Je wordt bedankt!Mogen we je hartelijk danken dat je voor NTI NLP kiest? Want wij kunnen ons werk op onze wijze in de wereld zetten dankzij jou en alle andere cursisten. En zoals dat zo vaak gaat als mensen iets goeds in hun leven ervaren: ze geven hun ervaring en mening hierover graag door. Feedback horen we graag. In de vorm van complimenten en ook als je iets mist of graag anders zou zien. We staan voor integriteit, bevlogenheid en aandacht; met jouw feedback kunnen we dit nog beter realiseren.Ambassadeursbonus

Wat we zo mooi vinden: veel cursisten gunnen anderen ook om trainingen bij NTI NLP te volgen. Hiervoor hebben we de Ambassadeursbonus bedacht: als jij als cursist een voor ons nieuwe cursist enthousiast maakt voor een bepaalde training, dan noemen we jou een ambassadeur voor ons instituut. Volgt deze cursist de training en maakt hij of zij de training af, dan ontvang jij een ambassadeursbonus ter waarde van € 135,-. Graag wel even de nieuwe cursist vragen om jouw naam bij de inschrijving te vermelden. Dan weten wij direct wie deze ambassadeursbonus mag ontvangen.

De ambassadeursbonus is in te wisselen voor trainingen en workshops in Limmen en Zoetermeer waarvan de inschrijvingen via ons lopen.

  1. Het bedrag kan in depot gezet worden om te gebruiken voor trainingen en workshops bij NTI NLP en kan (maar hoeft niet) in één keer worden gebruikt.
  2. Het bedrag kan worden doorgeven aan iemand anders als korting op zijn/haar factuur bij NTI NLP.Om welke trainingen gaat het

Je krijgt je ambassadeursbonus als je een voor ons nieuwe cursist aanbrengt voor een van de volgende trainingen van onze pijlers:

  • NLP: NLP Practitioner en NLP Leadership Practitioner
  • Self- Connection: Self-Connection en Holistic Awareness
  • Systemisch Werken: Systemisch Werken Basis

Over jouw mening gesproken: we kunnen ons werk op onze wijze in de wereld zetten dankzij jou en alle andere cursisten. En zoals dat zo vaak gaat als mensen iets goeds in hun leven ervaren: ze geven hun ervaring en mening hierover graag door.Uitzonderingen

Je kunt je ambassadeursbonus niet gebruiken voor overnachtingen, boeken, manuals, lesmateriaal, coachgesprekken, supervisie en trainingen/workshops waarbij expliciet op deze website wordt vermeld dat hierop geen kortingen gelden. Een andere uitzondering geldt als het bedrijf waarvoor je werkt al korting ontvangt en jij een collega enthousiasmeert. Dat zou dan een dubbele korting zijn.