP.


Blijf verbonden
We hopen dat het goed gaat met jou en je naasten en dat je, indien je nog meer op de proef wordt gesteld, dit vanuit een innerlijke rust en verbondenheid kunt doorstaan. Want de verbondenheid met hoofd, hart, lichaam en ziel creëert een krachtige energie waardoor alles beter zal stromen. De verbinding tussen elkaar is hierbij natuurlijk erg helpend. Blijf elkaar digitaal opzoeken, blijf elkaar verrassen, ook met je lichtheid, humor, vertrouwen, moed en creativiteit. Blijf verbonden!


Bereikbaarheid instituut
NTI NLP heeft besloten de medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te laten werken om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze dienstverlening zal gewoon doorgaan. We vragen je om, als je vragen hebt, deze zoveel mogelijk per e-mail (info@ntinlp.nl) te stellen en niet per telefoon.


Uitzonderlijke tijden
Het zijn uitzonderlijke tijden. Wij blijven alert en we doen er alles aan om op een veilige en prettige manier te anticiperen op de gevolgen van het virus en om bij te dragen aan het tegen gaan van eventuele verdere besmetting.
We realiseren ons dat onze maatregelen gevolgen hebben en daarom mogelijk verdere vragen oproepen. De maatregelen zijn nodig om de kans op verdere besmetting zoveel mogelijk te verkleinen; onze acties zijn dus in het belang van cursisten en medewerkers. We rekenen hierbij op een ieders begrip.