BLIJ volop verkrijgbaar!


Het eerste boek van onze eigen Dorien Groot (medeoprichtster van NTI NLP) is vanaf nu beschikbaar via dorienisblij.nl. BLIJ is niet zomaar een boek; het is een fragmentenbundel over wakker worden en andere aardse zaken. Dorien neemt je mee op haar levensreis. Ook biedt BLIJ volgens de reacties van lezers volop handvatten en inspiratie hoe om te gaan met de huidige bijzondere tijden waar we in zijn beland. 
Lees maar!


Hardcover én E-book

BLIJ is beschikbaar zowel als hardcover (€22,50 excl. verzendkosten) en E-book (€9,00). Beiden zijn verkrijgbaar via dorienisblij.nl . Dorien schrijft heel graag iets persoonlijks in je boek, op het formulier kun je aanvinken of je graag een gesigneerd boek wilt. Bovendien kun je op dorienisblij.nl alvast een stukje uit haar boek lezen.


Over Blij

Op twintigjarige leeftijd werd Dorien Groot (1962) opgenomen vanwege anorexia. Drie maanden later verliet ze het ziekenhuis; een ervaring rijker, een illusie armer. Crisisinterventie, zo noemde ze het. Het proces van heling en eenwording leek te zijn begonnen met een valse start.

Hoe heeft zij het tij in haar leven gekeerd? Hoe lukte het haar om haar verdriet om te zetten in vreugde en zich weer BLIJ te voelen? Op een inspirerende, openhartige en indringende wijze beschrijft Dorien haar levensreis over hoe haar kleine meisje weer kon terugkeren. Zonder opsmuk. De schaamte voorbij. Wonderen bestaan.

In een wereld waarin legio mensen uiteen dreigen te vallen vervult zij met haar levensverhaal de behoefte van zovelen die op zoek zijn naar praktische handvatten om het anders te doen en het verlangen hebben naar echtheid. Niet meer: ‘doe zoals het hoort’, maar: leef zoals het hoort voor jou, zodat jij kan stralen in jouw unieke BLIJ.

Eerste boek Dorien Groot (mede) eigenaar NTI NLP instituut voor persoonlijke ontwikkeling