Je wordt bedankt!Mogen we je hartelijk danken dat je voor NTI NLP kiest? Want wij kunnen ons werk op onze wijze in de wereld zetten dankzij jou en alle andere cursisten. En zoals dat zo vaak gaat als mensen iets goeds in hun leven ervaren: ze geven hun ervaring en mening hierover graag door. Feedback horen we graag. In de vorm van complimenten en ook als je iets mist of graag anders zou zien. We staan voor integriteit, bevlogenheid en aandacht; met jouw feedback kunnen we dit nog beter realiseren.Ambassadeursbonus

Wat we zo mooi vinden: veel cursisten gunnen anderen ook om trainingen bij NTI NLP te volgen. Hiervoor hebben we de Ambassadeursbonus bedacht: als jij als cursist minimaal een negendaagse training hebt gevolgd en je maakt een voor ons nieuwe cursist enthousiast voor een training van minimaal negen dagen, dan noemen we jou een ambassadeur voor ons instituut. Volgt deze cursist de training en maakt hij of zij de training af, dan krijg je een tegoed ter waarde van € 135,- als ambassadeursbonus. Graag wel even de nieuwe cursist vragen om jouw naam bij de inschrijving te vermelden. Dan weten wij direct wie deze ambassadeursbonus mag ontvangen.


De ambassadeursbonus is in te wisselen voor trainingen van negen dagen of meer in Limmen en Zoetermeer waarvan de inschrijvingen via ons lopen.

  1. Het bedrag kan in tegoed gezet worden om te gebruiken voor trainingen en workshops bij NTI NLP en kan (maar hoeft niet) in één keer worden gebruikt. Het tegoed is maximaal één jaar geldig.
  2. Het bedrag kan worden doorgeven aan iemand anders als korting op zijn/haar factuur bij NTI NLP.Drie keer negen

Kortom, heb jij een training gevolgd van minimaal negen dagen en breng jij een voor ons nieuwe cursist aan voor een training van negen dagen of meer. Dan krijg je van ons als tegoed de ambassadeursbonus van € 135,-. Dit tegoed is vervolgens te gebruiken voor een training van negen dagen of meer. Oftewel, het drie keer negen principe.


Uitzonderingen

Een uitzondering geldt als je iemand enthousiasmeert en de organisatie die de factuur betaald, ontvangt al korting. Hierbij geldt dan alleen de hoogste korting.