Update 25 maart 2020 – 09.00 uur

Antwoorden op vragen die NTI NLP krijgt over het Coronavirus (COVID-19)


Lieve cursisten en andere volgers van NTI NLP, momenteel worden we dagelijks herinnerd aan het feit dat slechts één ding in het leven zeker is: niets in het leven is zeker. De een kan makkelijker omgaan met onzekerheid dan de ander en dat is volkomen begrijpelijk. NTI NLP wil, zeker nu, zoveel als mogelijk duidelijkheid creëren voor haar cursisten, medewerkers, trainers en andere directbetrokkenen.

Doorschuiven van alle trainingen tot na 30 juni
Op maandagmiddag 23 maart heeft NTI NLP, al voorafgaand aan de persconferentie van de minister-president, het besluit genomen om alle trainingen, infoavonden, open dagen en gildedagen die gepland staan voor april, mei en juni door te schuiven tot na 30 juni. Dit is dus een maand langer dan vanuit de overheid is aangegeven.


Rust
Dinsdag 24 maart zijn alle NTI NLP’ers op de hoogte gebracht door Bouke en Dorien. Ook zijn die dag alle cursistengroepen geïnformeerd. We verwachten dat dit heldere besluit alle betrokkenen rust biedt. Daarnaast is de kans aannemelijk dat diverse organisaties hun medewerkers niet zouden toestaan om hun training te vervolgen nadat vanuit overheid weer ‘groen licht’ wordt gegeven voor grotere bijeenkomsten. Ook dat zou onnodig onrust creëren in de trainingsgroepen die we met ons besluit willen voorkomen.


Bericht op dag 1 van je trainingsblok
We waarderen het enorm dat onze trainers graag hun bijdrage willen leveren om in contact te blijven met hun trainingsgroepen! (Lieverds, dank jullie wel voor je bereidheid!) Daarom blijven we vanuit NTI NLP hun korte video’s, teksten, links en andere ‘harten-onder-de-riem’ voor jou als cursist delen. Telkens op de dag dat een bepaalde training of specifiek trainingsblok normaal gesproken zou beginnen, kun je op Facebook en Linkedin een bericht van de betreffende trainer(s) vinden. De berichten zijn voor iedereen die interesse heeft en ons volgt en natuurlijk voor de betreffende trainingsgroep in het bijzonder.


Blijf verbonden
We hopen dat het goed gaat met jou en je naasten en dat je, indien je nog meer op de proef wordt gesteld, dit vanuit een innerlijke rust en verbondenheid kunt doorstaan. Want de verbondenheid met hoofd, hart, lichaam en ziel creëert een krachtige energie waardoor alles beter zal stromen. De verbinding tussen elkaar is hierbij natuurlijk erg helpend. Blijf elkaar digitaal opzoeken, blijf elkaar verrassen, ook met je lichtheid, humor, vertrouwen, moed en creativiteit. Blijf verbonden!


Bereikbaarheid instituut
NTI NLP heeft besloten de medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te laten werken om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze dienstverlening zal gewoon doorgaan. We vragen je om, als je vragen hebt, deze per e-mail te stellen en niet per telefoon.


Uitzonderlijke tijden

Het zijn uitzonderlijke tijden. Wij blijven alert en we doen er alles aan om op een veilige en prettige manier te anticiperen op de gevolgen van het virus en om bij te dragen aan het tegen gaan van eventuele verdere besmetting.

We realiseren ons dat onze maatregelen gevolgen hebben en daarom mogelijk verdere vragen oproepen. De maatregelen zijn nodig om de kans op verdere besmetting zoveel mogelijk te verkleinen; onze acties zijn dus in het belang van cursisten en medewerkers. We rekenen hierbij op een ieders begrip.


Landelijke info

Op de website van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus) kunt u terecht voor de meest actuele informatie rond het Coronavirus. Ook is er een landelijk informatienummer ingesteld voor uw vragen over het coronavirus: 0800-1351.