Update 29 mei 2020 – 10.00 uur

NTI NLP opent op een veilige manier weer haar deuren


Lieve cursisten en andere volgers van NTI NLP,
Zoals je weet, gaat Nederland stap voor stap weer van het intelligente lockdown-slot. Op basis van de versoepeling van het beleid hebben we als instituut opnieuw gekeken naar wat we de komende weken kunnen en willen aanbieden. Hieronder lees je wat de veranderingen zijn ten opzichte van de vorige update van 24 april jl.


Wat nog steeds vanaf 1 september start
Eind april is besloten om al onze activiteiten te verplaatsen naar het najaar. De afgelopen weken zijn alle trainingen doorgeschoven en  alle nieuwe data vind je op deze website. Ook zijn alle cursisten op de hoogte gebracht van de nieuwe data van hun training(en). In deze beslissing is niets veranderd. Net zoals we te zijner tijd ook kijken wat nodig is aan maatregelen, zoals het respecteren van de 1,5 meter-afspraak.

Wat bieden we eerder dan 1 september aan

Wat wel veranderd is sinds de vorige update, is het volgende:

– De NLP Practitioner voor Jongeren gaat gelukkig ook van start, namelijk op 11 augustus;

– De Opstellingendag van Bouke de Boer vindt op zondag 14 juni plaats, net als de Opstellingenavond van Annemieke Groot op dinsdagavond 7 juli;

– De informatieavond NLP is op woensdag 3 juni en woensdag 8 juli weer live in Limmen te bezoeken. (Aanmelden is nodig in verband met maximaal aantal bezoekers, via deze site of per e-mail: info@ntinlp.nl).

Zo trappen we voorzichtig af, waarbij we uiteraard de 1,5 meter nog steeds aanhouden en zorg dragen voor de extra hygiënische maatregelen die gelden. Het is fijn als we dit met elkaar blijven respecteren.
Aangepaste voorwaarden
Wanneer je je inschrijft voor een opleiding of training en deze kan na 1 september door de omstandigheden van het coronavirus alsnog niet doorgaan, dan zullen wij tijdig persoonlijk contact met je opnemen en een nieuwe startdatum aanbieden. Mocht je op deze nieuwe data niet kunnen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je altijd nog beslissen om je inschrijving kosteloos te annuleren. Bij alle andere (niet doorgeschoven) trainingen/workshops blijven onze huidige annuleringsvoorwaarden van kracht.


Bericht op dag 1 van je trainingsblok
We waarderen het enorm dat onze trainers graag hun bijdrage willen leveren om in contact te blijven met hun trainingsgroepen! Daarom blijven we vanuit NTI NLP hun korte video’s, teksten, links en andere ‘harten-onder-de-riem’ voor jullie delen. Telkens op de dag dat een bepaalde training of specifiek trainingsblok normaal gesproken zou beginnen, kun je op Facebook,  Linkedin en op ons Youtube kanaal een bericht van de betreffende trainer(s) vinden. De berichten zijn voor iedereen die interesse heeft en ons volgt en natuurlijk voor de betreffende trainingsgroep in het bijzonder.

WeekWens Bouke en Dorien
Naast de trainers-bijdragen delen we wekelijks de WeekWens van Bouke en Dorien. Deze wordt elke zondagochtend rond 10.00 uur gepost via bovenstaande social media-accounts .


Blijf verbonden
We hopen dat het goed gaat met jou en je naasten en dat je, indien je nog meer op de proef wordt gesteld, dit vanuit een innerlijke rust en verbondenheid kunt doorstaan. Want de verbondenheid met hoofd, hart, lichaam en ziel creëert een krachtige energie waardoor alles beter zal stromen. De verbinding tussen elkaar is hierbij natuurlijk erg helpend. Blijf elkaar digitaal opzoeken, blijf elkaar verrassen, ook met je lichtheid, humor, vertrouwen, moed en creativiteit. Blijf verbonden!
Uitzonderlijke tijden
Wij blijven alert en we doen er alles aan om op een veilige en prettige manier hierop te anticiperen en zo een eventuele verdere besmetting te voorkomen.
Onze acties zijn dus in het belang van cursisten, trainers en medewerkers. We rekenen hierbij op een ieders begrip. En natuurlijk zijn we altijd bereid je vragen hierover te beantwoorden.

Contact met ons instituut
Heb je vragen, bel (072-505 35 01) of mail ons gerust. Onze dames van Klantsupport zijn je graag van dienst!